Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Πόλη Δ κατηγορίας το Αγρίνιο (?)

Καλά διαβάζετε!Το Αγρίνιο σύμφωνα με τον Γενικό Πλαίσιο του Εθνικού Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά. ούτε λίγο ούτε πολύ αντιμετωπίζεται ως πόλη Δ κατηγορίας.Το σχέδιο αυτό δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα.
Και θα μας πείτε που το λέει αυτό για πόλη Δ κατηγορίας;Στο περιβόητο αυτό γενικό πλαίσιο οι όροι που χρησιμοποιούνται για τις "διαβαθμίσεις" που δίνονται σε πόλεις είναι 4, σύμφωνα με τις σελίδες 6 και 7 της συνέντευξης τύπου που είχε δώσει ο κ.Σουφλίας παλαιότερα:
<< ...
Α. Εθνικοί πόλοι - Μητροπολιτικά κέντρα: Πρόκειται για τα μητροπολιτικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.


Β. Λοιποί εθνικοί πόλοι: Περιλαμβάνουν ιδιαίτερα σημαντικά αστικά κέντρα, που είναι είτε σημερινές έδρες περιφερειών, είτε συνδέονται λειτουργικά με αυτές ενισχύοντας την αναπτυξιακή τους πορεία. Πρόκειται για την Πάτρα, το δίπολο Λάρισα - Βόλος,( ποιος τη χάρη σας, θέλουν να σας πάνε και τον Αχελώο) τα Ιωάννινα, το δίπολο Ηράκλειο – Χανιά και το δίπολο Κομοτηνή - Αλεξανδρούπολη.


Γ. Δευτερεύοντες πόλοι: Περιλαμβάνονται τα ακόλουθα αστικά κέντρα, Κέρκυρα, το δίπολο Κοζάνη - Πτολεμαϊδα, τη Λαμία και την Τρίπολη (έδρες σημερινών Περιφερειών της χώρας) καθώς και την Καβάλα και την Καλαμάτα. ( Έτσι έτσι να προγούνται οι πόλεις των 20.000, αρκεί που βγάζουν υπουργούς)


Δ. Λοιποί Δυναμικοί πόλοι: Περιλαμβάνονται το Αγρίνιο( μαζί με το Μεσολόγγι ως δίπολο), η Δράμα, το επίσης Δίπολο Τρικάλων - Καρδίτσας, η Κατερίνη, η Ξάνθη, οι Σέρρες, η Χαλκίδα. ( Στο καναβάτσο με τις υπόλοιπες πόλεις που περισσέψανε των 30.000..βλέπετε στη Δ περίπτωση και άλλες περιπτώσεις)..>>

Όταν το Αγρίνιο κατατάσσεται στους λοιπούς δυναμικούς πόλους, δηλαδή στην τέταρτη διαβάθμιση, όταν προβλέπεται η ανάπτυξη μόνο κτηνοτροφίας και γεωργίας και η μεταποίηση των προιόντων στην πεδιάδα του Αγρινίου, καταλαβαίνουμε ότι αυτό αντιστοιχεί στη πράξη σε πόλη Δ κατηγορίας.Αν δε το καταλάβαμε καλά ας μας το εξηγήσει κάποιος.
Για άλλες δραστηρίοτητες τίποτα κ.Σουφλιά για το λοιπό δυναμικό πόλο των 100.000 το Αγρίνιο.

ΥΓ 1: Σύμφωνα με την εφημερίδα Ημέρα << ..Για τα ζητήματα πολιτισμού μόνο η Ναύπακτος αναφέρεται ως περιοχή εθνικής εμβέλειας για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, όταν άλλες περιοχές χαρακτηρίζονται διεθνείς και άλλες περιφερειακές..>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιερά Πόλη Μεσολογγίου πουθενά! Καθίστε και ασχοληθείτε με τα Εφετεία.Επειδή προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί σε τέτοια ζητήματα( επαναλαμβάνουμε: σε τέτοια και μόνο, να μην πάρουν τα μυαλά μερικών αέρα) έπρεπε τουλάχιστον να έχετε την ίδια αντιμετώπιση με τη Ναύπακτο.

ΥΓ 2: Μερικά υψηλόβαθμα στελέχη στο ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έχουν στόμα να υπερασπιστούν τους.."λοιπούς δυναμικούς πόλους" από όπου κατάγονται;;;;;;

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα εξακολουθεί να διοικείται με προιστορικές αντιλήψεις.....Αλλά καλά να πάθουμε κι εμείς εδώ, γιατί κοιμόμαστε σαν τα ζώα και το μόνο που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι να κατασκευάσουν καμιά πλατεία, κανα δρόμο, πως θα δώσουν κάποιοι τα οικόπεδά τους αντιπαροχή να τα "τσεπώσουν", πώς θ'ανοίξουν καμιά καφετέρια, και οι μόνες αντιδράσεις, αντί μιας μεγάλης κινητοποίησης με συνεχείς δράσεις, είναι η αποστολή εγγράφων διαμαρτυρίας....ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...Καθίστε εκεί αναπαυτικά στις καρέκλες σας και πιείτε τον καφέ σας...

Ανώνυμος είπε...

o soyflias kala mas exei sti bouka..ksexasame tin ektropi mipos?kai afta pou exun ypothei a[po ayton?
alla eimaste aksioi tis moiras mas

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ??ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ??
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΞΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ..
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ 'ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΟ' ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ:
-ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ??
-ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΩΝ ,ΤΟ ΘΕΡΜΟ,ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ,ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ???
-ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ??
-ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ??
-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ??
-ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ?
-ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ)ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ??

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ..

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΛΔ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ,ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε μεγαλε!Μιλας για τον Κατσιγιαννη ο οποιος εχει ξεχασει τον δρομο για ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ιδιος επρεπε να ειχε επιδειξει ενδιαφερον και οχι να τον ψαχνουν. Πες μου μια κινηση -μια οχι περισσοτερες - που εκανε για να βοηθησει τον τοπο μας. Απολυτως καμια. Ελεος

Ανώνυμος είπε...

ο καθε κατσιγιαννης θα σκεφτει την παρτι του! ******* για το αγρινιο και την ναυπακτο! εδω δεν κανουν τιποτε οι βουλευτες και οι υπουργοι! τι εκανε για τον τοπο του ο μακροβιοτερο υπουργος της αιτ/νιας των τελευταιων ετων ( ενν. Βερελης) ΤΙΠΟΤΑ! μονο να εξασφαλισει οτι θα ειναι ες αει βουλευτης με τους διορισμους που εκανε σε μετρο τραμ προαστιακο ολυμπιακη.... !!! δειτε και τα πεπραγμενα των αλλων γενικων γραμματεων των υπουργειων.........!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάπως πρέπει ν α ενεργοποιήσουμε τους πολίτες του Αγρινίου??Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο αυτή η κατασταση, αυτή η στιγνή κοροιδία...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απ'όλους τους καρεκλοκένταυρους πολιτικούς ανά την Ελλάδα,η Αιτωλοακαρνανία, δυστυχώς, βγάζει τους μεγαλύτερους..Η ευθιξία μοιάζει λέξη που απουσιάζει απ'το λεξιλόγιό τους..Δε σέβονται τις ανάγκες 250000 ανθρώπων που ζουν σε αυτόν τον τόπο...

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα έγραψε ο πρώτος φίλος είναι... με έγγραφα διαμαρτυρίας και μόνο δεν γίνεται δουλειά! Κοιμούνται οι φορείς μας τον ύπνο του δικαίου. Σε άλλα μέρη ξεσηκώνονται και κλείνουν δρόμους για πολύ πιο ασήμαντα θέματα!

Ανώνυμος είπε...

Γνωστό μουσικό κομμάτι λέει: « Την μια τους βρίζεται την άλλη τους ψηφίζεται, μια τους αποθεώνετε, την άλλη τους σταυρώνετε…». Λέει και άλλα: « ..βαράτε με και ας κλαίω… » και τέτοια. Ότι πραγματικά φεύγουν αξιόλογοι άνθρωποι από την πόλη είναι αλήθεια. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι τους διώχνουν οι κάτοικοι και όχι οι συνθήκες. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι έχουμε πολλούς πανέμορφους φυσικούς πόρους αλλά πολλούς ‘’άσχημους‘’ ανθρώπους στον τόπο. Αυτό είναι το δίπολο που μας χαρακτηρίζει.(και όχι το Αγρίνιο- Μεσολόγγι). Έχει έρθει η ώρα (από το ‘90 βέβαια) για τοπικές πρωτοβουλίες. Εννοώ την ‘’εκ των Κάτω’’ ανάπτυξη. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να δραστηριοποιηθούν συλλογικά. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν αλλά κάτι πρέπει επιτελούς να ξεκινήσει. Όσο για τον Γ.Γ. για να δέχεται να είναι δίπλα στο Σουφλιά, αυτό και μόνο αυτό σημαίνει ότι είναι ενάντια στο τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Κάπως πρέπει να οργανωθούμε εμείς οι πολίτες, γιατί αν περιμένουμε από τους τοπικούς "άρχοντες", προκοπή δε θα δούμε, όπως δεν είδαμε τόσα χρόνια!!!Μια συνάντηση,έκδοση φυλλαδίων κι ενημέρωση των πολιτών για τα τρέχοντα ζητήματα και την αδικία που υφίσταται ο τόπος σε πολλά θέματα, τα οποία είναι γνωστά βέβαια, αλλά η πολυθρόνα και η ζεστασιά του σπιτιού φαίνεται είναι ακαταμάχητα!!!Πρέπει να γίνει κάτι μαζικό,δυναμικό κι αποτελεσματικό...

Ανώνυμος είπε...

Για να μην λέμε μόνο για τους άλλους.
Όταν στην απογραφή από περίπου 100000 κάτοικοι το Αγρίνιο μετράει σαράντα τόσες χιλιάδες (μικρότερη πληθυσμιακά πόλη από την Ξάνθη!!! Ήμουν φαντάρος εκεί και είδα πόσο μεγάλη πόλη είναι) ας προσέχαμε. Σηκώθηκαν όλοι και φύγανε και πήγανε στα χωριά τους. Έτσι μετρήθηκε μισό το Αγρίνιο. Ας προσέχαμε.

Ανώνυμος είπε...

Giati mas kanei ediposi, den to xerame mexri tora?
To thema einai emeis ti kanoume gia auto...

Ανώνυμος είπε...

Οταν πηγαινετε στην καλπη και τραβατε την κουρτινα τα σκεφτεστε αυτα?
...η΄ λετε ποιος ειναι καλυτερος να διορισει εσας η' το παιδι σας
Τρομαρα σας ο Σουφλιας σας μαρανε
Ελεος μη μας πρηζετε με την κλαψα σας
Ειμαστε αξιοι των επιλογων μας
Φατε τωρα στη μαπα τους Μωραιτηδες τους Λιβανους κλπ ανεξαρτητου κοματος
Ποτε δεν ειδα εναν ντοπιο πολιτικο να ορθονει το αναστημα του για το Αγρινιο, την Αιτωλοακαρνανια
Σκεφτηκε ποτε κανεις απο αυτους να παραιτηθει να θεσει θεμα αυτοδυναμιας να ριξει την εκαστοτε κυβερνηση για να εκβιασει π.χ. την κατασκευη του Νοσοκομειου?
μονο την καριερα τους σκεφτονται πως θα βγουν 2-3 τετραετιες να παρουν συνταξη.-

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κάνεις λάθος, το Αγρίνιο έχει πάνω από 50.000 χιλιάδες πληθυσμό απογραφής, περισσότερο από την Ξάνθη που αναφέρεις (για πραγματικό πληθυσμό η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη). Ακόμα και σε πληθυσμό απογραφής, το Αγρίνιο είναι 8η (αν θυμάμαι καλά) επαρχιακή πόλη, οπότε όπως καταλαβαίνεις ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟ να βρίσκεται στην 4η κατηγορία.

Ανώνυμος είπε...

Giati mas kanei ediposi, den to xerame mexri tora?
To thema einai emeis ti kanoume gia auto...

Ανώνυμος είπε...

Το Αγρίνιο, μου θυμίζει εκείνες τις Μεσοδυτικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών(κατά την αρχή της αναλογικότητας μηπώς κατά κυριολεξία είναι έτσι?)....άσημοι και ξεχασμένοι τόποι, άσημοι και ξεχασμένοι άνθρωποι....μόνο super markets, κομμωτήρια και φτηνή διασκέδαση(καφετέριες). Δεν ξέρω αν φταίει το πώς αντιμετωπίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ή αν οφείλεται στους ίδιους τους κατοίκους...αλλά σε τελική ανάλυση, γιατί να φταίνε εκείνοι στους οποίους, κανένας από τους "ιθύνοντες" και τους "άρχοντες" δεν τους έδωσε όραμα, δεν τους έμαθαν να έχουν αξιώσεις? ΄Οποτε ακούστηκε σε ειδήσεις, ήταν για κακό (βλ. γεγονότα Καλυβίων), άσε που το ίδιο αν γινόταν στην Κρήτη τότε θα κάνανε λόγο για "λεβέντες" κλπ κλπ και όχι για "ζώα" και "αγριάνθρωπους", (χαρακτηρισμοί που μάλλον δεν ειπώθηκαν-απ'όσο θυμάμαι-αλλά που εύκολα συνάγονταν από τα συμφραζόμενα), μόλις λίγα λεπτά από την πόλη του Αγρινίου. Δεν ζω εκεί πια, ούτε όμως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, θλίβομαι όμως όταν γυρίζω εκεί...

Ανώνυμος είπε...

Egw pantws den xanafhfizw kanenan.
Kai kalytera na mhn xanakatevei kaneis katw giati tha fane kraksimo megalo.
Thelei ena panw terastio sthn kleisoura pou na leei ANEXARTHSIA!!
DIAXWRISMOS TOU NOMOU SE AITWLIA KAI AKARNANIA.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ! ειμαστε οι πιο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ψηφοφοροι σε ολη την ελλαδα. πότε διεκδικησαμε κατι; επιτρεπεται να μην εχουμε σιδηροδρομο, νομο2 250.000+ κατοικων; μονο να διοριστουμε στο μετρο ξερουμε! μονο για το κυνηγι της θεσουλας ειμαστε αξιοι! βλεπω νομους οπως η λαρισα, η καρδιτσα και η αρτα, νομους που μεχρι προτινος βλαχους τους ανεβαζαμε, χωριατες τους κατεβαζαμε, να αναπτυσσονται τουριστικα και πολυτισμικα, κι εμεις κολλημενοι στα 80's... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!