Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πήρε τη νίκη και αύξησε τη διαφορά από τη ζώνη των μπαραζ.





Το κακό δεν τρίτωσε χθες για τον Παναιτωλικό και έτσι πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Ηλιούπολη, την οποία κέρδισε με σκορ 2-0. Οι κυανοκίτρινοι πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκαν στο 57 με τον Μπαϊκαρά, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη στο 83. Το εν λόγω ματς ήταν και το τελευταίο για το Γιάννη Νταλακούρα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, καθώς με τον Αγρινιώτη τεχνικό στον πάγκο τους τα καναρίνια κατόρθωσαν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς, μόλις ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και σε συνδυασμό με την ήττα του Διαγόρα στα Τρίκαλα ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη των μπαράζ.

Σύμφωνα με το SentraGoal σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, στις πρώτες σκέψεις του νέου προπονητή Μπάμπη Τεννέ είναι να εισηγηθεί την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, ενός δεξιού μπακ, δύο μέσων, ενός περιφερειακού επιθετικού, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.
Το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της χρονιάς και στη συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος η συνεργασία των δύο πλευρών και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία φυσικά και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το αν η ομάδα θα έχει εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: