Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Αγρίνιο στις 15 Μαϊου.

Έντονη κινητικότητα εν όψει ευρωεκλογών και από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας. Την Παρασκευή 15 Μαίου και ώρα 21:30 ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, αφού πρώτα επισκεφτεί το εργατικό κέντρο Μεσολογγίου.
Επίσης την ίδια μέρα, την ίδια ώρα θα είναι στη Ναύπακτο η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σωτηρίου.
Όπως αποδεικνύεται στην Αιτωλοακαρνανία δίνεται έμφαση από όλα τα κόμματα. Στους καιρούς αυτούς της πολιτικής ρευστότητας, μένει να δούμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά του στο Νομό μας, τα οποία ήταν από τα πιο χαμηλά στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

8 σχόλια:

Βραχωρίτης είπε...

Στο εργατικό κέντρο; Θα τον πάρουν με τα καδρόνια οι του ΚΚ!
Δε βαριέσαι, καλώς το παιδί του λαού με τις γεμάτες τσέπες, τον εκφραστή της 'κονομημένης διανόησης, τον μηχανόβιο Ρομπέν των αδικημένων και των μεταναστών, τον Καψάλη των πάσης φύσεως καταλήψεων! Βέβαια από την ελληνική βουλή πέρασαν άλλοι κι άλλοι, ο Alexis τουλάχιστον κερδίζει στο image. Τώρα για στέρεες πολιτικές θέσεις ποιος ρωτάει, Ελλάδα είμαστε! (Με πλήρη απαξίωση προς τον ποικιλόχρωμο κοινοβουλευτικό αχταρμά, Βραχωρίτης.)

Ανώνυμος είπε...

ελεος και ο τσιπρας απαξιωνει την πρωτευουσα του νομου με την ομιλια του στο αγρινιο οπως και ο καραμανλης ο παπανδρεου και η παπαρηγα κα ολοι οι πολιτικοι αργηγοι.ρε γαμωτο γιατι αραγε;;;;;;μα την σκασιλα του αρτεμη παλι,ποιος τον ακουει και πολυ περισσοτερο ποιος καθεται να διαβασει παλι τα κατεβατα του σε επαναληψη.να παει στο μεσολογγι να μιλησει ο τσιπρας καλυτερα να γλιτωσουμε...

Ανώνυμος είπε...

vraxoriti pos kai ekanes se lektiko sxima xrisi mesologgiti iroa?pos se afise o 8.20 o xaynos oramatistis enos agrinioy pagkosmioy proeklogikoy mpalkoniou?8.20 psaxe na vreis kamia gomena me megala vyzia na pianeis mpalkoni synexeia..oust kommatiko xeroloukomo atermono psifotiriko ameletito..artemis

Μάρκος είπε...

Να επισημάνω κάτι για την τάξη: ο Τσίπρας είναι πρόεδρος του Συνασπισμού, ο οποίος είναι μια από τις 10 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου αρχηγός είναι ο Αλαβάνος. Κακώς δίνεται δημοσιότητα σε έναν αρχηγό εξωκοινοβουλευτικού κόμματος, που σε μια κανονική Δημοκρατία θα έπρεπε να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Παπαθεμελή, με τον Βεργή και τον Λεβέντη, οι οποίοι επίσης είναι αρχηγοί εξωκοινολουλευτικών κομμάτων. Έλεος πια με τα χαϊδμένα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΔΑΚΙ ΑΡΤΕΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΖΗΤΟΥΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

και αυτος στο αγρινιο,ελεος...να παει στην πρωτευουσα του νομου που ειναι τοσος κοσμος να τον ακουσει.χαχαχαχχαχαααχα...ρε τι γελια κανουμε

Ανώνυμος είπε...

Και στο Μεσολόγγι ο Αλέξης Τσίπρας

Για δυο ημέρες τελικά θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος του, για τις Ευρωεκλογές.
Έτσι αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΝ στο Αγρίνιο και το Σάββατο θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι.
Στο Μεσολόγγι, στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Αναγνωστόπουλο στο κεντρικό δημαρχείο και ακολούθως θα έχει συνατήσεις με φορείς της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ,ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ