Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Επιτυχημένη η κοπή πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στην πρωτεύουσα. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, αποδεικνύοντας το διακαή πόθο όλων για επικοινωνία με τους συμπατριώτες της Αθήνας, αλλά και την επιθυμία για συμμετοχή στις δραστηριότητες του ανανεωμένου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό της προέδρου Μόλλης Βότση και συνεχίστηκε με επίκαιρη ομιλία του διακεκριμένου Αγρινιώτη καθηγητή της Παντείου κ. Θωμά Κονιαβίτη. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στο τέλος έλαβε χώρα μουσικό πρόγραμμα από τον πιανίστα Νίκο Ανδρουλακάκη και την ερμηνεύτρια Βάσω Παπαδημάτου. Να σημειώσουμε ότι στην αρχή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Γενικού Γραμματέα του συλλόγου Γεωργίου Ν. Παπαϊωάννου, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριος Σαλμάς, οι βουλευτές κ. Σπήλιος Λιβανός, κ. Χρίστος Βερελής και κα. Σοφία Γιαννακά, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, ο πρ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλης Κόκκινος, ο πρ. βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Καθηγητής και Προϊστάμενος της Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός, ο κ. Σταύρος Καραγκούνης ως εκπρόσωπος του Συνασπισμού Αιτωλοακαρνανίας, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η πολιτευτής κα. Ζέφη Δημαδάμα. Επίσης παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θέρμα όλους όσοι έδωσαν το παρόν. Ταυτόχρονα αυτή η μαζική προσέλευση τη γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη, για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη εκπλήρωση των σκοπών που ορίζονται στο καταστατικό του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: