Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Παύσανε το διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Παρελθόν αποτελεί για το νοσοκομείο της πόλης μας ο εως τώρα διοικητής του, Νικόλαος Στακιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο εκ Χίου ορμόμενος νεαρός διοικητής, παρότι είχε ανανεωθεί η θητεία του εντούτοις προ ημερών του ανακοινώθηκε η παύση απ'τα καθήκοντά του. Κρίμα για τον ίδιο αφού προκειμένου να συνδιάσει την επαγγελματική με την προσωπική ζωή, αναγκάστηκε να μετακομίσει την οικογένειά του στην πόλη μας. Αγαπητέ Νίκο κουράγιο και υπομονή....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ αντεξε ο άνθρωπος.Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα αυτό το σενάριο.Βλεπετε εκεί στη ΝΔ τρώγονται μεταξύ τους.Κρίμα γιατί ο Στακιάς ήταν και καλός και συμπαθητικός άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

apo thn xio hrthe autos? kakos! apo pio makria eprepe na fernane , px apo magadaskari! akou apo xio dioikihths sto agrinio. xaxaxaxaaa , are vlakes neoellhnes.

Ανώνυμος είπε...

τον φαγανε αυτοι με τις μεγαλες μασελες

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τον φάγανε αυτοί που "ψιλοληστεύουν" το κράτος από προμήθειες των νοσοκομείων????Γιατί πολλά τέτοια περισατικά συμβαίνουν και στο νοσοκομείο Αγρινίου και δε βγαίνουν στην επιφάνεια.Έτσι έχω την εντύπωση,απ'ότι ακούγεται δηλαδή.Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω,αλλά όσοι ξέρουν να καταγγείλουν επιτέλους.