Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Χαιρετίσματα στην εξουσία…

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι…

Ονειρεύομαι μια άλλη Ελλάδα…

Μια Ελλάδα που μου υπόσχονται προεκλογικά όλοι οι πολιτικοί, αλλά με το που κλείσουν οι κάλπες την ξεχνάνε…

Μια Ελλάδα που μόλις μας δώσουν μια θέση στο δημόσιο, ή έστω την ελπίδα ότι μπορεί να βολευτούμε, την ξεχνάμε…

Η αλήθεια είναι δυστυχώς μία: Οσοι μας κατακλέψανε μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας(;), το έκαναν υπό την συνεχή ανοχή μας ή την ενοχική σιωπή μας…

Εχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης όλοι μας… Αλλωστε κάθε λαός έχει τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν…

Ξεφύγαμε σαν κοινωνία, γίναμε μανιακοί καταναλωτές κάθε λογής αηδίας που κυκλοφορούσε στην αγορά. Και όταν γίνεσαι λάτρης των υλικών αγαθών, μοιραία χάνεις την έννοια του ανθρώπου…

Και αυτό δυστυχώς πάθαμε, χάσαμε την ανθρώπινη μας φύση! Γίναμε ζώα, να επιβιώσουμε εμείς και να κόψουνε το κεφάλι τους οι άλλοι. Να κάνουμε τη δουλειά μας με κάθε τρόπο και να πάνε να γαμηθούνε οι υπόλοιποι…

Είμαστε όλοι συνένοχοι! Και αυτοί που βολεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και όσοι έμειναν απ’έξω δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομέα. ΟΛΟΙ!

Οι μεν γιατί έγλειφαν κατουρημένες ποδιές: «Βάλε με στο δημόσιο βουλευτή μου και κλέψε όσα και όσο θες! Εγώ θα σφυρίζω αδιάφορα».

Οι δε γιατί απλά κατηγορούσαν τους βολεμένους όχι σαν στάση ζωής, αλλά περισσότερο για να απενοχοποιηθούν σε περίπτωση που έβρισκαν ένα κοκαλάκι να γλείψουν: «Αφού το κάνουν όλοι, εγώ να το παίξω ηθικός;»

Μοιραία οδηγηθήκαμε εδώ που οδηγηθήκαμε…

Δεν βγάζω τον ευατό μου απ’έξω. Δεν πρόκειται να το παίξω επαναστάτης από κούνια! Σε αυτή τη χώρα ζούσα μέχρι τώρα, δεν ήρθα ξαφνικά το 2010…

Όμως αυτό δεν μου δίνει τη δικαιολογία να μείνω έξω από το χορό που μόλις άρχισε. Το ότι δεν έκανα κάτι μέχρι σήμερα ας είναι οδηγός για το μέλλον, για όλους μας!

Γιατί αυτή η απραξία και η νοοτροπία μας έφερε στο αδιέξοδο…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ο καθένας ξεχωριστά ας αναλογιστεί τις ευθύνες του και ας φροντίσει να διεκδικήσει μια άλλη Ελλάδα!

Οι πολιτικοί απέτυχαν, εμείς έχουμε μια ελπίδα να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται!

ΥΓ: Μακάρι να μην υπήρχε αυτό το υστερόγραφο. Μακάρι να μην υπάρξει στο μέλλον ξανά αυτό το υστερόγραφο. Τρεις άνθρωποι χάθηκαν, έφυγαν άδικα και άδοξα με ένα ΓΙΑΤΙ να βασανίζει τις οικογένειές τους… Καλό τους ταξίδι…

Πηγή:papaki.redplanet.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να χρεωκοπήσει η χώρα μπας και βάλλουν μυαλό οι πολιτικοί γιατί δεν πάει άλλο τέτοιο χάλι.Να ξεκινήσουμε από την αρχή μπας και βάλλουμε μυαλό και εμείς οι πολίτες γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φταίμε δυστυχώς όπως και να το κάνουμε κι εμείς.
Κώστας Παπασπύρου

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΟΣ μέχρι να φέρετε πίσω τα κλεμμένα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΚΕ-ΛΑΟΣ,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΣΙΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ 560-700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ(ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΩ);

Ανώνυμος είπε...

Και η προβοκάτσια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατά του βγενόπουλου συνεχίζεται(βλ.Σηφουνάκη)σήμερα του έφαγαν ή σκότωσαν 3 εργαζόμενους(4 γιατί η γυναικά ήταν έγκυος).Τι Θάτσερ και μ......ς-αυτή η κυβέρνηση μέσα σε 6 μήνες απέδειξε πόσο ακρο-δεξιά είναι.Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ ενωμένο Δ.Ν.Τ.

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ, ΗΜΟΥΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΜΒΡΥΟ , ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΜΟΛΩΤΟΦ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ , ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .... ΚΥΡΙΕ... ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

αυτο το μαλακισμένο που πέταξε την μολοτωφ ξεροντας οτι ειναι κοσμος μεσα στο εξης δεν προκειται να κοιμαται τα βραδια. θα βλεπει στον υπνο του τα θυματα να εκλιπαρουν αερα.
κι υστερα ξυπνησες ηλιθιοο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΤΑΝ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα 1.39 κοιμησου εσυ οπως κοιμοσουν τοσα χρονια,ο βγενοπουλος και η διοικηση της τραπεζας δεν εχουν καμια ευθυνη που ηταν ανοιχτη η τραπεζα μεσα στο κεντρο κατα τη διαρκεια τοσο μεγαλης απεργιας

Ανώνυμος είπε...

μεταπολιτευση τελος!παμε για αλλα..

Ανώνυμος είπε...

το συστημα παντως δεν παιζεται παιδια.
απο τις περικοπες στον δημοσιο τομεα εξαιρουνται τα ΜΑΤ! εμ τι! χαζοι ειναι?

Ανώνυμος είπε...

1:39 αυτόςπου περιέλουσε την τράπεζα με βενζίνη πρώτα και ο επόμενος που πέταξε μολότωφ δεν ήταν αναρχικός,δεν καταλαβαίνεις?Παρακρατικός ήταν,βαλτός,προβοκάτορας. Καταλάβετέ το. Πίσω από τις κουκούλες μπορεί να κρύβετε ο οποιοσδήποτε. Το κίνημα χθες ήταν πολύ μεγάλο και όλοι τώρα επικεντρώνονται στους θανάτους. Ο πλήρης αποπροσανατολισμός της κοινωνίας, ο εκφοβισμός του κόσμους για να μην κατεβαίνει στις πορείες. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Κάτω από τις κουκούλες μπορεί να κρύβετε ο οποισδήποτε,από ασφαλίτη μέχρι βαλτό αλλοδαπό για να πλήξουν αυτό το κίνημα.
Οι πολίτες θα πεινάσουν. Η Ελλάδα θα ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις μετά από δεκαετίες.
Μετά το καλοκαίρι, το φθινόπωρο θα πάνε τα γιούργια σύννεφο. Αυτά τα λίγα. Και κλείστε τις τηλεοράσεις, που εκπροσωπούν τα κόμμτα, οι δημοσιοκάφροι και οι εργολάβοι τους.
Παράκληση στο agrinionews, Μην ξαναγράψετε για τους κλέφτες,λαμόγια,προδότες και υποκριτές πολιτικούς. Αυτό το σάπιο σύστημα έφαγε,έκλψε και κλέβειεκατοντάδες δις ευρώ. Μην τους αβαντλαρετε άλλο. Ο κόσμος θα στραφεί εναντίον όλων αυτών που αβαντάρουν τη σαπίλα. Έρχονται μέρες κατοχής και επικίνδυνων εποχών. Ακόμα χειρότερων αν αναλογιστείτε ότι δε θα πεινάνε μόνο Έλλανες, αλλά και 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ανώνυμος είπε...

Αναρχικοί μην προσπαθείται να δικαιολογήσετε την αθλια συμπεριφορά σας εναντι του Ελληνικού Λαού.Αλήθεια το κτίριο που καιγόταν χθές ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΤΕ.....(υπάρχει βίντεο στο youtube) δείχνει ποιοί είστε παργματικά.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε 10:40 !!!

Ανώνυμος είπε...

fasistes koufales erxontai kremales.ta akous esei me to audi?na to perhmeneis.{to arthro sou sthn antephthesh to diabasamai.perimenoumai kai prakseis.pare kai to sougiadakisou mazi gia na sou deiksoumai pou mpainei.ANHPARKTE}XAIRETHSMOUS STHN ALODAPH GYNAIKASOU,aspondhle
y.s parakalw na mhn logokrhth

Ανώνυμος είπε...

Από επώνυμες μαρτυρίες καταστηματαρχών και υπαλλήλων της τράπεζας (κάποιες και μπροστά σε κάμερες) προκύπτει ότι οι εμπρηστές βγήκαν από το μπλοκ του ΣΕΚ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ενώ είχε ξεσπάσει η φωτιά οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές κάτω από το κτίριο φώναζαν εν χορώ στους εγκλωβισμένους: "ας καείτε αφού δεν απεργείτε". Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα ξεκίνησε από την χρεωκοπία της παιδείας, και δη της ανθρωπιστικής.

Όταν στη χώρα μας γίνονται κατ' έτος τουλάχιστον 40.000 ΕΦΗΒΙΚΕΣ εκτρώσεις τί να πει κανείς;

Όταν τα πάντα (ακόμα και αυτές οι αγέννητες ψυχές) θυσιάζονται στο πλαίσιο του ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ τί να περιμένει κανείς;


ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι οι δήθεν φίλοι του λαού οι αναρχικοί αντιεξουσιαστές αυτοί που πανυγήριζαν με το θάνατο μια εγκύου και άλλων αθώων.Τα συμπεράσματα δικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ -ΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ -ΗΝΤΑ!!!!!


ΣΟΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ, ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΠΙΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΄΄ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ΄΄ -ΗΝΤΑΡΗ ,ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ, ΒΙΛΑΡΑ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΄΄ΣΤΕΛΕΧΟΣ΄΄, ΤΟΝ ΣΦΑΖΕΤΕ, ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΕΝΕΤΕ, ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ!!!!

ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΣΟΥΦΛΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΟΥ-ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΕΣ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΄΄ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ΄΄, ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΩΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μωραιτης
μακρυπιδης
γιαννακα
κουρουμπλης
γιατι ψηφισατε ΝΑΙ στα μετρα καταρευσης της κοινωνιας;

ρε απατεωνες και ψευτες για να μειωσετε μισθους και συνταξεις σας ψηφισε ο κοσμος της αιτ/νιας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ?????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

"Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κανουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Ειναι και...λιγο αριστεροι φασιστες που δεν πρεπει να τους κρινει η ελληνικη κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

για αλλη μια φορά είδαμε τι εστί αναρχικός.Κρίμα για τους αδικοχαμένους.Αλήθεια ο ριζοσπάστης γιατί δεν ανέφερε τίποτα για τα θύματα