Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Aντιπαράθεση για τις προγραμματικές θέσεις.

Με αφορμή την αποσπασματική δημοσιοποίηση τμημάτων του «προγράμματος» του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου και βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, από το γραφείο τύπου του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


«Έχουν απομείνει πλέον μόλις επτά ημέρες, μέχρι την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών και περιμέναμε, όπως και όλοι οι πολίτες, έστω και τώρα, να έχουμε μια πλήρη εικόνα του προγράμματος του συνδυασμού του κ. Σταμάτη.

Αντί γι’αυτό, o κ. Σταμάτης παρουσιάζει αποσπασματικά προτάσεις, όπου κυριαρχούν η προχειρότητα, η κακή αντιγραφή και η ολοφάνερη μη γνώση των πραγματικών προβλημάτων του νέου δήμου, αλλά και του εύρους των αρμοδιοτήτων της νέας δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο κείμενο των «μέτρων για τις γυναίκες», όπου γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς! Πρόκειται για μέτρο που εφαρμόζει , πρωτοπορώντας πανελλαδικά η σημερινή δημοτική αρχή του Αγρίνιου, όπου 700 παιδιά φιλοξενούνται χωρίς τροφεία, στο πλαίσιο μιας δέσμης μέτρων του δήμου για την οικογένεια και την εργαζόμενη μητέρα.

Ο συνδυασμός του κ. Σταμάτη πορεύεται προς τις εκλογές, επιδεικνύοντας πρωτοφανή προχειρότητα και αντιγράφοντας κάκιστα το πρόγραμμα του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο νέος δήμος – νέα εποχή» που εδώ και αρκετό καιρό έχει παραδοθεί ολοκληρωμένο στους πολίτες.

Σε αυτές τις ατάκτως ερημένες εκθέσεις ιδεών, που μόνο αμηχανία και έλλειψη γνώσης δείχνουν, ο συνδυασμός του Παύλου Μοσχολιού έχει έγκαιρα καταθέσει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής του νέου δήμου.

Αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζει καθημερινά και εξειδικευμένα σε κάθε δήμο και τοπικό διαμέρισμα ο Παύλος Μοσχολιός, κάνοντας κοινωνό τον πολίτη, που σύντομα θα κληθεί να κρίνει, να συγκρίνει και να αποφασίσει.

Η απόφαση αυτή θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους επιστρατεύτηκαν «συρόμενοι» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ανακαλύπτοντας ξαφνικά τα προβλήματα της περιοχής και προτείνοντας «μαγικές λύσεις» για την αντιμετώπισή τους.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο την επόμενη των εκλογών ξεκινάω τον αγώνα μου για την υποψηφιότητά μου για το δήμο Αγρινίου στις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθουν τον Νοέμβρη του 2020.
Τα στοιχεία μου θα σας τα καταθέσω σε όλους τους πολίτες 150000 κατοίκων στο Αγρίνιο και στις περιοχές του και 10000 κατοίκων στο Θέρμο και στις περιοχές του μάλλον στις 15 Νοεμβρίου.
Σας ευχαριστώ.