Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Μαγκριώτης: Τέλος του 2013 έτοιμη η Ιονία Οδός

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Μαγκριώτη στην Αιτωλοακαρνανία. Εστιάζουμε σε δηλώσεις του που αφορούν το έργο της Ιονίας Οδού, όπου έδωσε ουσιαστικά ένα άτυπο χρονοδιάγραμμα. Συγκεκριμένα ανάφερε ότι το έργο αυτό πιθανόν να είναι έτοιμο στο τέλος του 2013:
"Με συστηματική δουλειά και τη συνεργασία και υποστήριξη των τοπικών φορέων, πιστεύω πως μέχρι το τέλος του 2013, η Ιόνια Οδός θα έχει ολοκληρωθεί, παρ' όλες τις καθυστερήσεις των προηγουμένων χρόνων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μέχρι τότε, θα έχουν κατασκευαστεί όλες οι άλλες βασικές υποδομές του Ν.Αιτωλοακαρνανίας, ενώ μερικές που τώρα μελετώνται, θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Με την ολοκλήρωση των αναπτυξιακών υποδομών η Αιτωλοακαρνανία και η ευρύτερη περιοχή, θα πατάει πλέον γερά στα πόδια της και θα μπορεί να χτίσει τη δική της βιώσιμη ανάπτυξη".
Στο τέλος του 2010 τοποθέτησε χρονικά και τις οδικές συνδέσεις σήραγγας του Αγ. Ηλία:
Η επίσκεψη συνεχίστηκε στα έργα της σήραγγας του Αγ.Ηλία, του τμήματος "Αγρίνιο-Πλατυγιάλι-Αστακός". Η κατασκευή του έργου "Οδικές συνδέσεις σήραγγας Αγ.Ηλία" είναι τμήμα της οδικής σύνδεσης της Ιόνιας Οδού με το λιμάνι του Αστακού. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 16 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας και αναμένεται να τελειώσει στο τέλος του 2010. Τα υπόλοιπα τμήματα μελετώνται από τη Διεύθυνση Μελετών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με στόχο τη σύντομη δημοπράτησή τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΕΙΠΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΡΕ ΡΕ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΟΥΛΗ Μ 12:44? ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΤΙ ΝΑ ΚΝ ΛΕΕΙ? ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ? ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
ΚΥΡΙΕ

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΓΕΛΑΔΟΣΒΟΥΝΙΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΑ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΑ Π ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΛΑ Κ ΕΣΥ ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΜΜΜ, ΠΛΑΤΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ 2ΠΛΟΥΣ Κ 3ΠΛΟΥΣ, ΚΟΣΜΟ, ΗΘΗ Κ ΕΘΙΜΑ)

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΕ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ (ΑΝΤΙΦΟΥΛΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ρε με τα τρακτέρ μεχρι χαλίκι !!

καλά σας κάνουνε γίδια .

Ανώνυμος είπε...

12:43 ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑ...
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ Τ ΛΑΣΠΟΧΩΡΙΟΥ Κ ΤΣ ΠΑΤΡΑΣ