Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

"Βίκτορ ή τα παιδιά στην εξουσία" από τη Θεατρική Ομάδα των Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου.


Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου για τρίτη συνεχή χρονιά παρέχει την ουσιαστική του υποστήριξη στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα των Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου που παρουσιάζει το έργο του Ροζέ Βιτράκ «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία»
Ο Βίκτορ, εννιάχρονο παιδί, με καρδιά αγνή και πνεύμα ενήλικο, παρατηρεί τον κόσμο των μεγάλων, κυριεύει την εξουσία και γίνεται τιμωρός του. Εκπληκτικός παίχτης, βρίσκει άσφαλτα το αδύνατο σημείο των αντιπάλων και τους αφήνει μόνο αφού τους αναγκάσει να ορμήσουν μόνοι τους προς τη γελοιοποίησή τους, την τρέλα ή το θάνατο.
Η σκηνοθεσία είναι της Αθηνάς Διαμαντοπούλου, η μουσική του Κωνσταντίνου Σμπόνια, τα σκηνικά του Νίκου Βελτσίστα, οι φωτισμοί του Σπύρου Μερεγκλίτση και ο ήχος του Δημήτρη Παπαδάκη.
Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 16 Μαΐου, την Κυριακή 17 Μαΐου και τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.
Η παραγωγή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των : ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου – Θεατρικής Ομάδας Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι όλοι οι Αγρινιώτες oφείλουμε στους εαυτούς μας και στις γενειές που θα ακολουθήσουν να στηρίξουμε τέτοιες ενέργειες.
Ενέργειες που αποτελούν "παράθυρο" επικοινωνίας της τοπικής κοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν στις παραστάσεις θα προσέλθουν άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας. Θα ήθελα όμως, όλοι οι νέοι Αγρινιώτες να είναι εκεί !!!

g_nestoras

Ανώνυμος είπε...

Η περσινή παράσταση των φοιτητών ήταν εξαιρετική!Θα δω και τη φετινή παράσταση την Κυριακή και ελπίζω να είναι εξίσου τέλεια!!!!!!!!!!¨Οπως και να'ναι, η προσπάθεια είναι πάντα αξιέπαινη!

Ανώνυμος είπε...

Είδα την παράσταση το Σάββατο 16-5 και πραγματικά χάρηκα την πρωτοβουλία των ηθοποιών! "Μορφές" ο Αντωνάκης και ο Βίκτωρ!!!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν είδαν αυτή την παράσταση νομίζω πως έχασαν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο. Μακάρι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και εμείς θα είμαστε εκεί για να χειροκροτούμε!