Τρίτη 5 Μαΐου 2009

"Χ_μεν γούλβεριν η αρχή" στο Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄Άνεσις΄΄
από την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009
θα προβάλει σε Πρώτη Πανελλήνια πρεμιέρα την ταινία :
X-MEN ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ Η ΑΡΧΗ
Επιστροφή στο παρελθόν, για να γνωρίσουμε το ξεκίνημα του θρυλικού μεταλλαγμένου ήρωα Wolverine (Hugh Jackman), κατά κόσμον Jack Logan. Ο νεαρός Jack με τον αδελφό του Victor το σκάνε από το σπίτι τους, μετά από ένα τραγικό γεγονός. Αφού περιπλανηθούν τυχοδιωκτικά στον κόσμο, θα τους στρατολογήσει ο William Stryker (Danny Huston) σε ένα σώμα μεταλλαγμένων πολεμιστών. Λίγο αργότερα ο Wolverine αποσύρεται, όμως ο Stryker θα τον εντοπίσει χρόνια αργότερα για να του ζητήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στο νέο στρατιωτικό πρόγραμμα, 'Weapon X'.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Γκαβιν Χούντ.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Χιου Τζάκμαν, Ραιαν Ρεινολτς,Λιν Κόλινς
Προβολές Καθημερινά : 7.30 μ.μ & 9.30 μ.μ

6 σχόλια:

nakmax είπε...

Δεν το είχατε ξανανεβάσει το συγκεκριμένο θέμα πριν καμια βδομάδα;
Καλύτερα θα ήταν να ανεβάζετε και αλλαγές στο πρόγραμμα του κινηματογράφου. Γιατί πήγα σήμερα να δω το wolverine στις 9μιση και αντί γι' αυτό είχε κάποιο αφιέρωμα. Μόνο για σήμερα (χτες) αυτή η αλλαγή απ' ότι μου είπαν στο ταμείο. Εγώ πάντως δεν είχα ενημερωθεί από κάπου γι' αυτό το έκτακτο.

Ανώνυμος είπε...

καλη αυτη η κινηση του δημοτικου κινηματογραφου.το θεμα ειναι να δημιουργηθουν και νεες αιθουσες πολυ πιο συγχρονες στο αγρινιο γιατι υπαρχει πολυ κοσμος που του αρεσει το cinema αλλα τον αποτρεπουν οι εγκαταστασεις.αντε να ανοιξει και λιγο ο καιρος να παμε στον θερινο κινηματογραφο που ειναι πραγματικη οαση στο κεντρο της πολης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.... Η ΕΞΟΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ... ΚΑΦΕ,ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες.....ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

thelei kai multisinema o ktinotrofos..eixe kai stin stani multisinema o tsopanis...telika exete xefygei gyftovlaxoi..artemis

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 3:01.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΙΝΕΜΑ Η ΠΟΛΗ.
ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ,ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ.