Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.


Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την τοπική κοινωνία του Αγρινίου για την ικανοποίηση πάγιου αιτήματος των φοιτητών καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του για μεταφορά του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών σε γειτονικό χώρο του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου.

Η ικανοποίηση του αιτήματος από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, συγκεκριμένα του Δήμου Αγρινίου που επιδιώκει την ισχυρότερη παρουσία του Πανεπιστημίου στην πόλη του Αγρινίου και της Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας, αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου με τους τοπικούς φορείς.
Το πάγιο αίτημα των φοιτητών μας για μεταφορά του Τμήματος από την Νεάπολη αποτέλεσε και τον πρώτο στόχο της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία αναγνώρισε σ’ αυτό το αίτημα ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα, η κατάτμηση του Πανεπιστημίου σε απομακρυσμένους χώρους οδηγεί σε απομόνωση των τμημάτων, των φοιτητών και των εργαζομένων, σε αντίθεση με όλες τις διεθνείς πρακτικές και επιδιώξεις δημιουργίας συγκεντρωμένων χώρων εγκατάστασης ακαδημαϊκών δομών, με στόχο την επικοινωνία, την διάχυση ιδεών και την συνέργεια επιστημόνων και φοιτητών με διαφορετική ακαδημαϊκή εξειδίκευση. Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία ενός συνεκτικού φοιτητικού και επιστημονικού ιστού, απαραίτητου για την βιωσιμότητα οιουδήποτε Πανεπιστημίου.
Επιπρόσθετα, η γειτνίαση των χώρων όλων των τμημάτων οδηγεί σε περιστολή δαπανών μέσω ανάπτυξης κοινών υποδομών, όπως η βιβλιοθήκη, υπολογιστικές και δικτυακές υποδομές καθώς και κεντρικές διοικητικές δομές. Αν και το αποτέλεσμα αυτό είναι σημαντικό σε οποιαδήποτε εποχή, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, κατά την οποία το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας κάνει τα πρώτα του βήματα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και προστασία.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας εκφράζει την μεγάλη ικανοποίησή της για την άμεση συνδρομή των τοπικών αρχών στο πρόβλημα και την αντιμετώπισή του και χαιρετίζει την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματός του.
Η συνεργασία Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και τοπικών φορέων αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχή πορεία του Πανεπιστημίου μας, του οποίου οι βάσεις δημιουργούνται σήμερα με την στήριξη της Πολιτείας –από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα–, των τοπικών φορέων, των εργαζομένων και των φοιτητών του.
Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής
Δ. Σερπάνος
Πρόεδρος
axeloostv.blogspot.com

16 σχόλια:

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του απο μια καθαρά κομματική Διοικούσα Επιτροπή που το μόνο που κατάφερε ήταν να ικανοποίηση το δήθεν «στρατηγικό» αίτημα των φοιτητών (της ΠΑΣΚ δηλαδή των δικών τους παιδιών) να φοιτούν εκεί που κοιμούνται και να τρώνε ταυτόχρονα δίπλα για ν α μην κουράζονται…ι σε ένα ανύπαρκτο πανεπιστήμιο με καθηγητές «φαντάσματα» και «μηδενικό» ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο !
Αλά να καρπώνονται των αγώνα των καθηγητών, των μαθητών (βλέπε καταλήψεις) και των γονιών τους και να αρπάζουν τα κτίρια που δεν δικαιούνται διότι ουδέποτε έχουν κάνει κάποιο σοβαρό αγώνα για την ύπαρξη των αντίστοιχων υποδομών. Αυτοί δεν ήταν που πανηγύριζαν όταν ενοικίασαν το ιδιωτικό κτίριο στη Νεάπολη;
Το κτίριο ανήκει στους μαθητές του Αγρινίου και όχι στον εκάστοτε δήμαρχο να κάνει παιχνίδι προεκλογικό στη πλάτη των Δημοτών και να χαϊδεύει αυτιά.
Όσο για τη διοικούσα καλόν είναι να ενημερωθεί πρώτα αν μπορεί να γίνει χρήστης ενός κτιρίου που της παραχωρείται παράνομα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εκπαιδευτικών κ.λ.π. (ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Β’ ΕΛΜΕ).

Για ότι προκύψει από τον Σεπτέμβριο να δούμε τον Μοσχολιό και την Κατσαρή που θα κρυφτούν….


"Αιδώς Αργείοι"

Ανώνυμος είπε...

wraia file mou agriniwth! meta apo afto to sxolio sou as apofasisoume oi foithtes na fygei to panepisthmio apo thn polh sas! afou loipon proteraiothta exei h defterovathmia kai h b elme as paei to tmima dppnt sta giannena h sthn patra na teliwnoume!!!
ELEOS!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ.

Υγ-2:28 πήγαινε Πάτρα και Γιάννενα να σου πιούν το αίμα.Ιδιαίτερα τώρα με την κρίση σας βλέπουν σαν θεσπέσια θύματα προς την επιβίωση τους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ Β ΕΛΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα ο Κουρουμπλής. Δήθεν φώναζε και αντιδρούσε για το ασφαλιστικό. Όξω ρε κλέφτες. Αφού είχε ψηφίσει και το μνημόνιο, ΄τωρα χέστηκε πάνω του να μη διαγραφεί και ψήφισε πάλι. Κουφάλες κλέφτες, είστε για κρεμάλες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί της ΕΛΜΕ δεν παίζονται!
Το ΔΠΠΝΤ επρεπε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να φύγει από την Νεάπολη, δεν ήταν κατάσταση η προηγούμενη με τους φοιτητές να είναι τόσο απομακρυσμένοι από την υπόλοιπη ακαδημαϊκή κοινότητα της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΔΠΝΤ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΣΕΙΚΩΝ!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ; AΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ!!!!

Ή ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΣΜΑΤΙΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ, ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ ΤΩΝ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ(ΣΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ -ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

1.31,ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΜΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ.ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΣΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε 1:29 μην πάμε στο άλλο άκρο.

Καλή κίνηση η μεταφορά από τη Νεάπολη αλλά οι καθηγητές δεν σου φταίνε σε τίποτε που φωνάζουν για το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων.

Όσο για τα 2000 Ευρώ τα παίρνει ένας καθηγητής αν μείνει μέχρι τα 80ντα του και συμπληρώσει 50 χρόνια υπηρεσίας.
Α, και πήγαινε να κάνεις 1 ώρα μάθημα(και πόσες προετοιμασία για αυτή την 1 ώρα) να σου φύγει το κλαπέτο εκτός και αν νομίζεις ότι ο καθηγητής του παιδιού σου κάθεται και διαβάζει εφημερίδα. Αν ναι γιατί τον αφήνεις συνένοχε ???????

Ανώνυμος είπε...

Άκου 1:29
-διάβασα νυχθημερόν για να περάσω στη σχολή επί 2 χρόνια, όταν εσύ έλιωνες στα μπιλιάρδα και χάζευες στα παγκάκια. Και τότε ξέρεις πως ήταν οι πανελλήνιες( σιγά μην ήξερες). Με 17 μέσο όρο έμπαινες νοσηλευτική και έλεγες και ευχαριστώ από Γ Δέσμη
-όταν τελείωσα τη σχολή δούλευα φροντιστήρια με 40 ώρες μάθημα τη βδομάδα. Α! και αυτές οι 40 ώρες απαιτούν και προετοιμασία εκτός ωραρίου εργασίας. Πιτσιρικάς στη δουλειά έπρεπε να πετύχουν τα παιδιά της Γ Λυκείου γιατί αλλιώς είχες να κάνεις με τους γονείς του μισού Αγρινίου και βέβαια έπαιρνες πόδι από τους φροντιστές.
- Να γίνεις καθηγήτης; Περνάς πανελλήνιες δεύτερη φορά. Διαβάζεις ένα σωρό βιβλία και αχανή ύλη, ματώνεις οικονομικά, σκάς 1500 ευρα σε φροντιστήρια στην Αθήνα στη καλύτερη και δεν ξέρεις αν θα πιάσουν τόπο, αν βέβαια δε το κάνεις, δεν μπορείς να πάρεις ιδέα από το πνεύμα των εξετάσεων και δίνεις 1, 2, 3 4 φορές και βάλε.
- Πες ότι είσαι ο 1 στους 20 που διορίζονται. Κάνεις ένα tour σε νησάκια, άγονα ορεινά χωριά, ευρυτανίες, ορεινές αρκαδίες, δωδεκάνησα και όπου αγαπάς.
Εγώ αυτά έκανα, μάτωσα να διοριστώ δεν έγλυψα κανένα και θα δουλεύω 21 ώρες ( συν τη προετοιμασία)και 10 μήνες όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου, μα σε όλες.
Όσο και να χτυπιέσαι έτσι θα είναι και αν αλλάξει-όσο αλλάξει- στα παλιά μου τα παπούτσια κι όλας.
Σε γράφω και εσένα και φυσικά τους συνδικαλισταράδες που με τέτοια ατοπήματα σαν αυτό με το μουσικό εκθέτουν τον κλάδο στη κοινωνία και δίνουν αφορμές σε 4-5 άσχετους όσο εσύ.
Εγώ αυτά τα λεφτά τα δουλευώ και τα παίρνω. Για κοίτα γύρω σου πόσοι "δουλεύουν" και πέρνουν τα λεφτά που τους αξίζουν.
Και κάτι τελευταίο: Όποιος κατέκτησε την Ελλάδα και ήθελε να ριμάξει το ελληνικό στοιχείο το παπά και το δάσκαλο σκότωνε. Εμείς είμαστε σε μπροστά και στους κοινωνικούς αγώνες και ορθώνουμε το ανάστημα μας όταν πρέπει. Και αυτό θα γίνει άσχετα με το τι κάνουν 5-10 συνδικαλισταράδες. Όπως τους απορρίπτει η κοινωνία τους απορρίπτει και ο κλάδος.
Χαίρεται!

Ανώνυμος είπε...

6:44

ΑΔΙΚΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΩΤΑ, ΤΗ ΝουΔούλα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

«ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ»

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ (ΜΕ ΚΟΠΟ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ....) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ - ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ... ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ; ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ «ΚΙΝΗΜΑ» ΣΤΗ ΠΟΛΗ;

ΣΥΝΕΠΩΣ «ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ» ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ» ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΛΙΒΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ «ΤΡΟΪΚΑ» ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ (ΜΕ ΚΟΠΟ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ....) ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ; ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ;
ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗ «ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ» ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΛΙΒΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ "ΤΡΟΪΚΑ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ τους ΑΛΛΟΥΣ ...
ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΤΑΞΗ;
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ όμως..

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ (Α-πολης)

Ανώνυμος είπε...

6:44

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ, ΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΕΙΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ, ΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΙΣΧΥΕΙ 100%.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ 4 ΔΕΣΜΩΝ (ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΣ >30) ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΙ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ), Ο ΜΕΣΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ (ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ) ΣΕ 2-3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΣΤΗΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

Στήλες άλατος
Του Γιάννη Ποταμιάνου

Μας κάλεσαν
οι καιροί
Και εμείς γυρίσαμε
Και παλέψαμε
Στα μονοπάτια της παλάμης
Αμφισβητήσαμε την μοίρα
Αλλά αυτοί
Στήλες άλατος μας άφησαν
Μετέωρες
Αδύναμες
Να ατενίζουμε την αδικία
του κόσμου

Όμως εμείς
το αλάτι μας σκορπάμε,
στον άνεμο
αμετανόητοι
Νοστιμίζοντας την Ιστορία
12 Σεπτεμβρίου 2009
Γιάννης Ποταμιάνος

Υ.Γ. 1) Για να χαλαρώσουμε λίγο ανεβάζω είναι ποίημα του φιλολόγου Γιάννη Ποταμιάνου (καταγωγή από Νιοχώρι), διδάσκει χρόνια τώρα σε Λύκειο της Δυτικής Αθήνας. Τι ξύλο έφαγε επί χούντας στο Πανεπιστήμιο, τι κυνηγητό κ.α. και μάλιστα απο σημερινούς συναδέλφους του.
2) Αγαπητέ φίλε εγώ δεν απολογούμαι για την αθλιότητα του αστικού συστήματος και της εκπαίδευσης που περιγράφεις και σε αρκετά συμφωνώ!

Για τον ποιητή νοιάζομαι....

Επιμένω Α-πολης

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω ολα να πανε καλα και το τμημα να ειναι απο τον σεμπτεμβρη στο νεο κτηριο!βεβαια πρεπει να ειναι πληρως ανακενισμενο και προσαρμοσμενο στις αναγκες του τμηματος και οχι να παιζουν κλαρινα!!!καλη αρχη απο τον σεμπτεμβρη!!!........ταπεινος φοιτητης!!!