Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ψάχνουν για γυναίκα...


Πονοκέφαλο φαίνεται ότι αποτελεί για τη Ρηγίλλης η κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Αιτωλοακαρνανία, ιδίως στο θέμα των γυναικών. Συγκεκριμένα, η κα. Μπόκα δεν αποδέχθηκε τελικά την πρόταση για να είναι υποψήφια στο νομό, ενώ το ίδιο όπως ενημερωθήκαμε από σχετικό δελτίο τύπου έπραξε και η κα. Τσέλιου. Υπομονή και σύντομα θα λυθούν όλες μας οι απορίες…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι πάλι αυτή; Έλεος
30.000 € τους δίνει ο Ζαγορίτης...
Τώαρ που παέι και ο "αναψυκτήριος" πάνε για μέγάλη ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Εμάς τους Νεοδημοκράτες μας ρωτήσατε για τους νέους υποψήφιους, που βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια,ποιοί είναι οι αγώνες τους, είναι μέλη της ΝΔ,κατέβηκαν ποτέ στο πεζοδρόμιο,γνωρίζουν από πολιτική? Μήπως για να είναι κάποιος υποψήφιος πρέπει να πάρει το κληρονομητήριο του μπαμπά του, να έχει ακριβό αυτοκίνητο, χρήματα του πατερούλη του και άλλα τέτοια προνόμια, φυσικά χωρις να έχει δουλέψει ποτέ του?

Ανώνυμος είπε...

Και από την κα Κουτσοσπύρου (Ναύπακτος) ζητήσαν να είναι υποψήφια!
Αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδιά.. 20 μέρες πριν τις εκλογές ποιός σοβαρός άνθρωπος θα αποφασίσει να κατέβει? Ας ζητήσουν την ψήφο από την παραλία με τα μαγιό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ οι αγωνιστές των σαλονιών,που θέλουν να μας κυβερνήσουν, αυτοί που κρύβονταν οταν αγωνιζόμασταν εμείς για τη ΝΔ. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Μετά ας ρίξουμε και ένα φάσκελο στα μούτρα όχι αυτών (αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, αλλά στον εαυτό μας και με τα δυο χέρια!

Ανώνυμος είπε...

Βλακες ειναι να κατεβουνε τωρα....και να μη παρουν ουτε το σταυρο της μανας τους;;;;;;;;

Παει για πανωλεθρια η ΝΔ...ουτε τα στελεχη της δεν θα τη ψηφισουν...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι είπε χθες στον ΣΚΑΙ ο Διονύσης Χαριτόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου «Άρης ο αρχηγός των ατάκτων»

Για τις εκλογές: «πρόκειται για ένα «οικογενειακό διπλό»», θα έχουμε τα ίδια προβλήματα και τον Αλμούνια Υπουργό Οικονομίας.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου: «μάλλον έπεσε μικρός και χτύπησε» και «στην Ελλάδα ενίοτε ψηφίζουμε κατά το γνωστό: όπου Γιώργος και μάλαμα.»

Για τον Ανδρέα Παπανδρέου: επανέλαβε παλαιότερη δήλωση του στην οποία έλεγε πως «το μεγαλύτερο λάθος ήταν που ο Αντρέας έφερε στην Ελλάδα και την οικογένειά του.»

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: «αποτελεί μια κοινωνική όχληση» Από την εποχή του Πατριάρχη του Κύρκου που έφτιαξε ένα κόμμα στα μέτρα του».

Καλύτερος πρόεδρος θα ήταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου αφού: «είναι μετανάστρια, άνεργη, δεν μιλά ελληνικά, είναι χήρα και έχει και 4 παιδιά».

Για το ΚΚΕ: «είναι ένα εξωκλήσι στο βουνό. Και να μην πιστεύεις, καλό είναι που υπάρχει».

Για τη χώρα: αναρωτήθηκε «τι ελπίδα για το μέλλον να έχει μια χώρα που δεν παράγει ούτε παραμάνες;» ενώ υπενθύμισε πως «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ο σουρεαλισμός» ως έκφραση τέχνης, «είναι σουρεαλιστική ολόκληρη».

byzantinos είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΛΦΟΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!

byzantinos είπε...

ΑΝ ΚΑΝΩ ''ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ'' ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ;