Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Σχετικά με τις δηλώσεις Σταμάτη για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.


Ταράζει τα πολιτικά νερά ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης με τις δηλώσεις του γύρω από το ζήτημα του διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, επί του θέματος δήλωσε τα ακόλουθα: «Μετά τα όσα τραγελαφικά που συνέβησαν μέχρι χθες με την επιλογή του προσώπου για την θέση του νέου Διοικητού του Γ.Ν. Μεσολογγίου, δηλώνω ξεκάθαρα, ότι εγώ ως Βουλευτής του νομού και του κόμματος της Ν.Δ., επιθυμώ και προτείνω ως την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για την θέση του νέου Διοικητού του Γ.Ν. Μεσολογγίου, τον καταξιωμένο ιατρό κ. Μπαμπάτσικο Βασίλη.Ελπίζω τέτοια λάθη να μην ξανασυμβούν από τον συντοπίτη μας Υφυπουργό κ. Σαλμά Μάριο στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας και ο κ. Σαλμάς να μην ασελγήσει ξανά σε βάρος των πολιτών του νομού Αιτ/νίας».

Ο κ. Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφει τα βέλη του κατά προσώπου του κόμματός του. Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει τις περίφημες δηλώσεις του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Αχελώο TV το βράδυ της εκλογικής του ήττας στις νομαρχιακές εκλογές του 2006; Τότε είχε μιλήσει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και για την ''αυλή'' του…και μετά από ένα χρόνο ήταν υποψήφιος με το κόμμα της ΝΔ στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας!!! Βέβαια τώρα η απορία μας είναι άλλη: Tελικά τον κ. Σταμάτη τι τον ενδιαφέρει; Η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου ή η τοποθέτηση του ''δικού'' του ανθρώπου στη θέση του διοικητή; Εμείς απλά επισημαίνουμε ότι οι πολιτικοί άνδρες οφείλουν να προτάσσουν το συλλογικό ''εμείς'' έναντι του ατομικού και πολλές φορές... ψηφοθηρικού ''εγώ''!

6 σχόλια:

Στέλιος Φούντας είπε...

Σύγκρουση παλαιοκομματικών προσώπων και μηχανισμών.Το σπιντάρισμα του Σαλμά αμέσως μετά την υφυπουργοποίησή του , ο παροξυσμός παροχών και υποσχέσεων,η διεύρυνση της ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ του ενόχλησε τον ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ(κυριολεκτικά),ρουσφετάρχη!!
ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ!!!Πόσο ακόμα θα ασελγήσουν πάνω σου..οι κομματάρχες???

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Kala giati o kurios Sialmas apomakryne ton prwin Dioikiti toy Nosokomeiou Messologiou kai gia poso kairo akomi aftos tha plirwnetai apo ta xrimata twn Ellinwn forologoumenwn kai asfalismenwn; Gia na topothetisi ton imetero i epeidi isws aftos itan poly timios kai den tou ekane. Twra to an tsakonwntai oi vouleftes gia to poios tha topothetisei poion fenetai oti afto mono mporoun na kanoun kai tipota parapanw gia ton topo.

Akis είπε...

Poso makria eine oloi toys apo toys polites kai ta flegonta zitimata. Kathimerina mas apodeiknyoun tin aneparkeia toys. Emeis ti kanoume ?

Ανώνυμος είπε...

Μας πρήξατε απο καιρό με τα "κατορθώματα" και τις "πρωτοβουλίες" του Σαλμά. Τώρα θα μας αρχίσετε και με τις δηλώσεις του Σταμάτη για τον διοικητή ή την διοικήτρια του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι; Έλεος τι μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα;

Ανώνυμος είπε...

stamati kai salma yperaspistes toy agrinioy kai kathe gleiodoys symperiforas kante to kommati sas les kai eiste oi afentades tis ait/nias mi sevomenoi tipote kai pairnontas sto laimo sas kathe dynatotita proodoy sto nomo ..sygxaritiria miasmata toy nomoy mas..artemis