Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

2008-2011: Τρία χρόνια agrinionews! Και συνεχίζουμε...

3 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα το agrinionews, καθώς η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 31 Ιανουαρίου του 2008.

Το  agrinionews επεδίωξε να συμπυκνώσει σε μια συνισταμένη πολλές απόψεις με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη (και την ευρύτερη περιοχή), καθώς και την ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της, με το να τα παρακολουθεί και ενίοτε να παίρνει θέση σε αυτά.

Ανελλειπώς όλα αυτά τα χρόνια η αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας, η ενεργή συμμετοχή σας με ιδέες και απόψεις, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου είτε μέσω επώνυμων πλέον σχολίων, μας έδωσε το κίνητρο να επιμελούμαστε καθημερινά τις ειδήσεις και τις απόψεις του εν λόγω ιστολογίου.

Το 2011 είναι για το διαδίκτυο σαφώς διαφορετικό από το 2008. Πλέον οι ιστοσελίδες και τα blogs έχουν πολλαπλασιαστεί, το ίδιο ακριβώς και οι χρήστες του διαδικτύου, με αποτέλεσμα τόσο οι αναγνώστες, εσείς, όσο και το ίδιο το διαδίκτυο να έχει βάλει πλέον πολύ υψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων τους. Σε όλες αυτές τις εξελίξεις εμείς σίγουρα δεν θα μείνουμε αμέτοχοι.

Στο σημείο αυτό θα παραθέσουμε όπως πέρυσι τα στατιστικά της χρονιάς που μας πέρασε με τους ίδιους θεματικούς πίνακες από την πλέον αξιόπιστη πηγή, την google-analytics.

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας που ζουν μακριά από τη χώρα μας και επισκέπτονται το agrinionews για να ενημερωθούν. Με πράσινο είναι οι χώρες, που έχουμε δεκτεί έστω και μια φορά επίσκεψη.
Οι ετήσιες επισκέψεις αυξημένες σε σχέση με πέρυσι:
Την τελευταία χρονιά: 583.105!!! Την προηγούμενη: 332.966

Οι μοναδικοί επισκέπτες:  14.815 για το τελευταίο μήνα που μας πέρασε ( Από 31 Δεκέμβρη του 2010 έως 30 Γενάρη του 2011) τη στιγμή που για το ίδιο διάστημα ένα χρόνο πριν ήταν 13.011.
 Όπως μπορείτε να δείτε τις καθημερινές ημέρες οι μοναδικοί επισκέπτες αρκετές φορές ξεπερνάνε τους χίλιους και φτάνουν έως τους 1.415.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς.
Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!
Γιατί πολύ απλά τα καλύτερα έρχονται...

                                                Η συντακτική ομάδα

3 σχόλια:

gitsanas είπε...

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!! ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια από καρδιάς!
Οντως ανοίξατε δρόμους στο διαδίκτυο κι είστε από τους πρωτοπόρους του blogging.Τα δυο πρώτα χρόνια ήσασταν η μοναδική αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για μας που ζούμε μακριά από την πατρίδα.Και τώρα μ' αρέσει που δεν μπαίνετε στον ανταγωνισμό αλλά εξακολουθείτε τη δικιά σας πορεία.
Να είστε καλά.
Χρόνια Πολλά και Καλή συνέχεια!

Γιάννης Γ είπε...

Καλή συνέχεια.
Και καλή δύναμη.