Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο στόχος ήταν ένας και μόνο: Η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο διαδίκτυο.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άνανδρη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, σήμερα τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του «Θέμα 9.89» δέχτηκε 20 σφαίρες από τα πυρά άγνωστων, μέχρι στιγμής, δολοφόνων.

Αναμφισβήτητα η εν λόγω ενέργεια αποτελεί πλήγμα για τη δημοσιογραφία και ιδίως για τα blogs. Απ ότι φαίνεται η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών αλλά και οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια από τα ιστολόγια ενοχλούν αυτούς που τόσα χρόνια έχουν μάθει να ασυδοτούν και να κρύβονται πίσω από την ασυλία που δυστυχώς κάποιοι τους παρέχουν.

Η πολιτεία οφείλει να λάβει τα μέτρα της. Οφείλει να προασπίσει τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα δικαιώματα, όπως αυτά ορίζονται στο Σύνταγμά μας. Οφείλει να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή, την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών στο διαδίκτυο. Οφείλει να πάψει να υπάρχει ασυδοσία μετά ασυλίας…Κυρίως οφείλει να κοιτάξει στα μάτια ένα δίχρονο παιδί και να του δώσει απαντήσεις (αν μπορεί) για την ταυτότητα αυτών που του στέρησαν έτσι άδικα την πατρική στοργή σε μια τόσο τρυφερή ηλικία….

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην λετε οτι θελετε....κανεις δεν ξερει που ηταν μπλεγμενοε ο συγκεκριμενος..πολλα εχουν ακουστει παντως....ελευθερη δημοσιογραφια ειναι να βγαινεις να τα λες με εο ονομα σου και οχι ανωνυμα μεσου του τροκτικου....ισως να μην μαθουμε ποτε τι εγινε αλλα οχι να γινει και ηρωας...

Ανώνυμος είπε...

καλα μεγαλε 1:56....απιθανε ελληνα ξερολα....που παντα εσυ τα ξερεις ολαα
αφου δεν ξερεις κρατα τα λογακια σου...για αλλου...
αμεσως οποιος δολοφονειται ξερετε εσεις ταχα που ηταν μπλεγμενος...απιθανε ελληνα ξερολαα...
η ανωνυμια φιλε ειναι το οπλο του διαδικτυου, για να τα βαλεις με το συστημα..και ας γινονται και υπερβολες..κι ας αδικουνται ανθρωποι.....βγαινοντας επωνυμα..το συστημα σε εχει καθαρισει στο λεπτο....

Ας αναπαυσει ο Θεος τη ψυχη του...

Ανώνυμος είπε...

να ποιασουν τους τρομοκρατες της σεχτας και να τους βασανιζουν 50 χρονια σε ενα υπογειο καθε μερα θα ηθελα...

Ανώνυμος είπε...

Re suntaktikh omada einai dunaton na grafeis tetoia parafilologia?

Ta media mexri stigmhs lene gia mafia
kai esu grafeis gia asulies klp.

Ανώνυμος είπε...

Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη Γκιόλια

Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ...


ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε ...
είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,,Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1859.html

Ανώνυμος είπε...

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο-blogger!!! ΑΚΟΥΣΤΕ: Θα σκοτώσουν κι άλλον !!! και μάλιστα σύντομα και κατά τον ίδιο τρόπο! ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: “Οσο μεγάλο κι αν χρειαστεί νάναι το αιματοκύλισμα, θα φύγετε ΝΥΧΤΑ όσοι προλάβετε …”ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ: ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒLOGGS ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΒLOGGERS” !!!
ME AΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΦΟΔΡΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!!! ΗΔΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ SERVERS AΠΟ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙ. Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ !!!
ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .
Για μας : Χίλιες φορές να έρθει (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΏΞΟΥΜΕ) μια Στρατιωτική Χούντα ξανά και ν’ αναλάβει τις τύχες του τόπου αφού δικάσει κι εκτελέσει βεβαίως όλους εσας, παρά να έχουμε στο σβέρκο μας μια πολιτική Χούντα όπως εσείς που κατακλέψατε το βιός του λαού και φτωχύνατε το ίδιο το κράτος. Τουλάχιστον εκείνοι ήταν και θα είναι Πατριώτες , ενώ εσείς έισασταν και θα είστε μία ζωή δωσίλογοι και προδότες.
Σας διαμηνύουμε λοιπόν: Αν έχετε α@χίδι@ ελάτε να μας τα “πάρετε” και να μας ”κλείσετε”. Η πολιτική σας αλητεία δεν έχει όρια κι ο ηρωικός λαός της Ελλάδας θα σας ανταμείψει κατάλληλα πολύ σύντομα, όσα ψέμματα κι αν του αραδιάσετε και όσους λαγούς με πετραχήλια κι αν του τάξετε, ξανά ….
ΕΜΕΙΣ ΒΑΒΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ , ΠΩΣ Η ΑΥΓΗ ΤΟΥ 2011 ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ και πως θα φύγετε νύχτα!!! Και αν χρειαστεί θα είναι και μια νύχτα σαν κι αυτή ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΛΟΜΑΙΟΥ … !!!http://cretanpatriot.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ....ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίμωση των πάντων, ξεπούλημα των πάντων,δολοφονίες της νειταξικής χούντας και ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας

http://www.youtube.com/watch?v=Txavekh5yEU&feature=player_embedded

έχουμε χούντα εδώ και 8 μήνες αλλά οι περισσότεροι δεν το καταλάβατε ακόμα . Όταν χτυπήσει την πόρτα σας το κακό τότε θα είναι αργά για κλάμματα.

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε τις τηλεοράσεις,τα φερέφωνα της χούντας που κυβερναει και ξεπουλ'αει τον τόπο,τα εδάφη μας,τα πετρέλαιά μας,τον πλούτο μας και μας αφελληνίζει με εκατομμύρια αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.
Ξυπνάτε ρε

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστοί κύριοι του Agrinio news.Ποιοί είναι εντέλη αυτοί που θέλουν σωπάσουν τα μπλόγκ? Γιατί? Απο ποιό πολιτικό χωρο προέρχονται? Νομίζουν οτι θα επιτύχουν μια συνολική χειραφέτηση.Οι "επαναστάτες" όμως δεν υπολογισαν τον Ελληνικό λαό.

rosaria rompola είπε...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ....?????????????? οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Δεν ήταν δημοισογραφος του Κολωνακίου. ...
ΜΑΦΙΟΣΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

αμαν πια με την ιδεολογια των νοικοκυραιων "ε, κατι θακανε".

μιλάμε για δολοφονία, ξεκολλάτε και στροφάρετε.

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_8696.html

δειτε το ανυπαρκτο επιπεδο..των προστατευμένων ψευτοκουλτουριαρηδων.. του συστήματος...

Να τους χαιρεστε...

Μια ζωη οργανα του συστηματος...

Ανώνυμος είπε...

2 πραγματα μπορει να εχουν συμβει...η ηταν οντως ανεξαρτητος δημοσιογραφος και ενοχλουσε καποιους με αυτα που εβγαζε στη φορα η ηταν καραλαμογιο του κερατα...Η σεχτα στην πρωτη της προκηρυξη ειχε πει οτι θα καθαριζει βρωμικους πολιτικους και δημοσιογραφους που συνεργαζονται με αυτη τη βρωμια του συστηματος...Το σιγουρο ειναι ενα...Δεν θα μαθουμε ποτε τι απο τα 2 ηταν ο Γκιολιας...!

Ανώνυμος είπε...

6.58:
gnostos akrodeksios 8amonas tou blog pou dinei maxes me ta pliktrologia nomizontas oti 8a simparasirei kai allous stin fasistiki simmoria stin opoia anikei kai i opoia sta meri mas einai sxedon aorati.i monaxia kai i koinoniki aniparksia briskei ti dieksodo tis sto diadiktio.
sto telos 8a brabeutei me to xriso mouse (mias kai apo abga kala paei..).
sta8eri aksia sta topika blogs!!!!

Ανώνυμος είπε...

20 Ιουλίου 2010 1:05 π.μ.

ασε την ακροδεξια μικρουλη, το θεμα ειναι οι καναπεδατοι μην ξεσηκωθουν. οποτε ξεσηκωνονται αυτοι βγαινουν για τα καλα στους δρομους και τιποτα δεν θα τους σταματησει.τρεξτε να βρειτε λαγουμια μετα ετσι και βγουνε οι καναπεδατοι.γιατι για εκει το πατε το θεμα και δεν θα σας ανεχτουμε για πολυ ακομα εσας τους προοδευτικοεκσυγχρονιστες!

Ανώνυμος είπε...

eleutheri diakinisi ideon sto diadiktio NE.anakrivies OXI.to troktiko douleve pano se anakrivies ke analithes dimosieumata.

ΜΑΚΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ είπε...

Κανένας θάνατος δεν είναι δίκαιος και τίποτα δεν μπορεί να νομιμοποιήσει την Βαρβαρότητα και την Βία, με πρόσχημα την "αυτόκλητη δικαιοσύνη" κάποιων που αποφασίζουν αν ο άλλος θα ζήσει ή όχι....
Αν δεν είναι αυτό, τελικά, ο Φασισμός και η αναπαραγωγή της κυριαρχίας του τρόμου και του φόβου των λίγων επάνω στους πολλούς.... τότε ποιός είναι;
Καλό ταξίδι Σωκράτη Γκιόλια.

Ανώνυμος είπε...

pali ta idia,kala leo oti einai oi idioi gnostoi pou grafoun tis gnostes paparies edo mesa.loipon ,to leo alli mia fora,eimai poli ano ton 30 kai an 8es siko apo to kanape sou kai ela na ta sizitisoume kai apo konta.
kai na sou po kai kati allo i metabasi apo ton kanape sto dromo einai poli diskoli,einai mallon api8ani,apotelei oneiro allis mia 8erinis niktos.
ali8eia o kanapes einai 38esios??anatomikos einai??fantazomai oti an ka8esai toses ores ti mera sto kanape 8a nai ligaki problima.ektos kai an enallasetai me to ka8isma mprosta apo to pc.ekei pou apokleistika dinete tous dikous sas koinonikous kai politikous agones me tis apeiles ek tou asfalous kai ti propaganda pou kanete copy n paste apo gnosta sites.asteioi eiste poli telika..

Ανώνυμος είπε...

Ποιός δολοφόνησε τον Παναγούλη;
Ποιός σκότωσε τους εκδότες της δεξιάς Μομφεράτο κ Αθανασιάδη;
Ποιός σκότωσε επιχειρηματίες π.χ. Μποδοσάκης με σκοπό να γίνει αναδιάταξη συμφερόντων στον επιχειρηματικό κόσμο;
Ποιός σκότωσε εισαγγελείς που τόλμησαν να αγγίξουν επικίνδυνα θέματα κ σκάνδαλα;
Ποιός σκότωσε τον Μπακογιάννη;
Ποιός σκότωσε τον Περατικό;
Ποιός αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Παλαιοκρασσά με συνέπεια να πεθάνει απο θραύσματα ρουκέτας ο 20χρονος φοιτητής Αξαρλιάν;
Ποιός έκαψε την Ικαρία το 1993 με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί 13 άνθρωποι παραμονές εκλογών;
Ποιός έκαψε 67 ανθρώπους το 2007 στην Ηλεία-κοίτα σύμπτωση- 1 μήνα πριν τις εκλογές;
Ποιός υποκίνησε τις βιαιοπραγίες κ το πλάτσικο τον Δεκέμβριο του 2008;
Ποιός έκαψε την Αττική το 2009 πριν τις εκλογές;

Πόιός έκαψε τους υπαλλήλους της Μαρφίν του Βγενόπουλου που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι,τι μέρα που εκατοντάδες χιλι’αδες κόσμου βγήκανε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν;
Ποιός σκότωσε με 16 σφαίρες τον δημοσιογράφο Γκιόλια,στέλνοντας μήνυμα στην αδέσμευτη και μη ελέγξιμη δημοσιογραφία του Ίντερνετ που όλο κ κερδίζει έδαφος εις βάρος των σάπιων καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης;
Είμαι σίγουρος οτι στα χείλη σας όλοι έχετε την απάντηση……

Ανώνυμος είπε...

to troktiko to efage h gata. ante geia

Ανώνυμος είπε...

Μια άλλη γάτα ομως θα φάει και τα αντιεξουσιαστικά "επαναστατικά" δεκανίκια του συστήματος...

Ανώνυμος είπε...

Το 6ο θύμα (μετά τους τέσσερις στη Μαρφίν και τον αστυνομικό στη ΓΑΔΑ)της κόκκινόμαυρης τρομοκρατίας μέσα σ' ένα 3μηνο. Έξι δολοφονημένοι, όλοι άδικα, όλοι άνανδρα από τους "επαναστάτες" του συστήματος!

Έτσι το αναφέρω, για να μην ξεχνάμε σε τι είδους καθεστώς ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

5:08 Οτι ο αναρχικός και καλά αντιεξουσιαστικός χώρος εξυπηρετείκαι μάλιστα άψογα το σύστημα ολοι το ξέρουμε.Πως θα ξυπνήσει αυτή η χώρα δεν ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

kanenas den exei dhkaioma na aferei thn zwh tou alou......apo thn alh omos o tupos eixai polu paraksenes fulies-makis-themos-kenterhs---kai pola alla katharmata....pesmou ton fulosou na sou pw poios eisai..leme sto eladistan.....apo thn alh peri parakratous polu koukouediko mou akougetai..telos pantwn .as prosexai.....SEXTA...ekanes m@l@ki@..uparxoun kai poio antrikoi stoxoi.....oxi ton m@l@k@ pou kumotan

Ανώνυμος είπε...

κανεις δεν ξερει τι παιζεται παιδια.
μπορουμε να υποθεσουμε τα παντα γιαυτο το χτυπημα.παραξενα ειναι ολα. στην εποχη του ιντερνετ κανεις δεν πειθεται ευκολα πια.