Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας αποκτά και το Μεσολόγγι!

Μας εστάλη δελτίο τύπου από την Ι.Π.Μεσολογγίου, όπου ανακοινώνεται η ίδρυση σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα, ως τα τέλη Μαρτίου.Μέχρι στιγμής σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας υπήρχε μόνο στο Αγρίνιο, το οποίο στεγάζονταν στο σχολικό κτηριακό συγκρότημα που βρίσκεται στα παλιά τρένα.
Ως γνωστόν το σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες που δεν φοίτησαν η εγκατέλειψαν το Γυμνάσιο.Ανήκει στο θεσμό της Δια Βίου μάθησης και μέχρι στιγμής ο θεσμός αυτός είχε μεγάλη ανταπόκριση πανελλαδικά, καθώς πολλοί ενήλικες έσπευσαν να γραφτούν σε αυτό.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας προσφέρει στους εκπαιδευόμενους μεταξύ άλλων Τίτλο Σπουδών ισότιμο με απολυτήριο Γυμνασίου, γνώση αγγλικής γλώσσας και τη χρήση υπολογιστών.
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου,"τα μαθήματα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή απογευματινές ώρες(16.30-20.30) και η φοίτηση διαρκεί δυο εννεάμηνα.
Επίσης ξεκίνησαν η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Μεσολογγίου κ. Ειρήνης Καρατσώρα – Νατσικώστα (Ι.Ι. Μάγερ, τηλ. 2631051767-2631055124)."
Πολύ καλό το νέο αυτό και για τους άνεργους εκπαιδευτικούς της πόλης καθώς το νέο σχολείο θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας
Υ.Γ Που είσαι Θύμιο να κόψεις τις κορδέλες και στο Μεσολλόγγι και να δείς τα παιδιά σου να προκόβουν!Γιατί έφυγες;!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άντε να πιάνει σιγά σιγά δουλειά ο Σταικούρας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ) ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΔΑΚΤΩΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ..

Ανώνυμος είπε...

Ανοίξτε σχολεία και κλείστε τηλεοράσεις!!!

:))

rodo

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ 16:30 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ