Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Δήμος Θεστιέων: Ημέρα αφιερωμένη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία – Συναυλία Δημήτρη Μπάση


Με την παρουσία και τη συμμετοχή ενός αρκετά μεγάλου αριθμού πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Τριχωνίδας ξεκίνησαν στο Δήμο Θεστιέων οι εκδηλώσεις πολιτισμού και περιβάλλοντος «ΕλαιοΘΕΣΤΙΑ 2010 – ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ», τις οποίες οργάνωσε για όγδοη χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θεστιέων και το Πνευματικό Κέντρο του ομώνυμου Δήμου από τις 18 έως τις 31 Ιουλίου του 2010.
Η πρώτη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία με τη συμμετοχή και τη συνεργασία του «Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία της Αιτωλοακαρνανίας» και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καινουργίου στις 18 Ιουλίου του 2010.
Τοποθετήσεις έκαναν ο δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης και πρόεδρος του «Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του νομού της Αιτωλοακαρνανίας» κ. Θεόδωρος Μαδιάς

Ακολούθησε η προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα συναυλία του Δημήτρη Μπάση η οποία ήταν αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας με χαρακτηριστικές αναφορές σε τραγούδια σταθμούς ο Δημήτρης Μπάσης ξεδίπλωσε το μουσικό πολιτισμό των Ελλήνων «Από το Βυζάντιο ως τις μέρες μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: