Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Τα πήρε πίσω ο Σαλμάς. Κινητικότητα στη ΝΔ εν όψει νομαρχιακής συνέλευσης.

Τα πήρε πίσω όσα δήλωσε στη συνέντευξή του ο Μάριος Σαλμάς σχετικά με το θέμα της μονής Βατοπεδίου. Ενώ αρχικώς είχε κάνει λόγο για ύπαρξη πολιτικών ευθυνών, εντούτοις κατόπιν πιέσεων από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να διευκρινίσει ότι εννοούσε παλαιότερες αποφάσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ επί του θέματος! Προφανώς ο κ. Σαλμάς αντιλήφθηκε ότι τέτοιες δηλώσεις δεν κάνουν καλό στην πολιτική του σταδιοδρομία. Ο ίδιος βρίσκεται στην υπουργική ''επετηρίδα'' εδώ και χρόνια , ενώ το ονομά του όπως σας είχαμε αναφέρει παίζει σε σενάρια ενδεχόμενου ανασχηματισμού. Έτσι στην παρούσα φάση τέτοιες δηλώσεις , μόνο τροχοπέδι μπορούν να σταθούν στην πολιτική του εξέλιξη.

Η εν λόγω συνέντευξη του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού, έφερε και δημόσια στην επιφάνεια την αντιπαράθεσή του με τον πρ. υπουργό Απασχόλησης κ. Μαγγίνα. Έτσι αποκτά ιδιαίτερη σημασία και ενδιαφέρον η νομαρχιακή συνέλευση του κυβερνώντος κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο, παρουσία του υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη. Εκεί αναμένεται να βγουν πολλές ειδήσεις, αφού όπως είναι φυσικό η εσωστρέφεια στη ΝΔ υπάρχει και σε τοπικό επίπεδο...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Στυλιανίδης στο Αγρίνιο?? Περί Πανεπιστημίοθυ Αγρινίου τί γίνεται??? Θα πιέσει κανένας ακόμα περισσότερο ή ξαφνικά θα γίνουν όλοι μουγγοί???

Ανώνυμος είπε...

stamatis kai salmas dyo politikoi gia gelia..kanoyn diloseis kai tis pairnoun en ripi oftalmoy piso..dystyxos ayti einai i politiki skini simera..aytoys toys anikanoys kai toys tsampa mages toys vgazoyn ekprosopoys tis kathimerinotitas mas..einai dynaton loipon na pigainei mprosta i ait/nia kai na min sfazontai to agrinio kai to mesologgi....aytoi fanmatizoun ton kosmo..aparadektoi kai anyparktoi...

Ανώνυμος είπε...

Epitelous o Salmas estrepse ta fwta ths dhmosiothtas panw toy kai ...tyflw8hke monos toy.
Prowtoselidos pantoy shmera. Na san na einai Ypoyrgos...)))
Bravo Marie, ante kai se anwtera...))))

Ανώνυμος είπε...

σαλμας,λιβανος και σταματης ειναι απαραδεκτοι.μια απο τα ιδια για πασοκ και νδ στον νομο μας και να δουμε ποτε θα ξυπνησουμε σαν λαος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτους έχει ο νομός γιατί αυτους ψήφισε ο κόσμος.Αρα καλά μας κάνουνε και καλά μας γα...νε.
Αλλά όμως ρε φίλε ,οι άλλοι τι φταίνε;Οι άλλοι που δε γουστάρουν αυτους και δε του θέλουν τι φταίνε;

Τώρα γιατί αυτοί βγαίνουν είναι ευκολο να το βρεί κάποιος.
Βολεύουν όλους τους ψηφοφόρους τους σε θέσεις δημοσίου ,σε δημόσια έργα σε σε σε!!!
Αφου άμα πάει κάποιος στο μετρό της Αθήνας όλο αιτωλοακαρνανες βλέπει, μέχρι που μας αποκαλούν ΄΄ο καταραμένος ο νομός''.
Είχε βάλει ο μπούλης ειδικά στα μέσα μεταφοράς πόσο κόσμο.Αφού μερικές φορές είναι λες και είσαι στο Αγρινιο.
Ε και στο τέλος θα πεί κάποιος έγώ γιατί να μη ψηφίσω αυτους αφού εμένα με βόλεψε και αμα δε με βόλεψε τώρα, έιπε ότι θα με βολέψει την άλλη φορά..............αλλά στο βάθος του χρόνου θα φάνει ότι και που έγινε αυτό δεν έλυσε τα προβληματα του κόσμου.

Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι πρέπει όλες οι λύσεις πρέπει να βασίζονται σε συλλογικό επίπεδο και ότι γίνεται να γίνεται για πολλούς και όχι μόνο για έναν ,αλλά για να το δούμε αυτό πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό,
όχι πολύ όμως γιατι κάποιος σοφός έιπε ότι τα πράγματα εξελίσονται με γεωμετρική πρόοδο δηλαδή πιο γρήγορα απο ότι φαντάζεται το μυαλό των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

11.35 Ο Μαγγινας με το αναψυκτηριο τι ειναι?μαλλον ψηφοφορος του εισαι..η οι αλλοι βουλευτες του πασοκ?ο μωραιτης πχ?με πτυχιο ΤΕΙ και αμφιβολες δυνατοτητες παρα λιγο γραμματεας του πασοκ?