Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο Παύλος Μοσχολιός μιλα για την Γιαννακά, το Σταμάτη και το χρίσμα.

Απ ότι φαίνεται κάθε Τετάρτη τα πρόσωπα που εμπλέκονται, προς το παρόν, με τα αυτοδιοικητικά σενάρια της πόλης μας επιλέγουν την εφημερίδα «Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων» για να εκφράσουν τις θέσεις τους, αλλά και να σχολιάσουν τα παραπολιτικά σενάρια που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους. Έτσι, χθες ήταν η σειρά του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού να παραχωρήσει συνέντευξη στον Δημήτρη Παπαδάκη. Σας παραθέτουμε τρεις εκ των ερωτήσεων:

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά χρέωσε προσωπικό όφελος ψέματα και ανακρίβειες σε όσους θέτουν θέμα αλλαγής Περιφέρειας . Επικαλέστηκε μάλιστα το ΕΣΠΑ. Δεδομένου ότι είστε ένας εξ’ αυτών που τάχθηκαν κατά της σημερινής Περιφέρειας πως σχολιάζετε την άποψή της;
Ποτέ στη ζωή μου δεν επιφύλαξα για τον εαυτό μου το ρόλο του σχολιαστή απόψεων και δεν θα το κάνω και τώρα. Όλοι μας μιλάμε με το έργο μας.

Στην περίπτωση που άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είναι ο πολιτικός σας χώρος, έχουν την ίδια φιλοδοξία ποιου είδους διαδικασίες επιλογής θεωρείτε ότι πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ;
Ο κάθε πολιτικός οργανισμός έχει συγκεκριμένες διαδικασίες με τις οποίες αντιμετωπίζει και επιλύει τέτοια ζητήματα. Έτσι και το ΠΑΣΟΚ, εάν και εφόσον παρουσιαστεί τέτοιο ζήτημα, έχει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες θα το αντιμετωπίσει. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε περισσότερο.

Υποθέτω ότι παρακολουθείτε και τις διεργασίες στο χώρο της Ν.Δ. για την επιλογή του υποψήφιου δημάρχου της. Ένα από τα ονόματα που διακινούνται είναι και του Βουλευτή Δ.Σταμάτη. Αλλάζει κάτι ως προς την προεκλογική στρατηγική σας στην περίπτωση που είναι αυτός ο αντίπαλός σας;
Όπως προείπα, όλοι μας κρινόμαστε από το έργο μας. Εγώ καταθέτω το δικό μου έργο, τη δική μου πρόταση για το αύριο και τη δική μου προσωπικότητα. Δεν με απασχολούν οι άλλοι. Οι συνδημότες μας κρίνουν, συγκρίνουν και επιλέγουν. Καλοδεχούμενη λοιπόν οποιαδήποτε υποψηφιότητα.

ΣΧΟΛΙΟ:
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι ο κ. Μοσχολιός αποφεύγει να δυναμιτίσει το κλίμα, προσπαθώντας πρωτίστως να προβάλει το έργο της θητείας του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες το παρασκήνιο και τα επικοινωνιακά παιχνίδια θα συνεχιστούν.
Εμείς έχουμε να παρατηρήσουμε ότι άπαντες (και εννοούμε όλες τις «αντίπαλες» εσωκομματικές ομάδες) οφείλουν να αντιληφθούν τη δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία. Οι πολίτες από εδώ και πέρα θα βιώνουν δύσκολες μέρες λόγω των σκληρών μέτρων του ΔΝΤ. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διάθεση να διαβάζουν και ακόμη περισσότερο να μπαίνουν στη διαδικασία πόλωσης για το ποιος είναι ο αρεστός της κομματικής ηγεσίας που τελικά θα πάρει και το χρίσμα. Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανείς ότι δεν είναι διόλου απίθανο ο απλός ψηφοφόρος να γυρίσει εντελώς την πλάτη του στο πολιτικό σύστημα το Νοέμβριο, με την αποχή να χτυπάει κόκκινο; Δηλαδή ο νέος δήμαρχος θα είναι ικανοποιημένος εάν έχει το 50% …του 50% του συνόλου του εκλογικού σώματος...;;; Απλά το επισημαίνουμε γιατί παρατηρούμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο σε τοπικό επίπεδο και καλό θα είναι τα πνεύματα να ηρεμήσουν τώρα που είναι ακόμη αρχή...

Υ.Γ. : Επαναλαμβάνουμε ότι η παρατήρησή μας αφορά όλες ανεξαρτήτως τις «αντιμαχόμενες» πλευρές.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ,ΣΑΝ AGRINIO-NEWS ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ,ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι από εδώ και πέρα οι πράξεις που μέχρι τώρα φάνταζαν ακραίες θα γίνουν συνηθισμένες.
Εδώ είμαστε και θα το δείτε.
Θα πάει το γιαούρτι,το αυγό και το γιουχάισμα σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΧΗ Ή ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ?
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΘΕΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Απλά το επισημαίνουμε γιατί παρατηρούμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο σε τοπικό επίπεδο"

Που να θυμώσουνα και τις δεκαετίες 80, 90....αναλογικά τώρα είναι κολλέγιο....

Ένας 40άρης

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο 1:27 ΠΟΥ ΖΕΙ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

file 1.27,

an ena blog san ayto exei ti dinami kai ti grammi prodikazei kai epikrotei tin polwsi, mallon den exeis dei alla blogs kai mallon den exeis katalavei tin koinvniki kosmogonia poy idi exei arxisei pantou...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ-ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ-ΤΟ 1934 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 1945.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 1.33.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΤΕΛΟΣ,10.31,ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΠΡΟΣ 1.27,ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ,ΩΣΤΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ,ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι Αγρινιώτης ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.Για το μεγάλο και ταυτόχρονα ανθρώπινο Αγρίνιο του μέλλοντος.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.Ο

Ανώνυμος είπε...

Pros xristi 12:46 μ.μ.

Geia sou Dimarxe!!!!T kolonakia stn Ilia Iliou ti ta 8eles???San sradeles eimaste strimwgmenoi...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ: EIΠΑΜΕ ΜΕΙΖΟΝ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΙΩΤΕΣ!!!!

ΓΗΓΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΡΘΕΙ.
ΕΤΡΕΞΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ.
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ...ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ΓΗΓΕΝΗ: Για θύμισέ μου ποιος δήμαρχος τελευταία ήταν γηγενής. Η νοοτροπία αυτή είναι εντελώς λάθος. Σημασία έχει ο δήμαρχος να είναι επιτυχημένος και ας είναι και από τον Αγαλιανό, αλήθεια γιατί να μην είναι από εκεί, περιμένω απάντηση γιατι

Ανώνυμος είπε...

Η γάτα που πιάνει ποντίκια είναι καλή πιστεύω ότι δεν μας ενδιαφέρει από πού είναι.
Εξάλλου για τους δημότες του διευρυμένου δήμου Αγρινίου δεν μπορεί να λέγεται από ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ έλα μωρέ αυτός είναι από εκεί (πχ Αγγελόκαστρο) δεν είναι από το Αγρίνιο. κ. γηγενή αλήθεια από πού είσαι, μήπως από την Ι. Π. του Μεσολογγίου (με την νοοτροπία που έχεις μάλλον).

Ανώνυμος είπε...

Προς 5.21 τον γηγενή: Αλήθεια από πού κρατάει η σκούφια σου για πες μας. Ξέρεις πως το Αγρίνιο είναι ο κρίκος που συνδέει την Αιτωλία και την Ακαρνανία και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της δυτικής Ελλάδας. Γνωρίζεις ότι μεγάλη αύξηση του πληθυσμού στις τελευταίες δεκαετίες ήταν από την προσέλκυση Ηπειρωτών, Ευρυτάνων, Τριχωνίων και Ακαρνάνων κλπ, αλλά και παλαιότερα, όταν κατά τη δεκαετία του 1920, δέχτηκε πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, οι οποίοι επηρέασαν καθοριστικά τη ζωή της πόλης. Κλπ αν δεν ξέρεις καιρός να μάθεις, ότι η δύναμη του Αγρινίου είναι να δέχεται νέους κάτοικους και να τους δίνει την δυνατότητα για πρόοδο και γιατί να μην γίνουν δήμαρχοι. Αυτή την νοοτροπία είχαν οι γηγενείς (που αγαπούσαν το Αγρίνιο) του 1920 έως σήμερα και σίγουρα όχι αυτή που εκφράζεις εσύ και η οποία είναι και λίγο …………..η.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΜΩΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΠΟΥ ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ.

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΑΗΒΛΑΣΗ Η ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΟΥΣΤΙΑΝΟΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΗΘΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΟΘΥΜΕΥΜΑ!!!!!

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αμα κατεβασει παλι το πασοκ τον μοσχολιο θα φαει τη μεγαλυτερη ηττα του τις τελευταιες δεκαετιες στο αγρινιο. ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απο πολιτικη. να βαλουν μια προσωπικοτητα οπως ηταν ο σωκος οχι εναν "πουθενακια". Ας κανουν μια βολτα να δουν τι λεει ο λαος, θεωρω στην πλειοψηφια του, αλλα δε μπορω να το πω εγω αυτος καθως την "πλειοψηφια" δε μπορει να την επικαλειται κανεις

Ανώνυμος είπε...

ρε γείτονες ,
ώστε οι περισσότεροι είστε απο Ήπειρο , Ευρυτανία ,πρόσφυγες από Μικρά Ασία και γύρω περιοχές απο την τριχωνίδα ;
Είπατε επιτέλους την αλήθεια ; Οτι δεν έχετε ιστορία ;
Πεστε και την υπόλοιπη μισή .
Πόσους χρυσαυγίτες έχετε στη πόλη σας ;

Ανώνυμος είπε...

11:20 eisai grafikos kai proklitikos.ante grapse sto topiko blog pou se ekfrazei,ksereis esy...!

Ανώνυμος είπε...

9.52: Σίγουρα η επιλογή ενός προσώπου για να εκπροσωπήσει το νόμο στη βουλή γίνεται από χιλιάδες ψηφοφόρους και ένας πολύ μεγάλος αριθμός, που ψηφίσαν τους βουλευτές που μας εκπροσωπούν, είναι συμπολίτες μας Αγρινιώτες Με τα όσα γράφεται θέλετε να πείτε ότι είναι ηλίθιοι έλεος κ. γηγενή εξ Ηπείρου. Σίγουρα επίσης το Αγρίνιο είναι πόλη πολύ συνεκτική και όχι συνοθύλευμα γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του έχουν λογική προόδου και δεν διαχωρίζουν του ανθρώπους σε χωριάτες και πρωτευουσιάνους, γιατί η λογική τους δεν είναι λίγο…………η. Αριθμητικά να ξέρεις ότι η πόλη του Αγρινίου δεν αποτελεί και πλειοψηφία στα πλαίσια του διευρυμένου δήμου. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις οτι οι λογικές σαν την δική σου δεν βοηθούν. Ο νέος δήμος είναι καταδικασμένος να πετύχει για το καλό της Αιτωλ/νιας για το λόγο αυτό μακριά από την δική σου λογική.

Ανώνυμος είπε...

Πόσους χρυσαυγίτες έχετε στη πόλη σας ;

20 Μαΐου 2010 11:29 μ.μ.

200 ψηφους πηρε στις τελευταιες εκλογες.
καπως ετσι ξεκινησε μεγαλε και ο αλλος στην ουγγαρια και πηρε 19% στις τελευταιες εκλογες.
με τετοια που κανουν καθε μερα οι σημερινοι πολιτικοι μας μην σου φανει παραξενο αν δεις στην βουλη καμια χρυση αυγη στις επομενες εκλογες. κεφαλι εχει και ο ελληνας και τα παιρνει και στο "κρανιο" καμια φορα...

Ανώνυμος είπε...

Έλα πές την αλήθεια ένας από σας είναι ο ίδιος ο Μοσχολίος.....