Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Δείτε αυτό:

Κωνσταντίνος Καραμανλής:"H εκτροπή θα γίνει παρά τις όποιες αντιδράσεις"
Υ.Γ. Προσοχή γιατί ο Αχελώος έχει μεγάλα κέρατα και κανείς δεν τον έκανε καλά..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε ένα κουβέντες υποθετικές και τσουβάλια δεσμεύσεις για το κοινό καλό που ξεκινάνε την επόμενη 4ετία, η μόνη πραγματική δέσμευση απο την ΔΕΘ αυτή είναι ότι τα έργα στον Αχελώο θα γίνουν no matter what!
Α ρε Σαρακατσάνε και Καραμανλή μαζί κλείσιμο που θέλει η γέφυρα, μην πατήσει κυβερνητικό ποδι με τέτοιες βλέψεις στην Αιτωλ/νία ξανα..

Caveman είπε...

Ωραία πολύ ωραία.Απορώ πως κάποιοι άνθρωποι και όχι μόνο γι' αυτό, συνεχίζουν να υποστηρίζουν ΝΔ και Πασοκ.Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλό που θα μπορούσε να συγκινήσει τη κοινή γνώμη για το θέμα της εκτροπής.Σε 3-4 χρόνια θα μετανοιώνει ο κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας για το ότι δεν έπραξε πιο νωρίς,αλλα θα είναι αργά.....και πιστέυω ότι θα έχουμε να κάνουμε με κοινωνικές συγκρούσεις ανθρώπων μιας και τα κατακεφαλήν εισοδήματα στην Θεσσαλία δε συγκρίνοναται με αυτά της Αιτωλοακρνανίας.Βλέπουμε και ας ελπίσουμε μια θεική δύναμη έστω και ημίθεη, αυτή τη φορά να βοηθήσει τον Αχελώο.

Ανώνυμος είπε...

NTROPI TOYS..TO MESOLOGGI SYNTASSETAI APOLYTOS ME TO AGRINIO KAI TIS OINIADES KAI ME KATHE ALLO FOREA POY EINAI ENANTIA TIS EKTROPIS..TELOS STIN ALITEIA..

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί της Αιτωλοακαρνανίας τι;Μέχρι εκεί;Αυτό ήταν;Καναμε έτσι λίγο και τα παρατήσαμε(η μήπως κάνουν τη δουλειά τους);Γιατί δεν ενεργοποιούν τον κόσμο;Μήπως πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε σαν τόπος αλλά πόσο άλλο πλέον;Σουφλιά και Καραμανλή να φοβάσται μην ξεσηκωθεί ο κόσμος και ειδικά οι ξηρομερίτες και δε θα μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τους ψηφίζουν καλά να πάθουν...

zeidoron dtsoukas είπε...

Ηθελα ναξερα γιατι οι πολιτικοι μας εμφανιζονται παντα ναναι σοφοτεροι ολων,θεων τε και ανθρωπων.Αν η φυση (η οποια τα παντα εν σοφια εποιησεν) ηθελε ο θεσαλικος καμπος να ποτιζεται απο τον Αχελωο δεν θα φροντιζε ωστε ο ποταμος να διερχεται και απο την θεσαλια;
Ποσους περισοτερους ψηφους εχει η Θεσαλια απο την Αιτωλοακαρνανια;Γιατι κοπτονται ολοι για την εκτροπη, αρχης γενομενης απο τον Αντρεα;Και οι δικοι μας βουλευτες που ειναι με τι ασχολουνται;Πιθανον να φροντιζουν τα αναψυκτηρια τους.Να αλλος ενας τομεας οπου μπορουν να συνασπισθουν
ολες οι πολεις του νομου και να αποτρεψουν το εγκλημα που επιχειρουν να κανουν οι πολιτικοι.

Ανώνυμος είπε...

ο ηρακλης ειχε σπασει το κερατο του αχελωου και σαν ανταλαγμα εδωσε αφθονια στην περιοχη.
αν ο πρωθυπουργος 'νικησει' σε αυτη τη μαχη τι ανταλαγματα θα δωσει στο νομο που εχει τοσο παραμεληθει ολα αυτα τα χρονια;
παντως στην μεγαλυτερη περιοχη του νομου δεν εχουμε δει τιποτα μεχρις στιγμης ή μαλλον εχουμε δει οτι και επι εικοσαετιας πασοκ δλδ τιποτα παλι.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Πρεπει να ξυπνήσει ο κόσμος.Εδώ έχουν φτάσει άνθρωποι αριστεροί (ιδεολογικά) έως το κόκαλο να λένε ότι είδανε κάποια έργα απο τη χούντα.Μιλάμε δηλαδή για απαξίωση του τόπου απο τους άλλα μέρη της χώρας μέχρι που θεωρούν ότι στεκόμαστε και εμπόδιο για την υλοποίηση των έργων όπως με τον Αχελώο στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Τι να πεί κανείς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΕΣ!!ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Στη θεσσαλία ο κόσμος είναι πολύ τοπικιστής και θεωρεί ότι όλοι του χρωστάνε.Νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου.
Ετσι και ο Σουφλιάς θέλει να κάνει μια νέα λίμνη Πλαστήρα στα Τρίκαλα για αγροτουρισμό ,θέλει να καθαρίσει τον πηνείο τον δευτερο πιο μολυσμένο ποτάμό στην Ευρώπη ,να ψευτοποτήσουν το βάμβάκι που έιναι το πρωτελευταίο σε ποιότητα στο κόσμο και μετά όλα καλά.Και όλα αυτά για ...μηθεί ένα ολοκληρο οικοσύστημα.
Αγαπητοί και οι δικοί μας οι άρχοντες δεν ενδιαφέρονται γιατί άμα θέλανε θα το είχαν προχωρήσει το Θέμα και πιο πέρα και όχι μόνο στα ΣΤΕ.Τον κοσμο αν ευαισθητοποιήσεις τότε έχεις ένα δυνατό όπλο.
Ισως μια μέρα ο κόσμος καταλάβει αλλά τότε θα είναι αργά.Το πολύ πολύ κανακολλάμε το ΚΕΡΑΤΟ.