Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ιδού η υγεία της Αιτωλοακαρνανίας, ιδού και το πήδημα...

Συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους του συστήματος Υγείας και Πρόνοιας της Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ στο γραφείο του στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο υφυπουργός, κ.Μάριος Σαλμάς. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Νικόπουλος Ιωάννης, οι διοικητές των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου κ. Γρηγορόπουλος Ιωάννης και κ. Κεφαλάς Ιωάννης αντίστοιχα, ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας κ. Αρβάλης Αθανάσιος, καθώς επίσης και η νέα πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου κα. Κανατσούλη Βασιλική.
Όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν το νομό στο χώρο της υγείας, ενώ και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η αναγκαιότητα της επίλυσής τους. Απ΄ότι φαίνεται ο Μάριος έχει πάρει ζεστά το όλο θέμα και δείχνει διάθεση να ''εκμεταλλευτεί'' τη νέα του θέση προς όφελος των Αιτωλοακαρνάνων πολιτών. Μένει όμως να δούμε στο άμεσο μέλλον και αποτελέσματα επί του πρακτέου. Κακά τα ψέματα. Για τα χρονίζοντα προβλήματα στο χώρο της υγείας του νομού φέρουν ευθύνη όλες ανεξαρτήτως οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Στο χέρι σας είναι κύριε υφυπουργέ να ανατρέψετε ή καλύτερα, για να είμαστε και ρεαλιστές, να βελτιώσετε αυτή την εικόνα. Ιδού λοιπόν η υγεία της Αιτωλοακαρνανίας, ιδού και το πήδημα…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυο τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.

Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

9,18 αυτό τώρα που κολλάει?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΛΑΕΙ 12,48. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

κατάλαβα κατάλαβα!!