Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Από τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.



Μαζική ήταν η συμμετοχή στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τη συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημοκρατίας.(prototypia.gr)

Επίσης, συγκέντρωση με αρκετή συμμετοχή έκαναν και οι αντιεξουσιαστές στη πλατεία Ειρήνης.

Συλλαλητήριο είχε και η ΑΔΕΔΥ στο συντριβάνι, με μηδενική όμως συμμετοχή.

Διακρίναμε επίσης και μια ανεξάρτητη ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος, που κρατούσαν πανό το οποίο ανέγραφε: Όχι στη διάλυση των πτυχίων μας, στα νέα μέτρα της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Εν αναμονη της ανακοίνωσης των νέων μέτρων, που δυστυχώς τα ΜΜΕ προσπαθούν με γκάλοπ και με διάφορους άλλους τρόπους να "χρυσώσουν"το χάπι..

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι πολίτες πιστεύουν ακόμα στα διεφθαρμένα και πληρωμένα γκάλοπ, τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των αφεντικών. Εδώ και μήνες όλα είναι στημένα.
Λαμόγια φάγατε εκατοντάδες δις.
Κάτσε Έλληνα ραγιά και χάζεψε στο χαζοκούτι την τηλεόραση, σε αποχαύνωσαν εδώ και 15 χρόνια και εσύ συνεχίζεις να κοιτάς. Κοιτάξτε θεότσες,κοιτάξτε κοριτσόπουλα τη showbiz και μη σκέφτεστε, κάνατε το κεφάλι σας σκατά χωρίς να σκέφτεται παρά μόνο πώς θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση.
Ελάτε τώρα όλοι να φάμε το χωνί μας.
Τρέξτε όλοι πίσω από Σαλμάδες,Καραγκούνηδες, Μακρυπίδηδες, Γιαννακάδες, Λιβανούς, Κουρουμπλήδες, Σταμάτηδες, και όποιους άλλους που ζουν σε βίλες στσα λούσα, έχουν τεράστια περιουσία σε Ελβετίες και Αγγλίες, και μας κοιτάζουν σα μυρμήγκια, γιατί πολύ που χέστηκαν για την κρίση και τη νέα κατοχή που επιβάλλεται επί μακρόν.
Θα ξεπουλήσουν ΕΥΔΑΠ,ΔΕΗ και τότε θα αρχίσει το μεγαλύτερο πάρτυ, εκεί θα λιώσουν όλοι.
Έλληνα ραγιά, ψήφιζες τα σκουπίδια, τους πολιτικούς νάνους, από Ανδρέα Παπανδρέου,το μεγαλύτερο λαικιστή, μέχρι Κωστάκη και Γιωργάκη, Γερμανοσγμίτη και Μητσοτάκη.
Πεινάει κανείς από αυτούς? Βίλες, περιουσίες,ΕΛβετίες και offshore εταιρείες.
Εσύ Έλληνα ραγιά κάτσε και κοίτα,μην αντιδράς, τρέχα πάλι για 600 ευρώ που σου έταζαν εδώ και χρόνια. Τώρα δεν υπάρχουν ούτε αυτά.
Έλληνα ραγιά, πρόβατο που έχυνες τα σάλια σου γλείφοντας όλα τα γελοία υποκείμενα που έταζαν μια ζωή, πάρε σαμπουάν και λούσου όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος: «…Σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές»

Μετά την προκλητική και προσβλητική δήλωση Βενιζέλου προς τους Ιπτάμενους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, είχαμε νέο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς του έναντι Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο όμως αυτή τη φορά έτυχε της δέουσας απαντήσεως. Αφορμή η συζήτηση που έγινε σε ανώτατο επίπεδο με Αξιωματικούς και των τριών κλάδων, σχετικά με την απόφαση της καταργήσεως των τριών παραγωγικών σχολών (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων) και την δημιουργία… «στρατιωτικού πανεπιστημίου»!Στις αντιρρήσεις, στις οποίες διατυπώθηκαν, ο «πολέμαρχος» Βενιζέλος πρώην οπαδός του ΚΚ Εσωτερικού, ο οποίος προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει εξουσία, απάντησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Αξιωματικούς! Τι να περιμένει κανείς άλλωστε από κάποιον, ο οποίος από τις ίδιες τις ιδεολογικές – πολιτικές του καταβολές βλέπει τον Στρατό σαν εχθρό; Έτσι λοιπόν, όπως δημοσιεύθηκε σήμερα:

«Την παραίτησή του κατέθεσε χθες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος. Στη δεύτερη παράγραφο υπογραμμίζει ότι «σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές». Η παραίτηση του υποναυάρχου ήρθε λίγες ώρες μετά από σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και στην οποία μετείχε ο Στ. Φενέκος με θέμα: “Λειτουργία των στρατιωτικών σχολών”. Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να μίλησε με τρόπο που κατά τον Στ. Φενέκο απαξίωνε όλους τους αξιωματικούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη.»

Είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, να καταρρακώσουν το ηθικό του ενόπλου έθνους, να αφαιρέσουν από την Πατρίδα μας την μοναδική ελπίδα σωτηρίας της! Ας αντιληφθούν όσοι έχουν δώσει όρκο και έχουν καθήκον προς τούτο ότι δεν έχουν απλώς δικαίωμα, έχουν υποχρέωση να μη επιτρέψουν να γίνει αυτό!

Ανώνυμος είπε...

"Αυτιστικούς" χαρακτηρίζει τους Αξιωματικούς του ΥΠΕΘΑ το..."Βενιζελικό κύτος"
"Μύλος" το ΥΠΕΘΑ, σε τροχιά σύγκρουσης ανώτατοι αξιωματικοί και πολιτική ηγεσία!
Για ..."αυτιστικούς" ανώτατους αξιωματικούς μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη διάρκεια σύσκεψης με θέμα τις παραγωγικές σχολές και μπροστά στους αρχηγούς των επιτελείων.
Η απροθυμία των ανωτάτων να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του ΥΠΕΘΑ για περικοπές (και για κλείσιμο σχολών όπως η Νοσηλευτική), προκάλεσε και τη μήνη του.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η οργή στις τάξεις των αξιωματικών είναι πλέον παραπάνω από φανερή, ανακοινώθηκε η παραίτηση του διευθυντή του Κλάδου Πόρων ΓΕΕΘΑ, υποναυάρχου Σ.Φ., οποίος μάλιστα έκανε λόγο για "απολυταρχική συμπεριφορά" εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Κι όλα αυτά όταν έμπειροι αξιωματικοί (40ρηδες που το κράτος έχει δαπανήσει ένα σωρό λεφτά για την εκπαίδευσή τους) "συνωστίζονται" στην πόρτα εξόδου λόγω της πολιτικής Βενιζέλου, που εμμένει να "κόβει" ανελαστικές δαπάνες με ύφος... στρατηλάτη!
Και μη χειρότερα…
Αναρτήθηκε από gianniotis.gr

Ανώνυμος είπε...

εδω στην αθηνα παντως ο κακλαμανης δεν γλυτωσε απο το κραξιμο και τα μπουγιελα. 2 ωρες κρυμμενος στην χεστρα της καφετεριας ηταν και περιμενε την αστυνομια να ερθει να τον σωσει.
καλο ειναι οι πολιτικοι να αρχιζουν να κρυβονται γιατι απο αυριο που θα ανακοινωθουν τα μετρα δεν τους βλεπω καλα.

θα αλλαξει εντελως το πολιτικο σκηνικο της χωρας μας απο αυριο.
παμε για νεα μεταπολιτευση.ολοι οι σημερινοι εχουν τελειωσει οριστικα.
καλο κουραγιο και βαστατε ελληνες.
ψηλα το κεφαλι και ο ενας να βοηθα τον αλλον οπου μπορει στα δυσκολα χρονια που ερχονται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΔΕΝ Θ'ΑΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ...ΕΚΠΛΗΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙ.

.... ξεσηκωμός τώρα, για να μην περάσει το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που γυρίζει εκατό χρόνια πίσω τη ζωή μας.

Είναι ώρα ευθύνης για τους ίδιους τους εργαζόμενους και πρώτα απ’ όλα για τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας, που τους ετοίμασαν ένα μαύρο μέλλον η κυβέρνηση, όλα τα αστικά κόμματα,η πλουτοκρατία και οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί....
ΑΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ....

Ανώνυμος είπε...

10:11
Αρκετά με το απαξιωτικό σου υφος θα το ξεπεράσουμε και αυτό το λούκι.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ=ΤΡΑΓΩΔΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ IPOD ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΠΙΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Λεφτά υπάρχουν, εκατοντάδες δισεκατομμύρια βρέθηκαν στα γρήγορα για τις τράπεζες", μας έλεγες ρε Γιώργη. Ε, τώρα γιατί τα παίρνεις από τους συνταξιούχους και δεν τα παίρνεις από εκεί που τους τα έδωσαν "κατά εκατοντάδες δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια". Εσύ τα έλεγες σύντροφε, δεν τα έλεγα εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ!!!!

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ Σ...Α ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ! ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΑ ΜΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

9:47 επειδη ειναι απο πλουσιες οικογενιες εχουν δει πως λειτουργει το κρατος απο μεσα στο σπιτι τους,ετσι το εχουν σιχαθει αφου ο πατερας τους συναναστρεφεται με τετοιους κλεφτες!αποτ την αλλη κατι τυπακια σαν εχενα χαλανε την πολιτικη κριση του καθενα.αβουλα κοματοσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

εμπρος λοιπον, τι καθεστε?
κλειστε τα ξενοδοχεια, λιμανια, αεροδρομια, να μην ερχεται κανενας τουριστας στη χωρα μας
μονο ετσι θα παμε μπροστα

Ανώνυμος είπε...

9.47 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΚΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Σ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ) ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΙΝΕΡΝΕΤ,ΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" δεν εχει προταση για την εξοδο απο τη κριση και το φαυλο κυκλο..εχει αποστειρωθει με τα χρονια...εχει γινει μπετον αρμε....εχει γινει κατι σαν τον πολυκαιρισμενο στοκο..

Ας ψαχτει γιατι ο κοσμος δεν συγκινειται πια.. απ τα συνθηματα της...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΑΝΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

7.15 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΓΑΤΗΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η ΓΟΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε οποιος δεν αναγνωρίζει το Φούντα ως εθνικό ηρωα και τους αναρχικούς ως σωτήρες της κοινωνίας είναι κομπλεξικός και απροσανατολισμένος...Μηπως ο κομπλεξικός είσαι εσύ που μισείς τη χώρα σου αρα και την κοινωνία, μήπως ο υποκριτής ανεργος (ΠΟΥ ΒΕΒΕΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ?)που περιμένει όμως τη θεσούλα...Αρκετά με τα παραμύθια σας αντιεξουσιαστές... παντα φυσικά χρηματοδοτούμενοι απο το διεθνές κεφάλαιο

Ανώνυμος είπε...

8.47 ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΔ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΛΑΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ "ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,ΒΟΛΕΜΕΝΟ Η ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΚΑΠΟΑ ΧΩΡΑ,ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΑΛΛΟΥ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ(ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ) ΦΤΑΙΝΕ Ο Ε.Α,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ RIJE MIA MATIA E-DIKTYO.GR

Ανώνυμος είπε...

re e-diktuo fasistako eiste treis kai o koukos sti poli mas.pragmatika perithwriakoi leme.sas krazoun sta kafeneia(xereis),sas krazoun stis plateies,sas krazoun sto gipedo,sas krazoun akomi kai stis parufes tis polis mas.Ti tha ginei pia me sas.Ehete katantisei grafikoi.Kapou pire to mati mou stin ethniki odo ena pano tis proalles alla den antexe kai polu.Meries wres meta pou xanaperasa den upirhe.Tzampa linatses halate,eipame de sas sikwnei to klima edw.Perithwrio leme,psaxte gia ali poli..

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ....

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΑΣ...