Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αντιδράσεις στο Μεσολόγγι για τον Καλλικράτη


Στη χθεσινή(17/5/2010) έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την αντιμετώπιση που έτυχε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, η πρότασή του για τα όρια των δήμων στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικά αυτά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αποφασίστηκε η ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών, ώστε να ακυρωθεί ο προτεινόμενος σχεδιασμός των ορίων του δήμου.
Συγκεκριμένα το σώμα με την σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής όλων των παραγωγικών φορέων της περιοχής αλλά και των παριστάμενων δημάρχων Χάλκειας και Οινιάδων αποφάσισε να διεκδικήσει:
1. Την συνένωση του δήμου της Χάλκειας με αυτόν της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όπως έχει αποφασιστεί από τα δημοτικά συμβούλια των δυο αυτών δήμων και έχει υιοθετηθεί η πρόταση αυτή, από την ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας και την ΚΕΔΚΕ.
2. Την υλοποίηση της αρχικής πρότασης του Υπουργείου Εσωτερικών για την συνένωση των δήμων Αρακύνθου και Μακρυνείας, με το δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αφού συντρέχουν όλα τα κριτήρια για την συνένωση (γεωγραφικά, οικονομικά, πολιτισμικά κλπ.)
Στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου μεταξύ άλλων τονίζεται: «Στο τελικό κείμενο του νομοσχεδίου που κατατέθηκε προς κύρωση στη Βουλή όχι μόνο δεν περιλαμβάνονται οι παραπάνω προτάσεις - που υιοθετήθηκαν και από την ΚΕΔΚΕ - αλλά αντίθετα η χωροταξία των νέων δήμων γίνεται πέρα και πάνω, από κάθε έννοια λογικής και σε καμία περίπτωση δεν αφουγκράζεται τη βούληση των τοπικών κοινωνιών και κυρίως - ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία - δεν είναι συμβατή με τον γενικό στόχο της διοικητικής μεταρρύθμισης, για ισόρροπη ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας.
Γίνεται σαφές ότι η πολιτική ηγεσία παρέκαμψε την πρόταση των δήμων Μεσολογγίου και Χάλκειας - όπως αυτές καταρτίστηκαν από μια μακρά και επίπονη διαβούλευση εντός των θεσμικών πλαισίων και οργάνων - κατά τη χθεσινή κατάθεση του νομοσχεδίου για τη διοικητική μεταρρύθμιση στη Βουλή.
Για τους λόγους αυτούς ζητάμε πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου την αναρρύθμιση των ορίων του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σύμφωνα με τις παραπάνω προτάσεις, οι οποίες έχουν υιοθετηθεί επίσης και από το σύνολο των παραγωγικών φορέων της περιοχής, ώστε το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου να αποτελεί αποτέλεσμα της ανοιχτής δημοκρατικής διαβούλευσης και όχι του παρασκηνίου.»
Για την επίτευξη των παραπάνω διεκδικήσεων συστάθηκε συντονιστική επιτροπή με επικεφαλής το δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλο στην οποία συμμετέχουν: οι δήμοι Χάλκειας και Οινιάδων, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσολογγίου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας, η Ομοσπονδία Αλιέων Ελλάδας, η Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο Διδασκαλικός Σύλλογος Μεσολογγίου, η Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου, η Αρχαιολογική Ιστορική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ο Αλιευτικός Σύλλογος «Το Μεσολόγγι», ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου και ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου.

Τέλος το χρονοδιάγραμμα δράσεων που αποφασίστηκε έχει ως εξής:
Τετάρτη 19/5: Επίδοση της απόφασης στους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και επιδίωξη συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣΔΑ ώστε να ανατραπεί ο χωροταξικός σχεδιασμός.
Πέμπτη 20/5: Κλείσιμο των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΣΕ – ΑΔΕΔΥ.
Παρασκευή 21/5: Κατάληψη των γραφείων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα και αποκλεισμό της ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου.
Υ.Γ.
Στη περίπτωση της Μακρυνείας ισχύει το: ( θέλουν να ) αποφασίσουν για εμάς, χωρίς εμάς. Από τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής έχει διαφορετική άποψη, τι νόημα έχει;

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...η Ομοσπονδία Αλιέων Ελλάδας, Βυρωνική Εταιρεία..."
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ανεκδιήγητοι ψαρόμυαλοι, μια ζωή τα ίδια!

Ανώνυμος είπε...

Κανένα φορέα από τη Μακρυνεία δε βλέπω. Ξεφτίλα που πάνε να πάρουν τους Μακρυνιώτες στο λαιμό τους με το έτσι θέλω. Δημοκρατική ευαισθησία της μούτιλης!

Ανώνυμος είπε...

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ... ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

το Γραφικο της ολης ιστοριας ειναι οτι η Μακρυνεια δε θελει να παει στο δημο Μεσολογγιου....αλλα αφου ο Ιερος Δημος το διεκδικει κατι θα ξερει που οι Μακρυνιωτες δε βλεπουν....:-)

Γελαει μαζι σας ολη η Ελλαδα βρε.....

Καλα ας μη πουμε κατι και για το Aitoliko Island.....

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα στη νησιοτηκότητα του Αιτωλικού.
Εκεί στο Μεσολόγγι έχουν καταλάβει ότι οι Μακρύνειοι ήθελαν και θέλουν διακαώς να έρθουν Αγρίνιο και απορρίπτουν ασυζητητή την ένωση με Μεσολόγγι? Ποιες είναι αυτές οι χουντικές πρακτικές που εφαρμόζουν και θέλουν κάτι που δεν τους θέλει? Γίνεται με το ζόρι παντρειά? Οι πρόγονοί μας ήξεραν και έβγαζαν τα γνωμικά.

Ανώνυμος είπε...

το Αιτωλικο δεν σας θελει που ειναι διπλα σας,απο τον δημο Χαλκειας θελει μονο το Περιθωρι και ο Γαλατας,δεν καθεστε οπως ειστε για να μην παρετε κανεναν στο λαιμο σας;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ.... ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ???????? ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η Ι.Π. ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ.

ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΧΘΕΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ Η ΑΜΠΛΙΑΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ

Η ΑΕΜ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ.

ΖΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΣΟΥΛΟΓΓΙ

ΨΑΡ ΚΝΟΥΠ ΤΙΙ


Α ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ DIOR.

fanis panagiotopoulos είπε...

Αγαπητοί γείτονες Μεσολογγίτες...

Πίστευα ότι μετά την κατάθεση του Καλλικράτη στη Βουλή θα σταματούσατε...
Αλλά προφανώς έκανα λάθος: Η σκοπιμότητα και το ψέμα δεν σταματούν πουθενά και για κανένα λόγο!...

Την πρώτη φορά που άκουσα, πριν από μερικές εβδομάδες, ότι το Μεσολόγγι διεκδικεί τη Χάλκεια, γέλασα… Από πού κι ως που;
Στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι γραφικότητα τείνει να αποτελέσει τον κανόνα στα πέριξ της λιμνοθάλασσας!

Αναρωτιέμαι πώς πρέπει να σας αποκαλέσω!
Θρασείς;
Προκλητικούς;
Προβοκάτορες;
Ανιστόρητους;
Εκτός τόπου και χρόνου;


Η Χάλκεια ήταν, είναι και θα παραμείνει κομμάτι της Ναυπακτίας!


Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει μέσα σε μερικές βδομάδες η ιστορία του τόπου μας!

Δεν έχετε τη δύναμη να παραχαράξετε την ιστορία!

Και η ιστορία λέει ότι 5 χωριά της δυτικής Ναυπακτίας, ενώθηκαν σε ένα δήμο, το δήμο Χάλκειας, εθελοντικά το 1994.

Το Δήμο Χάλκειας της επαρχίας Ναυπακτίας, σύμφωνα με το Π.Δ. της σύστασης του δήμου!!!

Το 1998 εν’ όψει του Καποδίστρια, ο δήμος Χάλκειας ετοιμαζόταν να ενωθεί με το δήμο Αντιρρίου. Όμως κάποιοι κομματάρχες στο Γαλατά είχαν άλλες βλέψεις!
Ήθελαν να έρθουν στη Χάλκεια. Ήθελαν να έρθουν στη Ναυπακτία! (και είχαν τα μέσα για να το καταφέρουν)

Κι αν δεν πιστεύετε εμένα, ρωτήστε τους πατριώτες σας στο Μποχώρι να σας πουν την ιστορία… που παρακαλάγανε τότε Γαλατά και Περιθώρι να κάνουν όλοι μαζί το δήμο Ευήνου!...

Τώρα, μετά από 12 χρόνια «φιλοξενίας» στη Χάλκεια Ναυπακτίας, οι Γαλατιανοί θέλουν να φύγουν (στο καλό να πάνε), αλλά χωρίς ίχνος ντροπής θέλουν να πάρουν και όλο το δήμο μαζί στο Μεσολόγγι!

Ε, ΟΧΙ!!!

Το θράσος έχει και τα όριά του! (σε κάποιες περιοχές όμως αυτά τα όρια είναι διευρυμένα!...)

Και αν οι Γαλατιανοί είναι θρασείς, οι Μεσολογγίτες τι ρόλο παίζετε;;;

Μπροστά στον σωβινισμό σας, η μοίρα των πολιτών της Χάλκειας δεν έχει σημασία; Το ότι η καρδιά της περιοχής μας είναι η Ναύπακτος και ότι όταν μας ρωτούν την καταγωγή μας δηλώνουμε περήφανα «Ναυπάκτιοι», δεν σας αφορά;

Για εσάς μάλλον έχουν μεγαλύτερη σημασία οι αριθμοί κι όχι οι άνθρωποι!
Οι αριθμοί που αποτυπώνουν τον πληθυσμό του δήμου σας και την έκτασή του…

Το γεγονός πως τα εδάφη δεν θα σας ανήκουν και ο πληθυσμός θα αισθάνεται ξένος στο δήμο σας, δεν σας ενδιαφέρει φαντάζομαι…

Με τις συνεχείς προκλητικές δηλώσεις σας, ρίχνετε λάδι στη φωτιά και σε καμιά περίπτωση δεν σέβεστε τους γείτονές σας!

Όμως ο νόμος σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί.

Η Χάλκεια θα ενταχθεί και τυπικά στο φυσικό της χώρο, το δήμο Ναυπακτίας.

Αυτό που θα μείνει είναι η πικρή γεύση από την ανάρμοστη και προκλητική συμπεριφορά των γειτόνων… Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα…

http://halkeia.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΟΧΙ Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΗΝ ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ .... ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ ΑΠΟ ΕΡΜΕΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ(ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΣΑΣ ΞΥΝΙΛΑ !!)ΣΤΗ ΤΟΥΡΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ.
ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΠΛΙΑΝΗ , ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΝΙΤΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΕΣ .....ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΤΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ....

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ , ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Η λυση ειναι μια: Συνενωση του Μεσολογγιου στον μεγαλο διευρυμενο δημο Αγρινιου..ΤΩΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Να προσαρτηθεί το Μεσολόγγι στο Δήμο Πατρέων που τόσα χρόνια του κάνει πλάτες άλλωστε μπας και ησυχάσει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

ρε παναγιωτοπουλε απο τη χαλκεια μας έχεις ζαλισει με τις παπαριες σου ...
Αφου γνωρίζεις ότι απο το δημοτικό συμβούλιο του δημου χαλκειας , οι 5 απο τους 7 δημοτικους συμβούλους ψήφισαν υπερ της ενωσεως με το δημο Μεσολογγίου .
Γνωρίζεις ακόμα οτι το 70% των κατοίκων του δήμου χαλκειας ( ΓΑΛΑΤΑΣ - ΠΕΡΙΘΩΡΙ - ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ ) ζητούν την ενωση με το Μεσολόγγι , όμως σκόπιμα τα αποκρύπτεις προφανως για λόγους άλλους ....
Μάλλον εσύ και μερικοί άλλοι είστε οι προβοκάτορες σε αυτή την υπόθεση .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΣΣΟΥΛΟΓΓΙ ΧΑ ΧΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!


ΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΚΝΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠ


ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΕΥΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΤΑΠΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ 9.01ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
Υ.Γ. ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΨΑΡΕΥΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΑΠΟ ΓΛΑΝΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτό ο ηλίθιος που βρίζει την Ευρυτανία ; Τι σχέση έχει η κόντρα που υπάρχει μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου από μερικούς ανεγκέφαλους με την Αμπλιανη και την Ευρυτανία ;
Κατοικώ στο Αγρίνιο και η καταγωγή μου είναι την Ευρυτανία και συγκεκριμένα από την Αμπλιανη όπως και πολλών άλλων που ξέρω οι οποιοι είναι κάτοικοι Αγρινίου .
Δεν γνωρίζεις ηλίθιε ότι στο Αγρίνιο υπάρχει μεγάλο μέρος του πληθυσμού του , που η καταγωγή τους είναι απο Ήπειρο και Ευρυτανία και οι οποιοι έχουν εγκατασταθεί στη πόλη εδώ και πολλά χρόνια ; Δομνίστα , Αμπλιανη , Προυσός , Μεσοκώμη κλπ είναι μερικά χωρία που είναι συνδεδεμένα οικονομικά και κοινωνικά με το Αγρίνιο.
Για ποιό λόγο λοιπόν αυτό το μίσος για τους ευρυτάνες ;
ντροπή...

Ανώνυμος είπε...

στο " βοιδολίβαδο " έχει γλανίδια;
πρρρρρρτ πρρρρρρρτ πρρρρρρρρρρτ τσαπτσαπτσαπ άιντα σαλάγατα τα πρόβατα , μαρή φούλαμ !

Ανώνυμος είπε...

Πόρτα από παντού! Μεσολογγάκι ούτε ψύλλος στον κόρφο σου!
Τελικά κάθε ελεύθερος άνθρωπος ΔΕΝ θέλει να είναι δημότης Μεσολογγίου.

Viva Makryneia!

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό με το Μεσολόγγι: διαμαρτύρονται οι διάφοροι δήμοι στην Ελλάδα γιατί ενώνονται παρά την θέληση τους και διαμαρτύρεται και το Μεσολόγγι γιατί ΔΕΝ ενώνονται οι γύρω δήμοι με το ζόρι με αυτό (μοναδικό φαινόμενο) ώστε να αυξηθεί ο πληθυσμός και φυσικά το μόνιμο επιχείρημα: “ιστορικοί λόγοι”. Φτάνει πια!

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο για την Αμπλιανη το έκανα εγώ,ηθελα να περισσότερο να κάνω πλάκα παρά να θίξω τους Μεσσολογγίτες λόγο της καταγωγής πολλών απο το συγκεκριμένο χωριό.Οντως Αγρινιώτης απο μια πόλη που αγαπάω και ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.


ΖΗΤΑΩ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Εννοείται οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μα την καταγωγή του οποιδήποτε,απλά πλακίστα.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά μια συγνώμη χρωστάς και εσύ(εγώ δε σε είπα ηλίθιο...) γιατί στην πόλη οι Ευρυτάνες του Αγρινίου την πόλη που ζείτε 355 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ δεν την προσέχετε τόσο οσο την Ευρυτανία(που εντέλει εχει και κάκιστο όνομα λογο απληστίας και τσιγκουνιάς)Χωρίς καμιά κακία

Αγρινιώτης

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω όσα έγραψα σε πρόσφατη ανάρτησή μου διότι δεν είδα κανένα συμπολίτη μου Μεσολογγίτη να τα σχολιάζει, να εισέρχετε, δηλαδή, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Έγραφα, λοιπόν:


ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"!

Αδέρφια, Μεσολογγίτες, "ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε!"

Η πόλη μας διεκδίκησε τα δικαιά της στον "Καλλικράτη" κινούμενη στο πλαίσιο της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος απεδείχθει ότι στραβός ήταν (είναι) ο γυαλός!

Μιλήσαμε (και ακόμη μιλάμε) για Ιστορική, Εθνική Προσφορά και Θυσία του Μεσολογγίου σε μια κυβέρνηση του νεοΠασόκ όπου ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ κάθε αναφορά σε Εθνικό και Ιστορικό: (αφαίρεσαν τον τίτλο ΕΘΝΙΚΟ από δύο υπουργεία, νομιμοποιούν και "ελληνοποιούν!" χιλιάδες Παράνομους μετανάστες και τώρα μιλούν και για αλλάγές στα ιστορικά βιβλία για να μην ενοχλούνται οι βάρβαροι γείτονες...).

Τελικά χάσαμε γιατί δεν αντιληφθήκαμε έγκαιρα ότι πλέον στραβός είναι ο γυαλός!

Ίσως, αν μιλούσαμε στη κυβέρνηση του νεοΠασόκ για την σπουδαιότητα της τσιπούρας και του ... αυγοτάραχου ο δήμος Μεσολογγίου να είχε καλύτερη τύχη...

Ακούει κανείς;

ΥΓ. Τίνα, ακούς...;

fanis panagiotopoulos είπε...

@ Ανώνυμος 19 Μαΐου 2010 9:09 μ.μ.

Μπορείς κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία σου να λες ότι παπάτζα θες, όπως ότι το Δ.Σ. Χάλκειας έχει 5+2=7 συμβούλους (ενώ έχει 13 + το Δήμαρχο, ότι η Κάτω Βασιλική και η Γαυρολίμνη θέλουν Μέσολόγγι (τυγχάνει να είμαι από την Κάτω Βασιλική και ακόμα δεν έχω βρει ποιος συγχωριανός μου δεν θέλει Ναύπακτο...), αλλά στο στόμα σου να με πιάνεις δεν έχειες δικαίωμα!!! Κατάλαβες;

Εσύ που ούτε καν το όνομά σου δεν τολμάς να αναφέρεις...

Είσαι και πολύ "μάγκας" ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ....

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ , ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

19 Μαΐου 2010 9:01 μ
xwris na exw kamia wreksh tha sou anaferw to ekseis A P L O :::::::::::mono sto ΨΑΡΟΧΩΡΙΣΟΥ tolmane na bgoun ta aspondhla...etsi den einai??????????? oson afora ths tragostegais partes oles gia na mhn ths βανδαλιζομεν του κυριου ΔΕΙΘΟΜΕΝ ΔΟΟΟΞΞΞΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΗΗΗΗΗΗ..........
ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ me probata{kala tha eitan eisws sto melwn}endouro kanw ston omorfo arakyntho pou plewn einai agrinio.............kai xwris plaka opoios nomizei oti h makrhneia tha einai kalhtera an kolhsei sto agrinio h sto mslgk planatai eiktra-yktra-iktra hktra.........
twra mporeita na brhsetai eleuthera:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑ . ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ....

fanis panagiotopoulos είπε...

@ 20 Μαΐου 2010 7:29 μ.μ.

To Αιτωλικό θέλει να γίνει ανεξάρτητος δήμος, η Μακρυνεία και ο Αράκυνθος θέλουν να πάνε στο Αγρίνιο, εμείς θέλουμε να πάμε στη Ναύπακτο και σου φαίνεται ότι ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΩ;;;

:)

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ:

-Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλιου Ναυπάκτου ότι η Χάλκεια ανήκει στη Ναυπακτία:

http://www.nafpaktia.com/localnews/3068/i-xalkeia-anikei-sti-naypaktia

-Οι Δημοτικοί και οι Τοπικοί Σύβουλοι Χάλκειας:

http://halkeia.blogspot.com/2010/05/blog-post_04.html

-Οι παραπάνω μαζί με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής:

http://halkeia.blogspot.com/2010/05/blog-post.html


-"Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από τα τοπικά διαμερίσματα Άνω Βασιλικής, Κάτω Βασιλικής, Καλαβρούζας, Γαυρολίμνης και Τρικόρφου, όλα τα εκλεγμένα Τοπικά Συμβούλια των ως άνω Δημοτικών Διαμερισμάτων, τα Δ.Σ. των Πολιτιστικών Συλλόγων των ως άνω Δ.Δ, τα Δ.Σ. των Αθλητικών Συλλόγων, Επαγγελματίες και Καταστηματάρχες, Φορείς, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Εκκλησιαστικά Συμβούλια κλπ, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, οι Σχολικές Επιτροπές, Επιστήμονες, Δημότες, Εκπρόσωποι Φορέων, Συνδικαλιστές που δραστηριοποιούνται η και κατάγονται από τα ως άνω Τοπικά Διαμερίσματα, Αθλητές, Δημότες που διαμένουν μόνιμα και Ετεροδημότες που ψηφίζουν στην περιοχή..."

http://halkeia.blogspot.com/2010/05/blog-post_10.html

- Η Εταιρία Ναυπακτιακών Μελετών για τη Χάλκεια...

http://www.nafpaktia.com/localnews/3052/parembasi-tis-enam-gia-xalkeia

-Ενεργοί πολίτες του Δήμου Χάλκειας Αιτ/νιας και τοπικών Δημοτικών Διαμερισμάτων Κάτω Βασιλικής-Άνω Βασιλικής-Τρικόρφου-Γαβρολίμνης- και Καλαβρούζας προερχόμενοι από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, Εκπρόσωποι μαζικών φορέων, Επαγγελματίες, Επιστήμονες, Αθλητές, Δημότες με αγωνία για το αύριο του στον οποίο ζούμε..."

http://trikorfonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=208:2010-05-05-18-49-48&catid=20:epikerotita&Itemid=20




Πάρτε το χαμπάρι εκεί στο Μεσολόγγι και ξυπνήστε: Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ανευ ουσιας τσακωμοι.

εστω οτι το μεσολογγι ειχε καταφερει να εχει 60.000 κατοικους με την νεα διοικητικη δομη και το αγρινιο αλλους τοσους.
τι θα γινοταν;
μηπως και παλι οι νεες γενιες δεν θα ειχαν ονειρο ζωης να ριξουν μαυρη πετρα πισω τους και να ερχονται στον τοπο καταγωγης τους 2 εβδομαδες το χρονο;
αλλου ειναι το προβλημα και οχι το ποσο ''μεγαλωσε'' ή ''μικρυνε΄΄ η καθε πολη.

θα περιμενα οι συλλογοι αυτοι που υπογραφουν τα κειμενα διαμαρτυριας να ενωσουν τις ''δυναμεις'' τους σε κατι πιο δημιουργικο γιατι υπαρχουν πολλα πλεονεκτηματα ανεκμεταλευτα σε ολη την αιτ/νια..
αντι αυτου ομως ο νομος ειναι συνωνυμος με τις πιο αθλιες και μιζερες καταστασεις(κομματοκρατια-οικογενειοκρατεια, χαφιεδισμος-ρουφιανιλικι, λεηλασια φυσικου πλουτου απο ντοπια και γειτονικα συμφεροντα, μικροτοπικισμοι,επενδυσεις σε βιομηχανια υψηλης οχλησης και οχι σε τομεις που θα απασχοληθει ολος ο κοσμος, διεκδικησεις για την παρτι μας και οχι για το κοινο συμφερον .....και τοσα αλλα).
υπαρχει απαντηση σε ολα αυτα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΨΑΡΟΜΥΑΛΟ;

ANTE MHN KANOYME ΄΄ΣΑΚΑΤ΄΄KAMMIA 100ΣΤΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ Γ ........... ΖΩΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μιλάτε για εκτροφείς και γίδια ρε μσουλλουγγίτες απο το μσουλλουγάκ.ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

periferomene thiase p[anagiotopoyle..se exoyn rotisei polloi alla kaneis tin papia..pire to dimotiko soy symvoylio apofasi pleiopsifika na erthei mesologgi...esy ti thes kai mas ta prizeis..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9.41
ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΣΑΚΑΤ"
ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ , ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΟΛΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ BLOG . ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ .
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ;
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΘΕΣ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

11:40 εννοείτε ότι θα φέρουμε τις γκλίτσες αφού τις θες τόσο. Αν βιάζεστε τόσο πολύ, μέχρι να κατέβουμε βγάλτε τις σέλες απ' τα ποδήλατα.

Ανώνυμος είπε...

11.40

ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ!!!

ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΧΙΣΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.40

ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ!!!

ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΧΙΣΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ!!!!

9.41 ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9.41
ΟΠΩΣ ΞΕΣΚΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ IMBRAHOAR ...
ΞΕΣΚΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ KAI META TA ΛΕΜΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ !

Ανώνυμος είπε...

6:32 κάθήστε καλά γιατί όπως πάνε τα πράγματα με τον Καλλικράτη θα γίνετε η νέα γυφτοσυνοικία του Δήμου Αγρινίου.

Ανώνυμος είπε...

9.34 ρε βλαχο που έμαθες εσυ για τον καλλικράτη ;
στο βοιδολιβαδο , με τα πρόβατα ;

Ανώνυμος είπε...

12:04
το Αγρίνιο γύφτους που βρωμάνε ψαρίλα δεν τους χρειάζεται. Λουφάξτε στο χωριό σας τώρα και μην βγαίνετε από την Πύλη γιατί θα βραχείτε από το φτύσιμο που σας ρίχνουν όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες.

Τέτοια κατάντια, να μην σας θέλει κανένας εκτός από Μπουχώρι και Γαλατά, ούτε στον χειρότερο εχθρό μας...

Περαστικά σας και σε καμιά δεκαριά χρόνια, όταν θα μας έρθετε με τον επόμενο Καλλικράτη, θα σας αφήσουμε να κρατήσετε κανένα ΚΑΠΗ ως "Συνοικία πρώην Ψαροχωρίου".

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ...ΜΙΣΟΥΛΟΥΓΓΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ), ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μεσολογγιτες γιατι δεν θελει κανεις δημος να ερθει μαζι σας? ε?

topikistisagriniotis είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΨΑΤΕ ΠΛΕΟΝ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Τον "ήπιαμε", τον "ήπιαμε"

γέο, βαγγέο

Τον "ήπιαμε", τον "ήπιαμε"

γέο, βαγγέο!


(ένας Μεσολογγίτης στο τσακίρ κέφι!)

Ανώνυμος είπε...

11-06

ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΣΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΟΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑ ΧΑ

ΖΙΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΣΟΥΛΟΓΓΙ

Ανώνυμος είπε...

Νόμος Αιτωλοακαρνανίας.. η μικρογραφία της Ελλάδος …θα μπορούσε να πει κανείς ..
Από τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές ..ως την νοοτροπία και την ανάπτυξη και πρόοδο σε σχέση με άλλες χώρες ..
Και όλα αυτά γιατί αποτελείτε από ανθρώπους μίζερους ,ατομιστές ,ξερόλες, τοπικιστές ,ελαφρόμυαλους… που η μόνη τους έννοια είναι η διχόνοια και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…του αδελφού ..
Κρίμα…πολύ κρίμα.. γιατί όπως η Ελλάδα με όλη αυτή την ιστορία δεν της αξίζει αυτή η μοίρα …έτσι και αυτός ο Νομός με την τόση ιστορία ,τον φυσικό πλούτο να κατοικείτε από ανάξιους ανθρώπους πλέον..
Που είναι η αλληλεγγύη ,που είναι η κατανόηση ,που είναι το όραμα και οι κοινοί αγώνες για το καλό όλων μας ; Μάλλον τους πήρε η εκτροπή του Αχελώου…
Φαγωθείτε και άλλο , δεν είναι τυχαία τελικά η γνώμη των υπόλοιπων Ελλήνων όταν αναφέρει κάποιος σαν καταγωγή του την Αιτωλοακαρνανία ..

Εκτός αν σε ένα τόσο πετυχημένο blog έχουν μπει πάνω από 50 σχόλια 10χρονων παιδιών με μοναδική αντίληψη την γηπεδική ..

Δεν μας αξίζει αυτό που γίνετε εδώ.. όχι ,πραγματικά όχι και λυπάμαι …αλλά φταίμε…γιατί μόνοι μας ξεπουλάμε σε άλλους τις σάρκες μας !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ....
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΒΡΑΧΩΡΙΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

βλαχομεσσολόγγίτη χωριάτη πυ κολάει η χρυσή αυγή? Σταλινοκομμούνι? ΜΕΣΣΟΛΟΓΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχως που υπαρχουν και καποιες ρεαλιστικες και σοφρωνες αποψεις οπως του 929 και του 144 που διασωζουν λιγο το επιπεδο.Το οποιο κινηται αναμεσα στο 'να ψοφηση η κατσικα του γειτονα','το χωριο μου ο κοσμος ολος','εκτροφη ψαριων και αιγοπροβατων'. Ας σοβαρευτουμε λιγο κι ας προσπαθησουμε ολοι μαζι 'φουληδες' , 'ψαρομυαλοι' και 'κωλοβλαχοι' ευρυτανες σαν εμενα.Ειναι περισσοτερα αυτα που μας ενωνουν απ αυτα που μας χωριζουν.

Ανώνυμος είπε...

τελικά έχει δίκιο ο 3.32
Το αγρίνιο έχει γεμίσει απο φασιστοειδή , χρυσαυγίτες και τοπικιστές με την κακή έννοια.
Βρίζουν τους ευρυτάνες ,τους πατρινους , τους Ηπειρώτες ,τους μεσολογγιτες ,τους κομμουνιστες ...

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ !!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ποιό δολοφόνοι απο τους κομμουνιστές δεν υπάρχουν.Και σταμάτα ψαρόβλαχε με τις 500σιες καταγωγές να υποκρίνεσαι

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 4.54
ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

11:13 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.