Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ας δείξουμε λίγο την ανθρωπιά μας...


Στο παρόν ιστολόγιο πολύ σπάνια δημοσιεύoνται αυτούσια δελτία τύπου των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων. Όποτε το πράττουμε πρόκειται για σημαντικό θέμα που αφορά την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Αυτή τη φορά όμως αφορά την ίδια τη ζωή... Το παρακάτω δελτίο τύπου το λάβαμε από τον βουλευτή Κώστα Καραγκούνη και πιστεύουμε ότι αξίζει να ευαισθητοποιηθούμε λίγο, αφού πρόκειται για έναν συμπατριώτη μας που πραγματικά έχει ανάγκη. Ειλικρινά δε μας απασχολεί το ποιος αναλαμβάνει αυτή την πρωτοβουλία, αλλά ο ουσιαστικός σκοπός και το αποτέλεσμα.

''Πρίν καιρό ήρθε στο γραφείο μας ένα αίτημα ανθρωπιάς από έναν συμπολίτη μας ονόματι Πέτρος Ζαφείρης.Ο Πέτρος Ζαφείρης είναι ένα παιδί 22 ετών πολύτεκνης οικογένειας από την Παραβόλα Αιτ/νίας το οποίο πρίν εννέα έτη υπέστη τροχαίο ατύχημα αποτέλεσμα του οποίου ήταν ο τραυματισμός στην μέση και στα κάτω άκρα (παράλυση).Για τον σκοπό αυτό το γραφείο μας ως ένδειξη ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπό μας, διοργανώνει μαζί με την στήριξη του Δημάρχου Παραβόλας τον κ. Καπέρδα Βασίλειο και με την βοήθεια του Δήμου Αγρινίου που μας παραχωρεί το Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου (Μιχ. Κούσης) φιλικό αγώνα Παλαιμάχων ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΑΕΚ και εν συνεχεία συναυλία με τον τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορέσει αυτό το παιδί να εγχειριστεί και να μπορέσει να περπατήσει ξανά ατενίζοντας την ζωή με χαμόγελο.Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί στις 17-05-2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου.''

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που είναι το κράτος πρόνοιας?που είναι το κοινωνικό κράτος?
γιατί τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων,που είναι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων,να τζογάρονται στο χρηματιστήριο,σε δομημένα ομόλογα κτλ από πασοκ-νδ,με νόμο που ψηφίστηκε επι σιμίτη,αντί να δείνονται σε συντάξεις, ιατροφαρμακευτικη περιθάλαμψη κτλ?
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ..
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ καραγκούνη.
Ετσι και αλλιώς ο "κύριος" αυτός και το κομμα τ (νδ)είναι συνυπεύθυνοι για ότι συμβαίνει...