Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ονοματολογίας συνέχεια...

Τελικά το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Κώστας Ναούμης, δε θα είναι υποψήφιος στο νομό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο, αφού το χρονικό διάστημα που έχει μπροστά του δεν του επιτρέπει να κάνει την προεκλογική του εκστρατεία έχοντας και τα επιθυμητά για τον ίδιο αποτελέσματα, ενώ και το πρόγραμμά του θα είναι βεβαρημένο λόγω αυξημένων αρμοδιοτήτων εν όψει εκλογών σε κεντρικό επίπεδο. Έτσι όπως φαίνεται στη ΝΔ έχουν συμπληρωθεί, κατά πάσα πιθανότητα, οι 9 θέσεις. Έτσι πέραν των 4 βουλευτών έχουμε τους εξής: Κώστα Καραγκούνη, Ασημάκη Φωτόπουλο, Λίνα Χατζή, Γιωργο Παπαναστασίου και Σπύρο Αδάμη(''κατά 99% θα είναι μέσα'' όπως μας έλεγε στέλεχος του κόμματος). Οι υπόλοιπες 2 θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από μία γυναίκα(ίσως και δύο με επικρατέστερη την Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού), ενώ από εκεί και πέρα ακούγονται αρκετά ονόματα για τη μία θέση που απομένει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαζός είναι ο άνθρωπος...
Πρέπει να δύσει το άστρο του Σαλμά για να λάμψει το δικό του...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 9 ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΡΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕΣΑ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007.ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ 6 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΔΗΛΑΔΗ 65% ΑΝΑΝΕΩΣΗ!ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΕΧΕΙ;ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΤΟΝ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΚΛΩΝΟΥΣ'', ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
[ΝΔ=ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΣΟΚ=ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΛΠ]. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!!! Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1967, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ;
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΑ.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.... ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.47, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ.
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΜΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΑ ΄΄ΚΛΕΦΤΙΚΑ΄΄ ΧΡΗΣΤΑΡΑ(ΑΝΙΨΙΟΣ ΠΕΠΟΝΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!).

ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΙΠΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΝΕΟΙ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΣΑΞΙΕΣ Η ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΄΄ΚΛΩΝΩΝ΄΄, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΄΄ΠΑΡΑΠΕΡΑ΄΄, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΄ΖΥΓΟ΄΄ ΤΟΥ ΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΑΓΡΟΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
1. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΓΟΝΟΣ ΕΚΛΕΙΨΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ:ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;Ε,ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ, ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η 12Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2.ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ[ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ].
ΓΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΗΘΕΝΤΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ:ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ .ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!!ΨΗΦΟΙ 17.0000!!!! [Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!!!].

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΄΄ΚΛΩΝΩΝ΄΄, ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΣΤΟ ΄΄ΧΩΡΙΟ΄΄, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Ε,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΑΡΓΑ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΨΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ,ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΄΄ΒΟΥΛΕΥΤΗ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!![ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!]