Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Δημιουργία Κέντρου Μελετών-Σύγχρονη Γλυπτική και Περιβάλλον" στο Αγρίνιο

Η αρχή έγινε για το «Κέντρο Μελετών – Σύγχρονη Γλυπτική και Περιβάλλον" στο Αγρίνιο. Πρόκειται για μια πρόταση του γλύπτη Θόδωρου η οποία θα υλοποιηθεί σε οικόπεδο που θα δωρίσει ο καλλιτέχνης στο Δήμο στη θέση Ρουπακιά. Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε ομόφωνα την πρόταση αυτή. Έτσι έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα ενός μεγαλόπνοου οράματος για πολιτισμική αναβάθμιση της πόλης του Αγρινίου, γεγονός που αποτελεί και έναν από τους βασικούς στόχους της δημοτικής αρχής.
Η ίδρυση του Κέντρου Μελετών θα σηματοδοτήσει αυτόματα και την καταγραφή της πόλης του Αγρινίου στον ευρύτερο πολιτιστικό χάρτη της χώρας μας, κάνοντας την σημείο αναφοράς και πόλο έλξης.
Σύμφωνα με την πρόταση του γλύπτη Θόδωρου, σκοπός του κέντρου, στο οποίο θα συγκεντρωθεί σχεδόν το σύνολο των έργων του καλλιτέχνη, είναι η μελέτη και η έρευνα της Γλυπτικής Τέχνης ως πολιτισμική δραστηριότητα στα πλαίσια του Σύγχρονου Πολιτισμού σε σχέση με το περιβάλλον, φυσικό και τεχνητό, όπου η σύγχρονη τέχνη εννοείται ως καταλύτης για την ποιότητα του περιβάλλοντος, για την ποιότητα ζωής.
Επίσης παράλληλος σκοπός είναι η ανάδειξη το έργου των καλλιτεχνών της ευρύτερης περιοχής που ερευνούν και εργάζονται για τους ίδιους στόχους.
"Το Κέντρο Μελετών θα είναι ένας δυναμικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ερευνητικό περιεχόμενο, γεγονός που θα αναβαθμίσει συνολικά το πνευματικό πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός στην εισήγησή του
Ο γλύπτης Θόδωρος στην τοποθέτηση του υποστήριξε πως πρέπει να γίνει ουσιαστική εκτίμηση και να διερευνηθεί ο τρόπος ενσωμάτωσης στην κοινωνία του Αγρινίου μιας τέτοιας πρωτοβουλίας για Κέντρο Μελετών που φιλοδοξεί να λειτουργήσει στον ευρύτερο ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο του πολιτισμού.
Οι επικεφαλείς της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Νίκος Ρούσης και κ.Βασίλης Νικάκης επισήμαναν τη σπουδαιότητα του Κέντρου Μελετών που αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού θα δημιουργηθεί στη γενέθλια πόλη του γλύπτη Θόδωρου.
Πέραν της αποδοχής της πρότασης του γλύπτη Θόδωρου για τη δημιουργία Κέντρου Μελετών το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες καθώς και στην τροποποίηση και ανασύνταξη του σχεδίου πόλης Αγρινίου στο Ο.Τ. Γ1249 που βρίσκεται το οικόπεδο που παραχωρεί ο γλύπτης, ώστε να δημιουργηθεί στην περιοχή ένα αυτοτελές οικοδομικό τετράγωνο, στο οποίο θα αναπτυχθεί το Κέντρο Μελετών.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KWLOFARDO TO AGRINIO POY ME TH DWREA TOY KALLITEXNH, ANABATMIZETAI SE POLH TEXNHS KAI POLITISMOY.

ALLA DEN ARKEI

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ...ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

πάντα το Αγρίνιο είχε και θα έχει ανθρώπους που θα το βοηθάνε και θα το αγαπάνε αν και δεχεται πόλεμο εντός εκτός και επι τα αυτά.
εμείς βάφουμε τα αγάλματα γιατί εχουμε ταλέντο και φαντασία.Πάντως η μία πόλη κουτσα κουτσα αναπτύζεται συνεχώς παρόλο τα εμπόδια και η μία εδω και 100 χρόνια παραμένει τα ίδια και τα ίδια σύν ότι βάζει εμπόδια.
εντάξει άρτεμιςςςςςς κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πως σου φανηκε και αυτο αρτεμουλη;σε χαλασε ε;ποσες αλλες κατραπακιες και σφαλιαρες να αντεξει ο καψερος....πω πω ζημια που κανουμε σε μερικους!

Ανώνυμος είπε...

bravo ston kalitexni kai patrioti thodoro pou me tin kinisi tou auti alla kai tin aksiopoioisi tis apo ton dimo anevazoyn to epipedo tou agriniou alla kai tou nomou ena skali parapano.pleon to agrinio ektos apo sixroni kai oikonomika anaptisomeni poli anadiknietai olo kai pio sixna kai san politistiko kentro tou megaliterou nomou tis xoras.ena megalo bravo se olous.

Ανώνυμος είπε...

Η σημαντικότερη ίσως είδηση που έχω διαβάσει στο blog μέχρι τώρα!!

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολειστε με τον καθε αρτεμη.εμεις κοιταμε μπροστα και εχουμε αντιπαλο μονο τον εαυτο μας

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γι' αυτή τη πρωτοβουλία.

Ανώνυμος είπε...

ti "upgrade to pro today" einai ayta re agrinionews.... pate kala?

agrinionews είπε...

Tεχνικό πρόβλημα φίλε 9:47. Θα διορθωθεί σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

μηπως το ζουμι ειναι στην τελευταια παραγραφο περι τροποποιησης του σχεδιου πολης;

Ανώνυμος είπε...

10,50 ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ...
ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ...ΕΛΕΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ..............

Ανώνυμος είπε...

πολυ σπουδαια ειδηση για την πολη μας και για τον νομο μας γενικοτερα.το αγρινιο πλεον παει μπροστα σε ολα τα επιπεδα και ειναι ο ρυθμιστης των εξελιξεων οχι μονο για τον νομο μας αλλα και για την ευρητερη περιοχη.

Ανώνυμος είπε...

ΘΟΔΩΡΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

kala ore paidia eisye sovaroi?ti tha anavatmistei to agrinio politistika epeidi o glyptis thodoros leei tha ftiaxei kentro meletis sygrxonis glyptikis...eleos ppia me ta komplex sas enanti toy mesologgioy kai tin dithen politismiki xroia tis polis sas..artemis

Ανώνυμος είπε...

Ena megalo efxaristw apo kardias sto Glypti Thwdoro

Ανώνυμος είπε...

ta fota toy politismoy sto agrinio ta pairnei panta apo to mesologgi opos kai ta onomata ton omadon toy plateion klp...vlepe panaitolikos pou mas pirate to onoma ....tora kai me pistopoisi....ti travate kai eseis vre agriniotes..telika tipote den exete diko sas san poli?artemis

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Θόδωρε αλάνι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι τους πήραμε το όνομα!!!!!!
και αν έγινε έτσι πως αισθανεσαι;
Μηπως το κλέψαμε με ένοπλη ληστεία;
Πάντα τελευταίοι.Καλυτερα να πέσετε στην θάλασσα γιατί τίποτα δε μπορειτε να κανετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα!!! Ξυδάκι αρτεμίτσα, τσούζει το να τρως συνέχεια σκόνη! Δεν πειράζει, έχετε χρόνια και κατραπακιές ακόμα να φάτε και θα συνηθίσετε. Περαστικά και καλά κρασιά και να προσέχεις στο δρόμο για τις Φυτείες όταν πας στα εκτός έδρας της ΑΕΜ -Liberty. Ουστ νεροφίδα του βάλτου που αρνείσαι να αναγνωρίσεις ακόμα και τον Παναιτωλικό ως Αγρινιώτικη ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δώστε κάτι και στους ζήτουλες τους Μεσολογγίτες γιατί θα σκάσουνε απ'το κακό τους!! Δε σας χάλασε ψαράκια μου!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον γλυπτη που τιμαει το τοπο που του εδωσε την φαντασια για να δημιουργησει.
πρεπει να εχω δει εργο του στο μετρο.
στο μετρο και αλλοι αιτ/νες εκθετουν εργα.
ο τοπος μας εχει βγαλει σπουδαιους καλλιτεχνες και ειναι κριμα την αιθουσα καπραλου να μην την ξερει κανενα σχολειο ,εργα του οποιου υπαρχουν ακομα και στην βουλη.ουτε ο δημος εχει αναδειξει την αιθουσα με τα εργα του διασημοτερου εικαστικου της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ:

ΑΡΤΕΜΗΣ, ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΒ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ:

ΑΡΤΕΜΗΣ, ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΒ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ΄΄ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ΄΄ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!
Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΕΥΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΕΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΠΟΛΥΧΩΡΩΝ ΚΛΠ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η ΕΠΕΞΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ Ο ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ-ΡΟΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΝΟΤΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΗ-ΕΥΗΝΟΣ, ΔΥΣΗ-ΑΧΕΛΩΟΣ, ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 150.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΤΩΛΙΑ. FIRST ''LL TAKE ARAKYNTHOS, THEN WE''LL TAKE ΤΗΕ SEA''. KAI MIA METONOΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ, ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ [TO MESOΛΟΓΚΙΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ Δ.Δ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ].
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

@ 2:00

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Εξάλλου με το σχέδιο 'Καποδίστριας 2' έίναι βέβαιο ότι το Μεσολόγγι θα χάσει την έδρα του διευρυμένου νομού και είναι σίγουρο ότι πρωτεύουσα, δικαιωματικά, θα είναι το Αγρίνιο.

Αγρίνιο Πρωτεύουσα-Πόλις

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΡΧΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ.Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΠ ΕΝΤΑΣΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ.ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΤΙ ΠΛΥΘΥΣΜΙΑΚΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΗΡΑΤΕ .ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ?ΜΙΛΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΠΟΛΤΙΣΜΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΨΥΑΡΟΜΥΑΛΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΕΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2 ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ.ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ.ΟΥΣΤ...

Ανώνυμος είπε...

eisai alazoniko kai famfariko tenekedaki....

Ανώνυμος είπε...

to mesologgi proastio tou agriniou....ela nte poli mou arese auto kai den apexei kai poli apo tin pragmatikotita an to skefteis.o kapodistrias 2 tha sikentrosei pano apo to miso tou plithismou tou nomou ston dimo agriniou opote stin ousia to xorio tou mesologgiou tha apotelei proastio tou megaliterou dimou tou nomou.vevaia tha einai notioanatolika sinora kai oxi voria gia megaliteri xlidi alla me tosous giftous kai alvanous pou exei ekei kato ti na perimeneis kai xlidi;eleos.kala prepei na exoun tin plaka tous ekei kato me ta xalia kai ta kaka mantata pou tous erxontai.proastio eiste re kakomoirides....

Εξοδίτης είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΥΠΤΗ.... ΘΟΔΩΡΟ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ... ΦΑΝΦΑΡΑΣ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ... ΜΠΑΝΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑΣ, ΚΑΙ Ο ΔΙΑΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ... TABAKORRIZAS ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ "ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ" (ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ)... (ΔΗΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ Ε;ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ)
ΞΥΔΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

σε χαλασε δηγματολογε ε;ετσι ειναι παντου μπροστα θα μας βρισκετε.πω πω ειστε για κλαματα πραγματικα.δεν ασχολειται κανεις μαζι σας και σεις ασχολειστε μονο με μας.αυτη και αν ειναι ικανοποιηση....

Ανώνυμος είπε...

digmatologe tha synergastoyme sigoyra pisteyo dioti exeis piasei to pneyma tis paparizas agrinioy..oi kapnotrafeis glyptes me ton xexoristo politismo toy tragi toy provateli kai tin exairetiki lamsi ton glypton toy symparasyrei se nees dimioyrgies fanfares,papares,ton glypti armodoro,ton xarakti pounente,ton zografo eytimio sokaso, ton logio saroynas mosxovolio kai ton efeteiako poiiti genadio stamati...me ayti tin pltithora prosopikotiton vlepo na ftiaxnetai i ktinotrofiki agadimia grammaton kai kapnon sto agrinio....artemis