Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Βίντεο απο το πέταγμα αερόστατων στα Δυό Ρέματα Αγρινίου



Στα παραπάνω δύο βίντεο βλέπετε το πέταγμα αερόστατου στην περιοχή των Δύο Ρεμάτων στο Αγρίνιο το πρωί της 9ης Μαΐου . Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, στον εορτασμό του πολιούχου της πόλης του Αγρινίου, Αγίου Χριστοφόρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, "Δύο Ρέματα" αναβίωσε το έθιμο του Αερόστατου. Τα αερόστατα ήταν τρία. Το πρώτο κατάφερε να πετάξει, το δεύτερο κάηκε και το τρίτο ανέβηκε λίγο και τυλιγμένο στις φλόγες έπεσε.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Χρήστο Θετάκη για τα βίντεο που μας παραχώρησε.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eprepe na valete ton artemi mesa sta aerostata.......

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να το βάλουν και για φυτίλι να τον είχανε.μεχρι το μεσολόγγι θα εφτανε παντως.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε μαγκες Η Πυροσβεστικη που ηταν να τους κανει μηνυση για αποπειρα εμπρησμου?
Τοση βλακεια ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

eprepe na valete ta praita mesa sas kai tin vlaxia tis polis sas na tin diaktinisete sto yperperan..etsi tha glitoname oli i ait/nia apo toys katsikofataoules toy agrinioy..artemis

Ανώνυμος είπε...

tzmpai vlam artem!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,έλεος. Εδώ κοιτάμε να σώσουμε το άλσος εκεί πάνω κι αυτοί εκεί ανάβουν τα ερόστατα τα οποία καίγονται κι όλας ή μπορεί να πάρουν φωτιά αφού έχουν πάρει ύψος και πέσουν μετά χωρίς να φαίνεται. Έλεος με τις μαλακίες τους,σιγά το έθιμο. Μυαλό αβγό ρεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

4.50 καποιοι στο αγρινιο αγωνιζονται για την δημιουργια εθιμων και σημειων αναφορων και φτανουν σε σημεια γελοιοτητας

Ανώνυμος είπε...

καλα καθυστερημενοι ειναι? ενα δεντρο να επιανε φωτια διπλα τους θα ειχαμε θυματα σημερα...

Ανώνυμος είπε...

πω πω γκρινια και μιζερια...ειστε οι ιδιοι φανταζομαι που τρογεστε με τα ρουχα σας για την πλατεια την κεντρικη και για το που θα παρκαρετε ε;χαλαρωστε και λιγο ρε παιδια δεν θα γινονταν και κανα ολοκαυτωμα με 2-3 αεροστατα τετοιου τυπου.ασε που ξεχνατε ολοι σας να αναφερετε οτι η πυροσβεστικη υπηρεσια του αγρινιου ηταν παρουσα και ετοιμη να επεμβει σε καθε περιπτωση.εσεις εκει ομως να πειτε την κακια σας,ελεος!!

Ανώνυμος είπε...

prosopika kaneis terastio lathos.
eimai apo autous pou efigan apo tin poli, eidan ligo paraekso pos einai, kai akoma psaxnoun (mataia) aformi na ksanagirisoun.

to agrinio exei terasties prooptikes, mporei na ginei pragmatikos stathmos politismou
alla prepei na apovlithei auti i vlaxia kai o oxaderfismos.

an tora theoreis oti to na petas ena aerostato, to opoio kaigetai se 5 deuterolepta, dipla apo peuka kati pou prepei na kanoume etisia fisika kai tha diafoniso.

kai an thes kainouria ethima toso poli, tha mporouses na proteineis na ginontai pio sixna agones sto fragma stratou. kai politismos kai asfaleia

Ανώνυμος είπε...

8:29 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ BLOGGS ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπα ρε παιδια να μην εκφρασει καποιος την γνωμη του αλλα αυτη η μιζερια και το να τα βλεπω ολα μαυρα με ενοχλει.και στην αθηνα που σπουδαζα αλλα και σε αλλες επαρχιακες πολεις που εχω παει διαπιστωνω πως ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο στο αγρινιο αλλα δεν εχουμε αυτο το δεσιμο τοσο πολυ με την πολη μας ωστε να την υποστηριζουμε και στα στραβα της και στα ωραια της.πρωτα εμεις πρεπει να αγαπησουμε την πολη που μεγαλωσαμε και ζουμε και μετα να κανουμε και τους αλλους να την δουν με αλλο ματι.

Ανώνυμος είπε...

Μην παραπονιέστε. Ο Σώκος το ξεκίνησε και αυτοί πρέπει να ο συνεχίσουν με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιως.