Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ρίχνοντας μια ματιά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων κομμάτων για το νομό μας ανακοινώθηκαν. Όλον αυτό τον καιρό γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά περί ονοματολογίας, με διάφορα σενάρια να έρχονται στο προσκήνιο και άλλα πάλι να μένουν στο παρασκήνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη ΝΔ μέχρι και την τελευταία στιγμή έψαχναν, με αποτέλεσμα κάποιες υποψηφιότητες να ''κλειδώσουν'' στο παρα πέντε. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που αρχικώς είχαν αρνηθεί, όμως τελικά υπέκυψαν στις κομματικές πιέσεις, ελλείψει υποψηφιοτήτων. Αναλύοντας τα ψηφοδέλτια, διαπιστώνουμε ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση είχαμε την είσοδο τεσσάρων νέων προσώπων ενώ στην κυβερνώσα παράταξη μόνο τρεις υποψήφιοι παρέμειναν ίδιοι σε σχέση με το 2007, με τους υπόλοιπους 8 να διεκδικούν για πρώτη φορά τη ψήφο των συμπολιτών μας. Αναμφισβήτητα ηχηρές απουσίες ήταν αυτές των κ.κ. Μαγγίνα και Βερελή, οι οποίες αναμένεται να ανακατέψουν για τα καλά την εκλογική τράπουλα. Έτσι πλέον, στην κυβερνώσα παράταξη όλα είναι ανοιχτά για την τρίτη θέση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ΠΑΣΟΚ για την αντίστοιχη τέταρτη. Στα αξιοσημείωτα είναι η έντονη γυναικεία αλλά και αυτοδιοικητική εκπροσώπηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AGRINIO FOR EVER!!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

link:http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=458:2009-08-17-12-47-47&catid=3:environment&Itemid=4

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, ότι και να λέγεται, θα ψηφίσω Κ. Καραμανλή. Και ο λόγος είναι απλός:

Ο μεν Καραμανλής μας λέει το αυτονόητο: ότι το καλοκαίρι τελείωσε κυριολεκτικά! (και μεταφορικά στην ελληνική οικονομία) και είμαστε στο φθινόπωρο, οπότε πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας (να μαζέψουμε ξύλα, να εξασφαλίσουμε ρούχα κλπ - δηλαδή να προετοιμαστούμε οικονομικά) διότι έρχεται χειμώνας.

Ο δε Γιώργος μας λέει: ψηφίστεμε και θα συνεχιστεί το καλοκαίρι...

Δηλαδή, ο μεν Καραμανλής μας ζητάει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του μέρμηγκα, ενώ ο Γιώργος το παράδειγμα του τζίτζικα.

Και ξέρετε όλοι τη συνέχεια...

Γι'αυτό η σώφρων επιλογή
είναι ψήφος στον Καραμανλή!

ΣΕΡΣΕΓΓΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΄΄ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ΄΄, ΘΑΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
AN KAI MIA TETOIA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40.000 ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑ!!!!.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΛΠ, ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΛΠ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!

ΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ Ή ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Π.Χ., ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ!!

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ:ΜΠΟΜΠΗΔΕΣ, ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ 40000 ΔΕΞΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!

ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΄΄ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ΄΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΓΟΝΟΙ ΠΑΛΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΜΠΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΧΤΑΡΜΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ Ή ΓΝΩΣΤΩΝ ΄΄ΦΤΙΑΓΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ΄΄ ΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄ΛΑΙΚΟ΄΄ ΛΑΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΓΙΑΥΤΟ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ,ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!

Ή ΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!!!