Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

1st Art Lake Fest 08 στο Δήμο Θεστιέων.


Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη νεολαία του νομού μας θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 27 Σεπετεμβρίου στα Αμπάρια του Δήμου Θεστιέων. Συγκεκριμένα νέες και νέοι απ’όλα τα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας θα δώσουν το παρών στο χώρο του Περιβαλλοντικού Κέντρου Τριχωνίδας από τις 17:00 μ.μ. μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα, στην 1η Γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας (Art Lake Fest08). Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αρακύνθου, Θεστιαίων, Θέρμου, Μακρυνείας και Παραβόλας.

Η νέα γενιά του τόπoυ μας θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει το ταλέντο της και τις ικανότητές της στη μουσική, στη φωτογραφία, στο graffiti, στο DJ SET και στο SKATE&BMX. Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα συμμετέχουν τα εξής 8 τοπικά συγκροτήματα: SILENCE ABOVE, SOUND EXTENSION, D.F.D., OPEN SECRET από την Ναύπακτο, ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, UP42 από το Αγρίνιο και οι GROOMF από το Μεσολόγγι. Στη κεντρική σκηνή MARAVEYAS ILEGAL. Σε ότι αφορά το χώρο τουGRAFFITI εκεί έχουμε τους CN.C και U.K., ενώ σκιτσάρει ο Χρήστος Παπανίκος.

Στο μήνυμά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΕΛΕ Πάνος Κατσούλης αναφέρει «…Να στηρίξουμε αυτή τη νεανική και συνάμα ερασιτεχνική καλλιτεχνική δημιουργία, να την προβάλλουμε και να την εμπλουτίσουμε με όσα εργαλεία διαθέτουμε. Γιατί θα υπάρξει συνέχεια… Η οποία θέλουμε να συνδυάζει την καλλιτεχνική έμπνευση με την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της λίμνης. Η αρχή έγινε…»

Πραγματικά χαιρόμαστε για την ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών στην περιοχή μας. Οι νέοι άνθρωποι έχουν όραμα, φαντασία αλλά και δημιουργική ικανότητα. Είναι αυτοί οι οποίοι θα αποτελέσουν την αυριανή κινητήρια δύναμη της γενέτειρά μας και οφείλουν άπαντες να αφουγκραστούν τις ανησυχίες τους για τον τόπο που έχουν επιλέξει να ζήσουν και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Γι’ αυτό το λόγο, η νεολαία μας το Σάββατο στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανάδειξη και αξιοποίηση του υγρού στοιχείου της περιοχής μας και ειδικότερα της λίμνης Τριχωνίδας, αφού κάτι τέτοιο θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξή της με ότι θετκό αυτό συνεπάγεται για όλους μας…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΓΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.ΗΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

η αναπτυξη της παραλιμνιας περιοχης να γινει αλα να μην αλοιωθει η φυσικη της ομορφια και ολα τα μαγαζια που εχουν ανοιξει να ελεγχονται ουσιαστικα(αποβλητα-καταληψη απεριοριστου χωρου-κτισματα εντελως ασυνδετα με την φυσικη ομορφια της λιμνης και αλα πολα που ξερουν καλυτερα οι ειδικοι για πια πραγματα κατστρεφουν ενα φυσικο τοπιο.
για την εκδηλωση που γινεται μπραβο για την πρωτοβουλια και ελπιζω να συνεχιστει και τα επομενα χρονια και μην ξεχνατε το βασικο γιαυτες τις εκδηλωσεις εισοδος ελευθερη για ολους(χωρις αντιτιμο)και καθε φορα να γινεται για καπιο ουσιαστικο λογο δηλαδη ωστε να ανδυκνυεται η τριχωνιδα και οτι προβληματισμοι που υπαρχουν γυρω απο αυτη

Ανώνυμος είπε...

i dieytinsi perivallontos ait/nias na kanei sosta ti doyleia tis diasozontas to yperoxo topio tis limnis..idi exoyn ftiaxtei 3 megathirio paraoxthia kai me ripsi mpeton..kai epikeintai kai ala..me poious poleodomikous orous,vasei poias nomothetikis diataxis dothikan adeies paroxthia na ftixtoyn ta sygekrimena krismata..yparxei xorithethsi kai pervallontiki meleti?ti skopoyn kapoioi prokeimenoy na katastrepsoyn to aparamilis fysikis omorfias topio tis limnis?

Ανώνυμος είπε...

To live ta espase hxe polu kalo hxo kali diorganwsh ala ta perisotera sigrotimata ta htan xalia oi monoi kaloi htan oi GROOMF oi D.F.D. kai oi OPEN SECRET mono aftoi ksexorisan se emena kai tin parea mou gia tous logous oti mono se aftous akougwntousan ola ta organa polu kala kai ta fonitika kai htan polu kala stimenoi panw stin skini.

Elpizoume na tous ksanadoume ka se ales live emfanisis sto melon


BASW APO AGRINIO