Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Τα χάλια του οδικού δικτύου μας


Το τεράστιο και βαρύ όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες κινείται αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αντιρίου-Ιωαννίνων με πάρα πολύ αργή ταχύτητα.Εμείς το συναντήσαμε στις 12:50 στην ευθεία της Αγίας Ελεούσας με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο.
Οπως αντιλαμβάνεστε έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων και τα παράνομα κι επικίνδυνα προσπεράσματα πάνε κι έρχονται σ' ένα δρόμο που διαθέτει από μια λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση.Την απουσία της τροχαίας αναπληρούν δυο συνοδευτικά οχήματα της εταιρείας.
Καθόσον στο Αιτωλικό ο κόμβος της Ιονίας οδού είναι κλειστός όλη η κίνηση διεξάγεται μέσω Αγρινίου.
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του!
zeidoron.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Stis politismenes xores ta varia kai epikindina fortia kai oxi mono genika ta fortia pane me SIDIRODROMO... Otan oloi ependioun se sidirodromo emeis edw kitame pios tha parei to pio mourato IX...
Geia mas!

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο δρόμος γεμάτος με "καντηλάκια". Τόσοι θάνατοι και νέοι.Ολόκληρες οικογένειες ξεκλιρίστικαν. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γραφικοί ακόμα θα γίνουν αυτοί οι ψαρόμυαλοι?

http://messolonghinews.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

Όταν οι κάτοικοι όλης της Μακρυνείας θέλουν να συνενωθούν με το Αγρίνιο, πώς μπορεί να πάει κάποιος άσχετος και να τους επιβάλλει να πάνε αλλού? Το ίδιο συμβαίνει και με τη Χάλκεια που οι άνθρωποι θέλουν να πάνε στη Ναύπακτομ εκτός από Περιθώρι,Γαλατά.
Στο Αγρίνιο έρχονται επιπλέον εννιά δήμοι οι κάτοικοι των οποίων ήθελαν εξαρχής να έρθουν στο Αγρίνιο,κανείς δεν τους πίεσε,οι ίδιοι το θέλησαν και πολλοί καλά έκαναν, αφού εδώ ζουν,εργάζονται, διασκεδάζουν εδώ και δεκαετίες.
Πόσο φασισμός επικρατεί πια στο Μεσολόγγι και τους υπευθυνους του?

Δεν τους είδαμε ποτέ να αντιδρούν σφόδρα για το αιματοβαμμένοι οδικό δίκτυο του νομού, παρά μόνο αντιδρούν σε ότι γίνεται στο Αγρίνιο. Με αυτό ξυπνούν και κοιμούνται. Μη γίνει κάτι στο Αγρίνιο,να αντιδράσουν. Ένα χωριό να βάζει εμπόδια συνεχώς σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας επειδή είναι ντεμέκ που λένε και οι Σαλονικιοί πρωτεύουσα. Γελάει ο κόσμος με τα χάλια τους, γι αυτό δε θέλει κανείς να συνενωθεόι με αυτούς εκεί κάτω.
Το θέμα είναι σοβαρό, γιατί τόσα χρόνια μόνο προβλήματα και υπανάπτυξη δημιουργούνα μια μερίδα άνθρωποι.