Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Α' Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ...!!!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου κυριάρχησε το πάθος για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος, ο Παναιτωλικός επικράτησε χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο της Νίκης Βόλου με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο τρίτο (3ο) λεπτό της αναμέτρησης με σουτ ο Παπαποστόλου, ενώ τα τέρματα διπλασίασε στο 37' με κεφαλιά ο Καραμαλίκης. Έτσι, η ομάδα μας τερμάτισε δεύτερη στο Βόρειο Όμιλο της Γ' Εθνικής και η άνοδός της στη Β' θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο, που επίσης κατετάγη δεύτερη στον αντίστοιχο Νότιο Όμιλο.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία, αλλά και το γήπεδο των Αθηνών όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων. Μέχρι στιγμής ακούγεται το γήπεδο της Ν. Σμύρνης αλλά και της Λεωφόρου, με τους Αγρινιώτες φιλάθλους να επιθυμούν το δεύτερο λόγω χωρητικότητας, αφού αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών! To ενδεχόμενο της Ριζούπολης δεν ευσταθεί, καθώς ο χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου είναι σε κακή κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση και προετοιμάζονται για τη μαζικότερη ''έξοδο'' εκτός των τειχών της πόλης! Πρώτοι και καλύτεροι οι εξ Αγρινίου και εξ Αθηνών σύνδεσμοι των WARRIORS και των GUERREROS αντίστοιχα, που αναμένεται να κατέβουν οργανωμένα στο γήπεδο δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Εμείς θα σας ενημερώσουμε μες στη βδομάδα για όποια σχετική ανακοίνωση εκδοθεί.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

foul gia anodo... den yparxei gyrismos...

Ανώνυμος είπε...

trifulara eisai trela me to pempto to asteri ti fanela...

Ανώνυμος είπε...

12:40 ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

μονο παναιτωλικος και τιποτα αλλο.ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ μια ζωη ρεεεε,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ παρτε το χαμπαρι....κατι ακουγεται για κρητη και δεν μου αρεσουν αυτα.ηδη η ροδος εκανε αιτημα για κρητη γιατι τους επιασε πανικος.

Ανώνυμος είπε...

....ουτε βαζελος ουτε γαυρος...MONO ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ...ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ!!
WARRIORS GATE 6!!
GUERREROS ATHENS CLUB!!

Ανώνυμος είπε...

οσοι αγρινιωτες θα ειναι στο μπαραζ τοσος ειναι και ο πλυθησμος της κατα τα αλλα πρωτευουσας του νομου μας.τι να πει κανεις τους εχουμε για την πλακα μας και γελαμε με τα χαλια τους και την καταντια τους.αληθεια ο αρτεμης θα ερθει στο μπαραζ ή θεωρει το ποδοσφαιρο βαρβαρο σπορ...Α ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

WARRIORS .....?! GUERREROS ..... ?!ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΝΟΡΙΖΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

12.45,σκασε απο την ζηλια σου και αντε γεια.αυτα που κανει ο παναιτωλικος και ο κοσμος του ουτε στα ονειρα σου.το ξερεις και συ αυτο γιαυτο ρουφα το αυγουλακι σου καλυτερα.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

Ανώνυμος είπε...

ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες.....ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

kaloi sta logia oi rodites alla pali mesa sthn perioxh tous me enteka paiktes tha paiksoun!!!kokokokoooooo!!!!!