Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Eυρωεκλογές 2009: Ούτε μια ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ


Του Σταύρου Καραγκούνη
Καθηγητή γερμανικής – ισπανικής φιλολογίας
Mέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων του Συνασπισμού

Η 7η Ιουνίου πλησιάζει και όλοι μας, ή κάποιοι από εμάς, θα πάνε στην κάλπη να τιμωρήσουν κάποιους ή να επικροτήσουν κάποιους άλλους. Αυτό όμως στο οποίο θα επιμείνω είναι να μη δώσουμε ούτε μια ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ούτε μια ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί υπάρχουν και άλλοι κατηγορούμενοι για σκάνδαλα, που θέλουν να αποδράσουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν και άλλα σκάνδαλα που αφορούν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που πρέπει να σκεπαστούν με συμφωνία και των δύο. Όχι μόνο της Siemens. Υπάρχουν και άλλες εκτάσεις που διάφοροι επιτήδειοι περιμένουν να ανταλλάξουν με το δημόσιο. Θα τους εμποδίσουμε εμείς;
Ούτε μια ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όλοι οι νέοι ονειρεύονται μια θέση σε πρόγραμμα stage, ανασφάλιστοι, κακοπληρωμένοι, γεμάτη αβεβαιότητα για το μέλλον. Επειδή έχουν τα περισσότερα πτυχία και τυπικά προσόντα από όλες τις προηγούμενες γενιές νομίζουν ότι θα ζήσουν και καλύτερα; Όχι βέβαια!
Γιατί οι ωρομίσθιοι καθηγητές πληρώνονται με 7 ευρώ την ώρα για να μορφώσουν τα παιδιά μας και παράλληλα είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο. Σιγά μην ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και καταργηθεί το καθεστώς των ωρομισθίων. Η ΝΔ μάλιστα ξεκινά και συζητήσεις για την κατάργηση του καθεστώτος της μονιμότητας των εκπαιδευτικών. Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να χάσουν αυτή την βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους;
Ούτε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί την ώρα που το Υπουργείο Παιδείας δεν πληρώνει τους ωρομίσθιους καθηγητές, 28 δις ευρώ δόθηκαν στις φτωχές τράπεζες, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Οι Έλληνες είναι γενναιόδωροι στις τράπεζες και όχι στην παιδεία.
Ούτε μια ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι αγρότες μας προτιμούν να βολοδέρνουν αβοήθητοι στα χωράφια τους, χωρίς την υποστήριξη του κράτους, χωρίς ενισχυμένους και ανεξάρτητους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Οι Έλληνες θέλουμε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς παραμάγαζα των κομμάτων. Επίσης δεν θέλουμε νέους αγρότες. Μπορούν όλοι να μετακομίσουν στα μεγάλα αστικά κέντρα!
Οι Αιτωλοακαρνάνες δεν θα δώσουμε ούτε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλουμε να δώσουμε τα νερά του Αχελώου στην Θεσσαλία και δεν μας ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις στο περιβάλλον μας, στη ζωή μας και στην οικονομία μας. Αφού το θέλουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εμείς θα πάμε μαζί τους!
Έχουμε τους χειρότερους δρόμους στην Ελλάδα. Γιατί να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και να μην ενισχύσουμε αυτούς που μας αφήνουν να απολαμβάνουμε ρομαντικές βόλτες στο παρελθόν, κυκλοφορόντας σε δρόμους προηγούμενων δεκαετιών; Ποιοι άλλοι έχουν τέτοιο προνόμιο, να ζουν στο 2009 και να είναι συνδεδεμένοι με τις ρίζες τους και την ιστορία τους; Στους δρόμους που κυκλοφορούμε και σήμερα δεν κυκλοφορούσαν οι γονείς και οι παππούδες μας και πάει λέγοντας; Θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να μας στερήσει αυτή την χαρά;
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται συνεχώς για την (μη) λειτουργία του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι. Θα τον ψηφίσουμε και θα αλλάξουμε τις συνήθειές μας; Τώρα ξέρουμε ότι αν πάθουμε κάτι θα πάμε στο νοσοκομείο, δεν θα υπάρχει γιατρός και αν ζήσουμε θα πάμε στην Πάτρα. Θα αλλάξουμε συνήθειες χρόνων και δεν θα απολαμβάνουμε το πέρασμα από την γέφυρα του Αντιρρίου;
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην εκλέξει βουλευτή στον νομό μας. Ποιον βουλευτή θα καλούμε στους γάμους μας (αν και δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του, ούτε τον γνωρίζουμε προσωπικά) για να υπερηφανευόμαστε στο χωριό μας ή στην πόλη μας;
Για όλους αυτούς τους σοβαρούς λόγους και για άλλους, που δεν υπάρχει χώρος για να αναφερθούν, οι Αιτωλοακαρνάνες θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και θα ψηφίσουμε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Δεν θέλουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, μας αρέσει να συναντιόμαστε με τους συγχωριανούς μας στα γραφεία των βουλευτών για να διορίσουμε τα παιδιά μας και απολαμβάνουμε τις δημόσιες χειραψίες με όλους αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ψήφο για να κάνουν κάποιοι άλλοι μπίζνες εκατομμυρίων.
Σιγά μην ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ! Μπορεί να κάνει την ζωή μας καλύτερη!

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

siga min psifiso siriza ontos. as kathisoun me tpt anarxikous na spasoun knn magazi k as afisoun olous tous allous na kanoun euroekloges..

Sakis είπε...

Ola ayta poy les gia plaka ta exei parei sovara o kosmos kai perimene na deis ti xastouki tha faei o Syriza tin alli Kyriaki.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑGRINO
ΤΑ ΦΕΣΑΚΙΑ ΚΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ
ΘΑ ΝΑΙ ΔΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΥΡΡΙΖΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαχα πολύ καλό το κείμενο!!!!
Ετσι ακριβώς σκέφτεται ο Αιτωλοακαρνάνας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!!!
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ).
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ η΄ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΜΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΜΝΕΙΤΕ!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ''ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ'' ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΝΟΧΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις!!!Εγω ομως θα στο επιβαιβεωσω!ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΟΥ LANGLEY!!Γιατι να σας ψηφισουμε ρε?για να σπατε καΙ ΝΑ λεηλατητε τις περιουσιες του κοσμακη? η' να μας φερετε ολη την Ταλιμπαν στον τοπο μας?Για ποιο λογο ρε ΕΦΙΑΛΤΕΣ για να υποστηριζετε τους σκοπιανους και καθε αλλο εχθρο της Ελλαδας?Για να εξισωνετε την θρακη και τους θρακες με την ζουγκλα του αμαζονιου και τους ινδιανους?

Ανώνυμος είπε...

Καλά σε ποιό πλανήτη ζει ο 7:36;;;

vasilissp είπε...

Έχετε βαλθεί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να φθάσετε το ποσοστό του κάτω από 5%.Με τούτα και με 'κείνα έχετε κάνει μάγκες του οικολόγους και τον Καρατζαφέρη μπράβο σας.

Θύμιος είπε...

Θα πω στον αρθρογράφο πως δεν θα πρέπει να δώσουμε ούτε μία ψήφο σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ , το βελτιωμένο μοντέλο που έχει μαζέψει στους κόλπους του όλα τα παραπέτια της αριστεράς- αλήθεια, έχετε ψάξει να βρείτε τι μέρος του λόγου είναι τα κόματα που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ; Με τον παλιό αγνό Συνασπισμό θα βρίσκαμέ πολλά κοινά, με αυτό το πράγμα όμως, ελάχιστα! Το μόνο πράγμα που μπορεί να επικροτήσει ο νομός μας, είναι η θέση που έχετε πάρει για το θέμα της εκτροπής, σε όλα τα άλλα, είστε απλοί υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατος ο 6:47 μμ αν δεν έγραφε και με κεφαλαία ακόμα καλύτερα.

@7:36 μμ
Έχεις μπερδέψει τους οικολόγους με το Σύριζα.
Αλήθεια τι διαφορά έχει ένας άνθρωπος από την Θράκη με τον άνθρωπο από την ζούγκλα του Αμαζονίου; Άνθρωποι δεν είναι και οι δύο; Μάθε να γράφεις σωστά τα Ελληνικά και μετά το παίζεις και κάποιος.
Για πες μας γιατί να ψηφίσει κάποιος Ν.Δ. ή ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Αυτά τα δυο κόμματα δεν έχουν πάρει του κόσμου τις μίζες; Εσένα το πρόβλημα σου είναι οι κουκουλοφόροι οι οποίοι τα σπάνε στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι "υπάλληλοι του κράτους" και ακροδεξιοί.

Βραχωρίτης είπε...

Όντως, γιατί να ψηφίσει κανείς ΣΥΡΙΖΑ; Και ποιους να ψηφίσει; Τους αριστερούς με τις βαθύτερες τσέπες στο κοινοβούλιο, συμπεριλαμβανομένου και του «ηγέτη» Αλαβάνου; Τους υποστηρικτές της δημόσιας και δωρεάν παιδείας που κρατούν τις μισές σχολές της χώρας κλειστές με τις καταλήψεις που στηρίζουν; Τους μόνιμους υπερασπιστές και συνεργάτες των αντιεξουσιαστών – πλιατσικολόγων του Δεκέμβρη και όχι μόνο; Τους πολιτικάντηδες που ζητούν τέμενος στην Αθήνα ενώ αγνοούν εσκεμμένα τα αστυνομικά δελτία και τις στατιστικές για τα «κατορθώματα» των λαθρομεταναστών;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λειτούργησε για λίγο ως βαλβίδα εκτόνωσης της εύλογης αγανάκτησης του (πασοκικού ως επί το πλείστον) κόσμου. Τα ποσοστά του όμως πέφτουν αυτή τη στιγμή όχι τόσο γιατί οι ψηφοφόροι κατάλαβαν το ποιόν του, αλλά και γιατί μέρος αυτής της δυσαρέσκειας απορροφά το άλλο ετερόκλητο κόμμα-πανηγυράκι που αυτοαποκαλείται «Οικολόγοι», το οποίο πιθανότατα ως τις επόμενες ευρωεκλογές θα έχει ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας σε συνέντευξή του στο περιοδικό schooligans (http://www.theschooligans.gr/site/index ... &Itemid=28), σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τρυφερές ηλικίες, έδωσε το παρακάτω συγκλονιστικό δείγμα αριστερής σκέψης:

"Πρόσφατα έκανες μια δήλωση στα «ΝΕΑ» που ξεσήκωσε αντιδράσεις. Είπες ότι θαυμάζεις τη «διαχρονική σκέψη του Μάο». Πώς μπορείς να θαυμάζεις μια σκέψη που η εφαρμογή της στην Κίνα έφερε λογοκρισία, φυλακίσεις, δολοφονίες;
-Παιδιά, εγώ δεν είπα ότι θαυμάζω τον Μάο. Είπα ότι η σκέψη του Μάο -όχι ο Μάο ως προσωπικότητα, όχι ο Μάο ως διοίκηση, όχι ο Μάο ως καθεστώς- αλλά η σκέψη του Μάο σε πολλά σημεία της αξίζει. Το πιστεύω αυτό.
-Ένα παράδειγμα;
-Ας πούμε, η σκέψη πίσω από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο είναι ότι πρέπει συνεχώς να αμφισβητούμε τις δομές και την νομενκλατούρα, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στην «επαναστατική» διαδικασία. Αυτή είναι μια σημαντική σκέψη.
-Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία;
-Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.
-Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!
-Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο.
-Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει...
-Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους..."

Ίσως όταν μεγαλώσει και βγάλει τα κοντά παντελονάκια, όπως είπε κι ο Πάγκαλος, ακούσουμε σοβαρότερα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΟΥΣΤ, ΚΟΠΡΟΙ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟ

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

γιατι να ψηφισουμε ΣΥΡΙΖΑ,για να ραψουν νεα κοστουμια εν οψει της διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ που ερχεται..ΞΕΧΑΣΑΜΕ οτι ο ενας στους τρεις επι ΠΑΣΟΚ που ειχε οφιτσιο ηταν ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ;;;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;; ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ;;

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΟΡΟΣ;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ;;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ;;

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ "ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ";;;;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ;;;;;

ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑΤΙ;;

ΔΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ...

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ....ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ....

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;

ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ;;;;;;


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΟΗΘΕΙΣ....

ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.....ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ...


Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

οι φασιστες και οι εθνικιστές έμαθαν και το ιντερνετ.Στο αγρίνιο γιατί δε φανερώνεστε;γιατί δε τα λέτε έξω φωναχτα αυτά..........
Χειρότερα απο τους μπάτσους θα σας κανουμε οταν θα σας πιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

4:48 δεν πας να τα βάλεις με καμιά βιτρίνα καλύτερα; Γιατί εμάς θα μας κλ...εις μια μάντρα @@. Ρε ξεπλυμένε επαναστάτη του κWλου, μόλις σε αρπάζει η αστυνομία τρέχουν οι φίλοι σου τα συνασπιστήρια και σου πληρώνουν δικηγόρους.Τώρα που οι απαντήσεις θίγουν τους ντ@βατζήδες σου βγήκες να τους υπερασπιστείς; Κονομημένους αντιεξουσιαστές τύπου Αλέξη με χρυσοχοεία, κονέ με τράπεζες και πολιτικές πλάτες έχει χορτάσει ο τόπος. Για να μη θυμηθούμε το βλαστάρι στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που λήστευε τράπεζες για να μπορεί να αγοράσει γκούτσι και βερσάτσε χωρίς να ζητάει από το μπαμπά του. Τα κεφάλια μέσα θολοκουλτουριάρηδες, ο κόσμος μπορεί να τρώει κουτόχορτο αλλά τουλάχιστον εσάς σας έχει καταλάβει!!

Ανώνυμος είπε...

@4.48
Εισαι ενα διεθνιστικο σκουπιδι που προπαγανδιζει την βια.Εξω απο εδω ρε Γιουσουφακι

Ανώνυμος είπε...

4:48.....ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο...!!!

αν δε λεγεται αυτο φασισμος τι λεγεται;;;

ο φασισμος εχει πολλα χρωματα....μαυρο..κοκκινο...μπλε...πρασινο..ακομα και ροζ....

Ανώνυμος είπε...

4:48 ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!

Μάρκος είπε...

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Τσίπρας έχει βρει γκόμενα από το Αγρίνιο, γι'αυτό έρχεται τόσο συχνά:-)

Ανώνυμος είπε...

προς 4:48

πες μας που αγοράζεις κυλοτάκια;

θα στα κάνουμε δώρο!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

@ 2:16:

Εσύ από το πολύ μαύρο έχεις κάψει το μυαλό σου; Κατά τα άλλα έχεις φοβερά επιχειρήματα...

Τι γνώμη έχεις για τα μουσουλμανικά τεμένη ανά την Ελλάδα που ενώ έπρεπε να λειτουργούν είναι το πολύ μουσεία; Ο Καρατζαφέρης (σαν τουρκικό δεν ακούγεται το όνομα αυτό;) γιατί ζητάει να γίνει εκκλησία η Αγία Σοφία δηλαδή;

Αλλά έτσι είναι οι "πατριώτες", 2 μέτρα και 2 σταθμά, όπως τους συμφέρει... ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 10:03

ενώ εσύ από το πολύ "ροζ" έχεις κάψει τον κ#λ#ο σου!

τσού ρε Λάκη, τράβα με κανένα μωαμεθανό...

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

2:54:

Τυγχάνω ετεροφυλόφιλος αλλά δεν έχω κάτι εναντίον των ομοφιλόφιλων ή αμφιφυλόφιλων. Ο καθένας κάνει το κουμάντο του, αρκεί να σέβεται τους άλλους και να μην προβαίνει σε πράξεις βίας και μίσους.

Εσύ σα γνήσιος Έλλην τι γνώμη έχεις για τους αρχαίους προγόνους μας πολλοί εκ των οποίων και μάλιστα επιφανείς ήταν τόσο ομοφυλόφιλοι αλλά και παιδόφιλοι; Αρνήσε την ιστορία;

Επίσης, τι γνώμη έχεις για την καταπίεση και τη βία εναντίον του γυναικείου φύλου που συνεχίζεται ακόμη και στις μέρες μας;

Ανώνυμος είπε...

@7:00
Άσε, ρε, το παραμύθι περί ομοφυλόφυλων επιφανών στην αρχαία Ελλάδα που σερβίρουν τα χαλκεία του Σόρος!
Ματαιοπονείτε! Λάσπη δεν πιάνει το διαμάντι του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού!

ασχολήσου με όλες τις "κραγμένες" που έχετε μαζέψει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

"Ξένοι γ@μ...δες, αδέρφια μας". Α ρε θολοκουλτουριάρηδες φάπα που θέλετε!!

Ανώνυμος είπε...

9:53:

Αυτό για τους ομοφυλόφιλους αρχαίους το έχω ακούσει κι εγώ. Μου το έχουν πει πολλοί και οι περισσότεροι από αυτούς είναι επιστήμονες και κληρικοί. Ειδικά οι άνθρωποι της Εκκλησίας είναι συνετοί και δεν ψεύδονται, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια, οπότε δεν έχω λόγους να τους αμφισβητώ.

Ο θείος μου που είναι παπάς και ο αδερφός του μοναχός στη μονή Εσφιγµένου και αυτοί το ίδιο έχουν πει.

Και εγώ δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά ΝΔ, γιατί έτσι γουστάρω (όπως με βοήθησε τοπικός βουλευτής έτσι τον βοηθάω κι εγώ). Δεν είναι μόνο ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων αριστερών κομμάτων που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου.

νικος είπε...

Ασχέτως αν διαφωνώ ή συμφωνώ με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (υποδείξτε μου τον ΑΛΑΘΗΤΟ), η ένταση των αντιδράσεων των αναγνωστών του blog, δείχνει ότι κάτι Κ Ι Ν Ε Ι Τ Α Ι.
Προσέξτε μόνο μην παίρνει λάθος δρόμο η αντίδραση στην επικρατούσα κατάσταση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είμαστε όλοι βολεμένοι (οπαδοί των μεγάλων κομμάτων) και βγάζουμε τα απωθημένα μας κατ' αυτό τον τρόπο.