Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Με επιτυχία διεξήχθη το πρώτο Camp- Toυρνουά Μπάσκετ.

Με την συνεργασία των αθλητικών συλλόγων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και των Αργοναυτών Αγρινίου διεξήχθη από 22 μέχρι 24 Απρίλη 2009 το πρώτο Camp -Τουρνουά Μπάσκετ. Στην πολυσύνθετη αυτή αθλητική διοργάνωση που αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη επιστημονικά εκδήλωση για το μπάσκετ στο χώρο της Δυτ. Ελλάδας συμμετείχαν οι ομάδες παίδων της ΓΕΑ, του Έσπερου Πατρών, καθώς επίσης και οι ομάδες κορασίδων των Αργοναυτών Αγρινίου, του Έσπερου Πατρών, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης .
Στο Camp δίδαξαν διακεκριμένοι προπονητές όπως οι Θεόδωρος Μπουλάτογλου, Αλέκος Δάγλας, Δημήτρης Καραμιχάλης και με την συνεργασία τοπικών προπονητών μετέδωσαν στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό στην αρτιότερη τεχνική και φυσική τους κατάρτιση καθώς επίσης και στο να διαμορφώσουν την αθλητική και την κοινωνική προσωπικότητά τους.
Τόσο το επίπεδο του Camp όσο και εκείνο του τουρνουά υπήρξε άρτιο και έθεσε πολύ υψηλά πλέον τον πήχη για την διεξαγωγή στο μέλλον αναλόγων εκδηλώσεων.
Η συνεργασία των δύο συλλόγων, της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και των Αργοναυτών στην συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε την απαρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που σκοπό θα έχουν την ορθολογιστική ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή.
Στη θεματολογία του Camp μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν (και διδάχθηκε στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες) κινητική αξιολόγηση , τεχνική κατάρτιση, αγωνιστική συμπεριφορά κ. α. Επίσης έγινε επιστημονική αξιολόγηση μέσα από μετρήσεις, αναλύσεις, δοκιμασίες και ειδικά τεστ, στοιχεία απαραίτητα για την εξέλιξη των μικρών αθλητών.
Πολύ σημαντική επίσης για την σωματική διάπλαση και την σωστή διατροφή , υπήρξε η διάλεξη του διδάκτορα εφαρμοσμένης διαιτολογίας κ.Μπιρμπίλη Εμμανουήλ, επιστημονικού συνεργάτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε αθλητικό υλικό, ισοτονικά συμπληρώματα, ενώ θα ταχυδρομηθεί πλήρης φάκελος με τα αποτελέσματα των μετρήσεων, τις σωματομετρικές αναλύσεις, καρτέλα αξιολόγησης αθλητικών ικανοτήτων, δίπλωμα συμμετοχής, αναμνηστικές φωτογραφίες κ. α.


ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΕΤΣΑΣ (ΓΕΑ)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΨΑΣ (ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το καλό στο καλύτερο παέι το Αγρίνιο!

Μετά τη Σύνοδο των Περιφερειαρχών

Μετά το FORUM της Αδριατικής

τώρα και Camp-Τουρνουά μπάσκετ.

Και εις ανώτερα παιδιά! Πάντα επιτυχίες!


Αγρίνιο Πρωτεύουσα-Πόλις

Ανώνυμος είπε...

ολα στο αγρινιο παει και τελειωσε.δεν χρειαζεται να το κουβεντιαζουμε καν γιατι πλεον ειναι αυτονοητο οτι ολα τα σπουδαια γεγονοτα του νομου γινονται στην πολη μας.στο μεσολογγι καλα καλα δεν ξερουν τι ειναι μπασκετ,ποδοσφαιρο και γενικα αθλητισμος αφου ειναι ανυπαρκτοι.ουτε γηπεδα δεν εχουν καλα καλα αυτοι για τι αθλητισμο μιλαμε.αντε ρε παναιτωλικαρα και την κυριακη με βολο και στο μπαραζ θα γινει το ελα να δεις.την κυριακη γεματο το γηπεδο και στο μπαραζ σιγουρα 15.000 κοσμο και θα παθουν ολοι την πλακα τους.

Ανώνυμος είπε...

στο μπαραζ για την ανοδο υπολογιζονται για 15.000-20.000 κοσμο(οση ειναι η πρωτευουσα του νομου μας δηλαδη και βαλε...)ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ela nte,kala leei o 8.32!osoi agriniotes tha einai sto baraz gia tin anodo tosos einai o plithismos tou mesologgiou.kai vgazoun kai glossa meta oi xoriates,ti kseftila kai auti.re kati gelia pou kanoume me ta xalia tous kai tin katantia tous.

Ανώνυμος είπε...

το ότι ανεβαίνει συνεχώς το Αγρίνιο είναι γεγονός.

αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να χαιρόμαστε με την στασιμότητα του Μεσολογγίου. η 'άνοδος' του Μεσολογγίου, όπως και της Ναυπάκτου και της Αμφιλοχίας κλπ είναι προς όφελος συνολικά του νομού.

αυτό που προσωπικά με βρίσκει αντίθετο είναι που το Μεσολόγγι θέλει ετσιθελικά τα πάντα για τον εαυτό του. αντί να διεκδικεί ότι δικαιωματικά ανήκει στο Αγρίνιο (ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ, ΕΦΕΤΕΙΟ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) καλό είναι να σταθεί στα δικά του συγκριτικά πλεονεκτηματα για να βγεί από το τέλμα (Λιμνοθάλασσα, Μαρίνα, ΤΕΙ).
Μόνον έτσι θα δει άσπρη μέρα και όχι κοντράροντας το Αγρίνιο.

Αγρίνιο Πρωτεύουσα-Πόλις

Ανώνυμος είπε...

kai h GEA mallon sto mesologgi tha idrythike kai meta tha hrthe sto agrinio, etsi ematha na leei o artemis.

Ανώνυμος είπε...

ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες.....ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ FINAL FOUR ΤΗΣ EUROLEAGUE ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ!.... ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ VOIDOLEAGUE..! (ΔΗΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ)