Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Επείγον


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό) (2310 993506 & 2310 993944).

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτη για το παιδάκι το 15μελές του Εσπερινού Γυμνασίου Αγρινίου ήρθε σε συνεννόηση με το νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να δημιουργήσει Τραπεζα αίματος ώστε να βοηθήσει τόσο το μικρό Δημήτρη όσο και πολλά άλλα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου αλλά και της Ελλαδας γενικότερα.

Οι εθελοντες αιμοδότες που θα συμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Τραπεζα αίματος του νυχτερινού σχολείου θα προσφέρει αίμα τόσο στους ιδίους οσο και σε συγγενικά τους πρόσωπα εάν υπάρξει ανάγκη αλλά κυρίως σε παιδιά της ευρύτερης περιοχής (εφόσον φυσικά έχουμε αίμα)

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μίας τράπεζας αίματος που θα βοηθάει ανήλικα παιδιά κατά προτεραιότητα

Για αυτό το λόγο ζητάμε τη βοήθεια κάθε ενήλικα απο 18χρ και άνω που μπορεί να προσφέρει αίμα είτε είναι μαθητής είτε ειναι γονιός κάποιου μαθητή είτε φιλος.

Αξίζει ακόμα να σημειώσουμε πως για την ενέργεια μας αυτή δεν ζητάμε ούτε άδεια ούτε απόσβεση των απουσιών μας αλλά το κάνουμε για να βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.

Σας ενημερώνουμε ότι αρωγούς στην προσπάθεια μας αυτή βρήκαμε τους agrinio-news οι οποίοι απ την πρώτη στιγμή δήλωσαν την συμπαράστασή τους και πως θα το δημοσιέυσουν στο blog τους προκειμένου να σπεύσουν κι άλλοι συμπολίτες μας που θέλουν να δώσουν αίμα.



Εκ του 15μελους Συμβουλίου Εσπερινού Γυμνασίου Αγρινίου
τηλ επικοινωνίας 6998406333
Βασίλης Ξεσφίγγης

Δεν υπάρχουν σχόλια: