Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Φωτορεπορτάζ από την περιοδεία Καραμανλή στην Αιτωλοακαρνανία.


Aπό την ομιλία στο Μεσολόγγι









Κατά την επίσκεψη στην Ιόνια Οδό, στην υπό κατασκευή σύρραγα της Καλυδώνας και στο φράγμα των Αχυρών.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΜΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.


Ο κ. Παπανδρέου δεν έρχεται από τον Αρη. Παρ’ όλα αυτά δηλώνει αποφασισμένος να θέσει, λέει, τέρμα στην απαξίωση της δημόσιας υγείας. Και υπόσχεται ένα… νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αλήθεια; Και το παλιό τι έγινε; Τον Οκτώβριο του 2004, πραγματοποιήθηκε θυελλώδης συνεδρίαση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκαν όλα όσα δεν έγιναν επί των ημερών των κυβερνήσεών τους.
Μίλησαν για διαλυμένο ΕΣΥ, για λανθασμένες πολιτικές, για υπερσύγχρονα νοσοκομεία που υπολειτουργούσαν.

Το 2003, οι αυτοψίες του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας μιλούσαν για στοίβαγμα ασθενών, λίστες αναμονής, ελλείψεις προσωπικού, ανεπαρκή μηχανοργάνωση. Ο (επανερχόμενος σήμερα) κ. Δ. Κρεμαστινός, πρώην υπουργός Υγείας που το 2004, αρνήθηκε να είναι ξανά υποψήφιος, δηλώνοντας ότι από το 2000 είχε συναρτήσει την υποψηφιότητά του με ουσιαστικές μεταβολές στους τομείς Υγείας και Παιδείας.

Με άρθρο του στο «Βήμα», το Νοέμβριο του 2003, είχε γράψει πως «αν η σημερινή κατάσταση συνεχιστεί, ο ηττημένος θα είναι ο δημόσιος τομέας».
Ήδη από το 1994 ο κ. Κρεμαστινός επισήμανε την ανάγκη εφαρμογής Ενιαίου Λογιστικού Σχεδίου για τα νοσοκομεία. Έκτοτε, τα νοσοκομεία συνέχισαν να βρίσκονται σε λογιστικό χάος και να πάσχουν από μορφωτική ανεπάρκεια.

Και καθώς τίποτε δεν προχωρούσε, κοινοτικά κονδύλια χάνονταν, η «δωρεάν υγεία» γινόταν όλο και πιο ακριβή, η παραοικονομία ζούσε και βασίλευε –αν και η Ελλάδα εμφανιζόταν πρωταθλήτρια, σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, σε δαπάνες για την Υγεία, τα χρέη συσσωρεύονταν, οι σπατάλες και οι αδιαφανείς διαδικασίες έδιναν και έπαιρναν, τον Νοέμβριο του 2003 εξαγγέλθηκε –για τέταρτη κατά σειρά φορά– ο οικογενειακός γιατρός!

Τώρα, ακούμε ότι το ΕΣΥ θα μεταλλαχθεί σε… νέο ΕΣΥ. Η μαγεία των λέξεων στην υπηρεσία της ψηφοθηρίας… ΕΣΥ και ...ΕΣΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΧΑΣΑΜΙ ΤΟΥ ΠΙΧΝΙΔ ΠΑΤΡΙΩΤ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ. ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ . ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΙΡΑΝΕ ΒΟΥΙΔΟΠΤ..Α ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΓΙΟΚ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

O KATΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια, τα οποία σημάδεψαν την κυβέρνηση της ΝΔ τα τελευταία 5,5 χρόνια, αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Όπως σημειώνει Το Βήμα της Κυριακής, εφόσον επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και το ΠΑΣΟΚ αναλάβει τη διακυβέρνηση, αρκετά θα αλλάξουν στα ζητήματα του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, της Olympic Air, της κινεζικής παρουσίας στον ΟΛΠ και της γερμανικής στον ΟΤΕ.

Για το θέμα του ΟΛΠ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει δηλώσει ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση, ωστόσο, ναυτιλιακοί παράγοντες θεωρούν αδύνατο -υπό τις παρούσες συνθήκες- να υπάρξει πάγωμα της διαδικασίας, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα έφερνε αυτόματα τη σύμβαση σε θέση αμφισβήτησης.

Στον ΟΤΕ, ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρξουν επαφές με τους επενδυτές, ώστε το Κράτος να αναλάβει και πάλι μεγαλύτερο ρόλο. Υπενθυμίζεται ότι η γερμανική Deutsche Telekom διατηρεί το 30% των μετοχών, που καθορίζει και το μάνατμεντ του ΟΤΕ.

Για την περίπτωση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ο κ. Παπανδρέου έχει πει ότι εφόσον κερδίσει τις εκλογές θα διασφαλίσει τους περιβαλλοντικούς όρους σε ξηρά και θάλασσα», ενώ το όλο ζήτημα προκαλεί σχεδόν καθημερινά κόντρες μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΜ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ksinismena ta moutra tou mpouli stis foto,den ekane kai kamia voutia stin tourlida na tsitosi to demra tou apo to alati dioti erxete megalo kazo stis 4 oktombri!!

Ανώνυμος είπε...

Ο γιωργακης στο τιμονι της ελλαδας. τωρα τα καναλια εχουν πολυ δουλεια. να γιατι τοω θελουν ολα. θα δωσει ψωμι στους δημοσιοκαφρους.

zlap είπε...

Ο κ. Καραμανλής μίλησε για τα έργα της κυβέρνησης στη Θεσσαλία και ειδικότερα στη Λάρισα. Αναφέρθηκε σε έργα ύψους 2,5 δις ευρώ που γίνονται στην πόλη, τα οποία «είναι έργα που αρνήθηκαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ». Επισήμανε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε και στηρίζει την εκτροπή του Αχελώου και έκανε λόγο για έργα 500 εκ. ευρώ που κατασκευάζονται στη Θεσσαλία.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε 11:46, είναι Γιαπωνέζος!
ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:40 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 50% ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΄΄Γ......¨Σ'';

ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΄΄ΞΕΣΧΙΣΕΙ΄΄ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΡΚΟΝΟΒΑΤΟΥΣΕ;
(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΧΡΗΣΤΑΡΑΣ!!.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ;

ARA KAΠΟΙΟ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΟ)ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

9:58 ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

9:58 ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

21 Σεπτέμβριος 2009 5:59 μμ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ?
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΑΝΤ!
ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ?
ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΝΑΝ ΜΙΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΣΟ ΑΛΒΑΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ?
ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Kostakis : thathathathathathattaht

Giorgakis : thathathatatatahtahthath

Ανώνυμος είπε...

4.31 απορω και εγω που δεν προτιμησε την 13η πολη της ελλαδος το μπετοειδες αγρινιο των 54.000 που το κανουν καποιοι διπλασιο διοτι ετσι τους συμφερει.πιθανον ο ανθρωπος παει να εξισσοροπησει την χασουρα στο μεσολογγι υστερα απο τισ κατα συρροη μαλακιες του με την εδρα του πανεπιστημιου και την αποπειρα να κανει εφετειο στο αγρινιο.οι ψηφοφοροι της επαρχιασ μεσολογγιου να κατανοησουν οτι το μαυρο στους εκ του αγρινιου βουλευτες ειναι μονοδρομος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΑΣ, ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΦΕΣ!!!


ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ
ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ.

ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ.