Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πούλησε δύο κιλά χασίς σε αστυνομικό κοντά στο Αγρίνιο.

Σαν… αγράμματα την πάτησαν τα τέσσερα μέλη μιας σπείρας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης στην Αιτωλοακαρνανία! Η απληστία τους έκανε να κλείσουν συμφωνία με τον πρώτο που εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος για το εμπόρευμά τους, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ότι είναι… αστυνομικός!


Την δοσοληψία είχαν αναλάβει τρεις Αλβανοί ηλικίας οι δυο 30 και ο τρίτος 32 χρόνων, οι οποίοι συμφώνησαν με τον «πελάτη» να του πουλήσουν δύο κιλά «φούντας» αντί του ποσού των 2.800 ευρώ. Το ραντεβού κλείστηκε σε αγροτική περιοχή έξω από το Αγρίνιο, αλλά όταν οι δράστες παρέλαβαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, επενέβησαν άλλοι αστυνομικοί οι οποίοι τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα δύο κιλά χασίς, μία ζυγαριά ακριβείας, 300 ευρώ και πέντε κινητά, τα οποία εξετάζονται. Από την προανάκριση προέκυψε και η ταυτότητα του «εγκέφαλου» του κυκλώματος, ενός 40χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: