Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Δήλωση Μαγγίνα.

''Oι συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την παρατεταμένη αμφισβήτηση της υποψηφιότητάς μου, επιβάλουν να μην διεκδικήσω, στις προσεχείς εκλογές, την ψήφο των συμπολιτών μου. Των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι πάντοτε με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Η εξέλιξη αυτή και με προσβάλλει και με αδικεί. Ωστόσο, η προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια με υποχρεώνουν να σιωπήσω για να μην δώσω το δικαίωμα στον οιοδήποτε να δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξή μου και τον Κώστα Καραμανλή, την ώρα μιας πολύ κρίσιμης εκλογικής μάχης. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Νέα Δημοκρατία.''

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΙΛΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

tora esthanete prosvevlimenos o Magginas?? otan vgike sti fora to anapsiktirio kai oi anasfalistoi Indoi ti eniothe?? perifania?? ante geia, bas k ksevromisoume.

peter..

Μάρκος είπε...

Σωστά ρε peter, διότι προφανώς εκεί στ' Αγρίνιο έχετε όλοι τους εργάτες ασφαλισμένους και σας ενόχλησαν οι Ινδοί του Μαγγίνα. Υποκριτές. Ουσιαστικά δεν διαμαρτύρεστε για τις αυθερεσίες της εκάστοτε εξουσίας, αλλά για το ότι δεν μπορείτε κι εσείς να αυθερετίσετε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

στο καλο...κυριε Μαγγινα...
"προσφερες" κι εσυ πολλα στο λαο της....θα κλαιμε με μαυρο δακρυ...για τον "αγωνιστη" που χασαμε...

Βρε ουστ.....σε προσβαλλανε κιολας...τι αλλο θα ακουσουμε...

Unknown είπε...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΕΣΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ. Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. Ο Β. ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρά!

Άλλος ένας Μεσολογγίτης εκτός!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

κριμα που φευγει τετοιος λεβεντης ! που ξανα?? ασε που βοηθησε τρελα το αγρινιο....

Ανώνυμος είπε...

sto kalo

fanis 007 είπε...

μια λαικη παροιμια λεει
ΓΑΤΟΣ ΠΗΔΑΕΙ (οχι τον τοιχο)
ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ!!!
τιποτα αλλο

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΓΓΙΝΑ....ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ...ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ????).
ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ(ΜΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΝΔ)

Ανώνυμος είπε...

o vasilis magginas ine enas politikos me kyros pou tosa xronia voithise stin anaptixi tou nomou mas voithise para poli kosmo itan anixtos ston kosmo kai areketa dimofilis . oso afwra peri indon oute o protos itan oute o teleuyteos pou ekane ena atopima oli oi politiki kai twn 2 megalwv komatwn exoun kani atopimata alli megala alli mikra o k.magginas aniki stous 2ous. oli tou i poria ine axisevasti kai den tha prepi na ton katadikasoume gia ena sfalma. einai kai tha ine panta dipla sto komma kai stin aitoloakarnania mas . filika kostas

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σας άρεσε ο Μαγγίνας έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε την Λίνα, την Έλενα καιτην... ΚΟΛΩΝΙΑ. Μπαρουτοκαπνισμένα πρόσωπα (για να λέμε και το δίκιο η Έλενα, είναι)και κυρίως με πολιτικό λόγο που θα τον ζήλευαν πολλοί πολιτικοί. Πάει σουρήξανε στο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!!!

ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΟΣΚΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ!!!

Μάρκος είπε...

Εμ αυτό είναι το θέμα σας. Ότι δεν βολευτήκατε όλοι εσείς. Δεν κατακρίνετε που βόλεψε την κόρη του, απλά ζηλεύετε που δεν είστε στη θέση της...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ;

Ή ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΄΄ΚΑΚΑΛΑ΄΄Μ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ!!!!

Ανώνυμος είπε...

re Marko mipos den se lene Marko alla Mahatma k eisai ap tin India ??

peter..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΓΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ).

ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ.

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ – ΠΑΚΙΣΤΟΝΟ-ΙΝΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΝΣΗΜΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ;

ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ.

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Ή
ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;

ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΕΣ – ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ;

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑ

ΝΙΚΟΣ