Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Άρωμα Αιτωλοακαρνανίας στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ...

Ανακοινώθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο τα ονόματα των προσώπων που θα συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Επικεφαλής αυτού η πρ. υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. Όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία υπάρχει εκπροσώπηση! Όχι, ο λόγος δε γίνεται για τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ Δήμο Κατσιγιάννη, αλλά για το μέλος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνη της Γραμματείας ΑμεΑ, Πόπη Παππά, η οποία καταλαμβάνει την 21η θέση και είναι το νεαρότερο σε ηλικία άτομο του ψηφοδελτίου. Η κα. Παππά, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατάγεται από τη Σπολάιτα την οποία επισκέπτεται τακτικά. Πρόκειται για ένα πρόσωπο με έντονη δράση στη νεολαία του κόμματος της κυβέρνησης, που με τις συχνές και ουσιαστικές της παρεμβάσεις προωθεί και επιδιώκει λύσεις των προβλημάτων των ΑμεΑ.

Αναφορικά με τον κ. Κατσιγιάννη λέγεται ότι του προτάθηκε η 8η θέση (η οποία όπως όλα δείχνουν δεν οδηγεί στις Βρυξέλλες), αλλά την απέρριψε. Οι φήμες κάνουν λόγο για έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και για δυσαρέσκεια του κ. Σουφλιά, ο οποίος προωθούσε την εν λόγω υποψηφιότητα….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AN KAI ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑ. ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΩ!