Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση Π.Α.Σ.ΕΒΕ


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!

Συνάδελφοι, Επαγγελματίες Βιοτέχνες Έμποροι αυτοκινητιστές

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία, κάθε Αυτοαπασχολούμενο, κάθε Επαγγελματία, Βιοτέχνη, Έμπορο, να συμμετέχει μαζί με τους εργαζόμενους και το Π.Α.ΜΕ δυναμικά και μαζικά την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΗ 2010, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση. Στο Αγρίνιο συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στις 9:30πμ στην Κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ενωμένο αγώνα μας.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια μας τα μονοπώλια και τα κόμματά τους, η κυβέρνηση και η Ε.Ε.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.

_ Κατεδαφίζουν την Κοινωνική Ασφάλιση που κατακτήθηκε με Αγώνες και θυσίες και μειώνουν τις

συντάξεις σχεδόν στο μισό.

_ Καταργούν την σύνταξη στα 65 με 35 χρόνια ασφάλιση . Στόχος τους είναι να δουλεύουμε μέχρι τα 70.

_ Η σύνταξη, γίνεται άπιαστο όνειρο για τις νεότερες ηλικίες, που δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να πάρουν μια στοιχειώδη σύνταξη.

_ Μειώνουν δραστικά την κρατική χρηματοδότηση, συνειδητά καταδικάζουν τον ΟΑΕΕ στην χρεοκοπία, φορτώνουν με νέα βάρη τους ασφαλισμένους που ασφυκτιούν κάτω από το βάρος της μονοπώλησης και της οικονομικής κρίσης.

Τα δισεκατομμύρια που πληρώσαμε και πληρώνουμε στα ασφαλιστικά Ταμεία, καταλήγουν στις τσέπες των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων. Το κέρδη τους υπερασπίζονται, όταν μιλάνε για τα ελλείμματα. Αυτούς θέλουν να προστατέψουν, όταν μιλάνε για κίνδυνο χρεοκοπίας της οικονομίας. Οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χρέη και τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Τα μέτρα για το ασφαλιστικό σε συνδυασμό με την αύξηση της φορολογίας, τη μείωση μισθών και συντάξεων καταδικάζουν σε εξαθλίωση και χρεοκοπία τα λαϊκά στρώματα, εργαζόμενους και μικρούς ΕΒΕ. Δεν κινδυνεύει ο τζίρος των καταστημάτων από τις απεργίες. Συρρικνώνεται από την επέκταση των πολυκαταστημάτων και των σουπερμάρκετ.

Το μέλλον μας είναι υποθηκευμένο στα πλαίσια της κυριαρχίας των μονοπωλίων. Οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μας έφτασαν σε αυτά τα χάλια. Σήμερα πληρώνουμε τον λογαριασμό της συμφωνίας του Μάαστριχ και της ΟΝΕ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την συμβιβαστική πολιτική της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Όπως τα προηγούμενα χρόνια ανακάλυπταν «επιχειρηματικές ευκαιρίες» για τους αυτοαπασχολούμενους στην πολιτική της ΕΕ, έτσι και σήμερα βρίσκουν τα αντιασφαλιστικά μέτρα «αναγκαία». Φοβούνται τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες.

ΚΑΛΟΥΜΕ το συνδικαλιστικό κίνημα Ομοσπονδίες και Σωματεία, όλους τους αυτοαπασχολούμενους, σε αγώνα διαρκείας, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ τις συμβιβασμένες Συνδικαλιστικές ηγεσίες που με τη στάση τους στηρίζουν την κυβέρνηση.

ΔΙΝΟΥΜΕ Αγωνιστικό παρόν μαζί με τους εργαζόμενους και το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

9:30πμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!

Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων

ΠΑΤΟΥΣΑ 3 - 10677 ΑΘΗΝΑ - 210 3809327 FAX 210 3818740

5 Ιουλίου 2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ?