Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

7ο HellasGA FlyIN


7ο HellasGA FlyIN
Αερολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου

16 έως 18 Ιουλίου 2010


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 7ο Hellas GA Fly In σε συνεργασία με την Αερολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου που διοργανώθηκε στο Μεσολόγγι από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010.

Στην εκδήλωση, πήραν μέρος 36 αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο, ένας μηχανοκίνητος αετός και 2 φίλοι μας, που δυστυχώς δεν κατάφεραν να έρθουν αλλά μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους περνώντας με χαμηλή πτήση από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου.

Η άριστη οργάνωση του τριημέρου από την Αερολέσχη με την καθοδήγηση της Hellas GA , έκανε και αυτή την αεροπορική συνάντηση κάτι το ξεχωριστό για την Ελληνική Γενική Αεροπορία. Το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου και οι εγκαταστάσεις του, ήταν σε άψογη κατάσταση.

Οι αφίξεις στο αεροδρόμιο, ο ανεφοδιασμός με καύσιμα, η μετακίνηση στο ξενοδοχείο, οι εκδρομές, οι πτήσεις εθισμού αλλά και οι αεροεκδρομές ήταν οργανωμένα όλα στην εντέλεια. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν όσοι παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο fly in, να αναχωρήσουν ενθουσιασμένοι με την ελπίδα ότι θα ξανανταμώσουν κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας έγινε χωρίς προβλήματα, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και θύμιζε πολύ, κινήσεις μεγάλων αεροδρομίων. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την 116 Πτέρυγα Μάχης (Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αράξου) για την άριστη συνεργασία με μας και την άκρως επαγγελματική ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Γενικά, τόσο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα όσο και η καθ’ εαυτό αεροπορική οργάνωση, κύλισαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα.

Ας ευχηθούμε ότι ο χώρος θα χαρεί και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.
Ο Πρόεδρος

Γιώργος Πρεβεζάνος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo pote to ppsarohori ehei aerodromio;;;;

i einai aplos fantasioseis kai komplex apenanti toy AGRINIOY, apo tis gnostes mesologgitikes apomahes omadoules;;;;;

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ[ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ] ΚΑΙ Η ΒΟΝΙΣΑ[ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΤΙΟΥ]!!!1

Ανώνυμος είπε...

έχει ένα για μικρά αεροσκάφη,ελαφρά αερομοντελισμού,διάδρομος μικρότερος από αυτόν στο Δοκίμι

Ανώνυμος είπε...

βλαχάκια μου έχετε πολύ μεγάλο κόμπλεξ τελικά....