Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Στ'άρματα,στ'άρματα,εμπρός στον αγώνα...

Tο κείμενο που σας παραθέτουμε παρακάτω δεν αποτελεί ούτε μανιφέστο εθνικιστικών οργανώσεων ούτε κάποιο δελτίο τύπου συνδέσμου φιλάθλων αθλητικής ομάδας... ούτε καν προσωπικές απόψεις! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! Πρόκειται για αποσπάσματα των αποφάσεων που έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μεσολογγίου κατά την έκτακτη σύγκλιση του συμβουλίου τους, αμέσως μετά τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου!

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου:
Καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό του αρμοδίου Υπουργού Δικαιοσύνης και τον καλούμε να επανεξετάσει, εδώ και τώρα, την ανιστόρητη, αντεθνική, και ασεβή, απαράδεκτη και προκλητική εκτροπή της Λογικής και των Θεσμών, θέσης του υπέρ του Αγρινίου, βάναυσα και διακριτικά σε βάρος της Πρωτεύουσας του Νομού, την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου
Με οργή και αγανάκτηση θα αναγκαστούμε να κηρύξουμε την Ιερή Πόλη της Ελλάδας «υπό διωγμό», εκεί όπου «κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι Δημότης Μεσολογγίου», και να ανακηρύξουμε και να τοποθετήσουμε αντίστοιχα Τύμβο ονοματεπωνύμων των «ανελεύθερων ομήρων» του ρουσφετιού και της ψηφοθηρίας σε βάρος της Ιστορίας, της Δικαιοσύνης, της Πολιτείας και του Έθνους των Ελλήνων.
Κηρύσσουμε όσους αντιπαλεύουν τα εύλογα, δίκαια και αυτονόητα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, εχθρούς της Πόλης και του Έθνους και είναι ανεπιθύμητοι σε όποια πολιτική οργάνωση ή οπουδήποτε και αν ανήκουν.
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ η υποβάθμιση και η συρρίκνωση της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου
Υ.Γ: Κατά την άποψή μας, ο κάθε ''ελεύθερος'' πολίτης δικαιούται να αντιδρά και να εναντιώνεται με ότι αυτός πιστεύει ότι θίγει τα δικαιώματά του και την αξιοπρέπειά του! Αυτή εξάλλου είναι και η μαγεία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, αλλά και ένας εκ των βασικών λόγων ύπαρξής του! Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω πολιτεύματος είναι η τήρηση και ο σεβασμός της έννομης τάξης και των δικαστικών αποφάσεων! Όποιος πράττει τα ανωτέρω δικαιούται να λέει ότι είναι και δημοκρατικός και...ελεύθερος άνθρωπος...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους!Με τέτοια κείμενα καλλιεργούν το μίσος και σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα στους κατοίκους των δύο πόλεων!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Και λιγα ειπε, ο Δημαρχος της Ιερης Πολης Μεσολογγιου.

Πολυ λιγα. Χρειαζονται πολυ περισσοτερα να γινουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 'ΔΙΩΚΕΤΑΙ' Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ,ΚΑΙ ΑΛΙΧΤΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗς ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΝΙΑΣ.
ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ??ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ??ΑΠΟ ΤΙΣ 1000 ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΟΙ 400 ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 300 ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ..ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΚΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πώς τόσα χρόνια οι Μεσολογγίτες δε ζήτησαν το χωρισμό του νομού!Φαίνεται δεν τους βολεύει μια τέτοια εξέλιξη,παρά αρέσκονται σε συνεχείς αντιδράσεις κατά του Αγρινίου σε οτιδήποτε παέι να δημιουργηθεί και σε μια μιζέρια που οδηγεί σε οπισθοδρόμηση όλου του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

ελεος με το μεσολογγι.αντι να πουν κ ευχαριστω με τοσα που αδικα εχουν,θελουν κ αλλα.μην ξεχναμε πως το μεσολογγι σε σχεση με το αγρινιο ειναι ενα χωριο.ολεσ σχεδον οι υποθεσεις του εφετειου προερχονται απο το αγρινιο,αυτοι εκει το κομπλεξ τους πανω απο ολα.το αγρινιο εχει ξεφυγει παρα πολυ σε σχεση με το μεσολογγι και αυτο δεν τους αφηνει να δουν πιο ειναι το συμφερον και το δικο τους αλλα και του νομου περισσοτερο.με το αγρινιο μπροστα σιγουρα ο νομος θα διεκδικησει περισσοτερα απο το κρατος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζονται τα άτομα...

Ανώνυμος είπε...

mwre oust! na xwristoume na teleiwnoume me dautous!Anaptyxh sto Agrinio Twra!
Sthn Athina eimaste 40000 Agriniwtes kai vale, exoume katanthsei oloi mas metanastes ston topo mas!Theloume na gyrisoume oloi pisw ekei pou megalwsame.Terma sto pseudokratos twn Athinwn!Agriniwtes XYPNISTEEEEEEE!!!STA ARMATA EMEIS OXI OI PSAROMUALOI, OUSTTTTTT