Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Παρανομήσαμε αλλά off shore δεν είχαμε!


Πριν από λίγο η σύζυγος του πρ. υπουργού κ. Μαγγίνα άνοιξε τις πόρτες του περίφημου αναψυκτηρίου στο Κορωπί στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha και συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Η Κατερίνα Μαγγίνα ανέφερε ότι επεβλήθη πρόστιμο 70.000 euro για τα αυθαίρετα οικήματα τα οποία και θα κατεδαφιστούν όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία. Τόνισε βέβαια, ότι το ένα από αυτά δεν θα γκρεμιστεί, διότι διαμένει σε αυτό η οικογένεια των πακιστανών η οποία έχει και ένα ανάπηρο παιδάκι. Η αλήθεια είναι ότι η σύζυγος του Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή εμφανίστηκε αρκετά ανθρώπινη, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία της για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν άπαντες εκείνη την περίοδο στον άντρα της. Xαρακτηριστικά ανέφερε : ''Παρανομήσαμε αλλά off shore δεν είχαμε!'' Είναι σαφές ότι η κυρία Μαγγίνα αφήνει αιχμές προς τους κυβερνητικούς χειρισμούς τότε, αλλά και τώρα.

Εδώ που τα λέμε δεν έχει και τόσο άδικο. Ο Μαγγίνας πλήρωσε τα λάθη και τις παραλλείψεις του…κάποιοι εκ των κορυφαίων του σημερινού κυβερνητικού σχήματος όμως θα πληρώσουν για όσα τους χρεώνουν; Γιατί με τις πράξεις τους αναμφισβήτητα προκαλούν περισσότερο το περί δικαίου αίσθημα απ’ότι ο κ. Μαγγίνας τότε! Αλλά ας όψεται το 152 και οι αντάρτες που μαζεύτηκαν αυτήν την περίοδο στο κυβερνών κόμμα…

Υ.Γ: Πραγματικά παραξενευτήκαμε που δημοσιογραφικά παρουσιάστηκε μετά από καιρό μια κάπως θετική εικόνα για τον κ. Μαγγίνα! Η απάντηση όμως είναι απλή: O αιτωλοακαρνάνας πολιτικός δεν είναι πλέον υπουργός εργασίας και άρα δεν κινδυνεύει από αυτόν το υγιές ταμείο των δημοσιογράφων! Λέτε να ήταν τελικά τυχαίο το γεγονός ότι όλα τα δημοσιεύματα εναντίον του κ. Μαγγίνα άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά τη συνάντησή του με το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, στην οποία δεν βρέθηκε κανένα σημείο συμφωνίας των δύο πλευρών; Α, ρε καταραμένη τέταρτη εξουσία…

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρωθυπουργός λέει ότι δεν διώχνει τους συγκεκριμένους υπουργούς γιατί το νόμιμο είναι και ηθικό. Απ'ότι θυμάμαι η πρόσληψη της κόρης Μαγγίνα έγινε με νόμιμες διαδικασίες, το ίδιο και το σπίτι μετονομάστηκε αναψυκτήριο, όπως κάνανε και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες στην περιοχή. Βέβαια αυτές οι ενέργειες αντίκινται σε κανόνες ηθικής δεοντολογίας και ορθώς απεπέμφθει απ'την κυβέρνηση. Γιατί όμως ο Καραμανλής δεν πράττει το ίδιο και τώρα; Δηλαδή να πιστέψουμε ότι τότε φοβήθηκε το Σόμπολο και μόνο; ΕΛΕΟΣ! Το θέμα πλέον είναι ηθικό και μόνο, ενώ ο ''οικείοι'' του έχουν κατορθώσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποδομήσουν το προφίλ του ''σεμνά και ταπεινά''!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ BIG BROTHER! ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ...ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!!

[gas] είπε...

Εύστοχο το σχόλιο του διαχειριστή.
Δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση εκβιάζεται πρώτα από τον ίδιο της τον εαυτό και έπειτα από όλες εκείνες τις παθογένειες, τις οποίες θα καταπολεμούσε.
Το αδιέξοδο της χώρας είναι όχι απλά ορατό, αλλά γεγονός.
Δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

na athoosoyme to maggina?arxisame ta gleiftrilikia pali?to etniko mas spor den to xexname..

Ανώνυμος είπε...

11:26 Αν καταλάβαινες ελληνικά, θα είχες καταλάβει και το νόημα των όσων έχουν γραφεί.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισα να διαβαζω το blog σας σχεδόν από την δημιουργία του. Καθημερινά. Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Το συγκεκριμένο άρθρο που αφορά στον κύριο Μαγγίνα και την σύζυγό του θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω επιεικώς απαράδεκτο, υποκινούμενος ο συγγραφεύς του πιθανώς από ατομικές φιλοδοξίες η κίνητρα. Δε θα συζητήσω την ουσία, δηλαδή αν ο κος Μαγγινας παρανόμησε η όχι άλλα θα σταθώ στον τρόπο που ο συγγραφεύς του blog αποδίδει την είδηση. Κατά τη γνώμη μου η λεξη "γλύψιμο" ταιριάζει απόλυτα στον μέχρι τώρα "αντικειμενικό" blogger.
Το blog μπορεί να είναι τοπικής εμβέλειας αυτό δε σημαίνει ότι οι συντοπίτες σας φορούν παρωπίδες η δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Εγω προσωπικα δεν ξερετε ποσο χαρηκα που η οικογενεια Μαγγινα ηταν ολιγον εγκυος εν αντιθεσει με αυτη του Βουλγαρακη που προφανως ειναι παρα πολυ.Αιδως παναθλιοι.Δεν φτανει που κανετε οτι κανετε εχετε και περισιο θρασος.Βγαινετε να δικαιλογησετε τα αδικαιολογητα χωρις ιχνος ντροπης.Αλλα δεν φταιτε σεις,εμεις ο λαος φταιμε που σας ξαναψηφιζουμε.

Ανώνυμος είπε...

3:19 μήπως έχεις πάει καμιά βολτα στο Άγιο Όρος;

Μάρκος είπε...

Ανώμυμε 3:19 πμ, ο διαχειριστής του blog ανέβασε μια είδηση, παρουσιάζοντας την απλά. Δεν κάνει ούτε σχόλια, ούτε γλείφει. Προφανώς έχεις συνηθίσει στην τηλεοπτική μετάδοση των ειδήσεων, εκεί όπου ο "δημοσιογράφος" είναι με το τουφέκι στο χέρι και απαιτεί την εκτέλεση του Μαγγίνα στην Πλατεία Μπέλου...

Ανώνυμος είπε...

SIMASIA EXEI O TROPOS POY PAROYSAZETAI MIA EIDISI..STIN ELLADA ZOYME.O NOON NOITO

Ανώνυμος είπε...

Αν δε αλλάξει στάση ο κόσμος με όλα αυτά που γίνονται πιστέυω ότι θα είναι άξιος να εχει τέτοιους πολιτικούς.

agrinionews είπε...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω φίλε 3:19 πως συνάγεις το συμπέρασμα ότι γλύφω ή ότι υποκινούμαι από ατομικές φιλοδοξίες! Αντιθέτως αν προσέξεις το άρθρο, σε καμία των περιπτώσεων δεν αναφέρω ότι ο Μαγγίνας αδίκως εκδιώχθηκε απ'την κυβέρνηση. Απλά η άποψή μου είναι ότι με βάση τους λόγους που ορθώς απεπέμφθει ο Μαγγίνας, στην παρούσα χρονική συγκυρία θα έπρεπε ο Καραμανλής να είχε πράξει το ίδιο για τουλάχιστον 3 υπουργούς.
Και για να επανέλθω σε αυτό που ανέφερες περί προσωπικών φιλοδοξιών, δόξα το Θεό δεν χρειάστηκε ποτέ ως τώρα να τρέξω πίσω από κανένα Μαγγίνα, γιατί πολύ απλά είμαι υποστηρικτής της αυτόνομης και αυτοδημιούργητης πορείας της προσωπικότητας του ατόμου, κάτι το οποίο εφαρμόζω τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό μου βίο ως τώρα.
Σε κάθε περίπτωση σέβομαι την άποψή σου (την οποία πάντοτε θα μπορείς να εκφράζεις μέσα απ'το ιστολόγιό μας), αλλά είναι εξίσου αναφαίρετο δικαίωμα και για εμένα να απαντώ όταν αισθάνομαι ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς κλέψαμε λίγο αλλά οι άλλοι πιο πολλά …
Δεν είναι σοβαρά αυτά που γράφεις .
Αλλά αφού υποστηρίζεις τον κύριο ΥΠΟΥΡΓΟ να μας πεις και πως σου φαίνεται που είναι ο κύριος που υπέγραψε για την παραχώρηση στον ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΕΦΡΑΙΜ το ολυμπιακό ακίνητο;;;;;

Ανώνυμος είπε...

11:49 αυτή την ερώτηση κάντην καλύτερα αλλού ( ξέρεις εσύ καλύτερα) εκεί μπορεί να στην απάντήσουνε.
Αλήθεια στο Άγιο Όρος έχεις πάει; Δεν απάντησες πριν