Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πάλι απ την αρχή σε μια χώρα που ''αιμορραγεί''...

Δυστυχώς το σίριαλ της ίδρυσης Εφετείου στην πόλη μας συνεχίζεται με το ΣτΕ να πηγαίνει την υπόθεση δύο χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας δεν έκανε δεκτή την προ διετίας απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που έχει γνωμοδοτήσει υπέρ της ίδρυσης των νέων Εφετείων σε Ηράκλειο, Χαλκίδα, Αγρίνιο και Μυτιλήνη. Εάν αναρωτιέστε τι μέλλει γενέσθαι…η απάντηση είναι απλή. Το υπουργείο πρέπει να καταθέσει εκ νέου αίτημα για επικαιροποιημένη γμωμοδότηση στον Άρειο Πάγο και εν συνεχεία να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία μέχρι να καταλήξουμε πάλι στο ΣτΕ. Με λίγα λόγια ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι που λένε και στα χωριά μας…Όσον αφορά την πολιτική μας ηγεσία αυτή εδώ και δεκαετίες ακολουθεί πιστά την τακτική του Πόντιου Πιλάτου…Δυστυχώς το θέμα δεν είναι το Μεσολόγγι, αλλά τα Χανιά…ή καλύτερα τα «κουκιά»!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενη εξέλιξη, σιγά μην γίνει ποτέ το εφετείο στο Αγρίνιο. Εχουμε μάθει πια...

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκαν τα λεφτά που υποσχόταν ο ψεύτης και εθνικός μειοδότης Τζέφρυ

http://www.youtube.com/watch?v=1EmmSRRQ8O8&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

SYNDIKALISTES, POLITIKI, STE, KALA AYTO KAI AN PREPEI NA KATARGHTHI, EXOUN PAEI MIA OLOKLIRI XWRA ME TERASTIES DYNATOTHTES , 200 XRONIA PISW!EIMASTE ENAS LAOS POY BAZEI SYNXEIA AYTOGOL!!

Ανώνυμος είπε...

με εκπλησσει παντα ο πολιτικος ρεαλισμος του Αγρινιου.Ολα στην βαση των κουκιων.Ολα εχουν πολιτικη δυναμικη στην ελλαδα και μπροστα στις μεγαλες κοινωνιες οι μικρες πρεπει να κανουν τουμπεκι διοτι τα ψηφαλακια μετρανε..Αυτη η καταρα δυστυχως μπορει και να μετραει αντιστροφα εις βαρος του Αγρινιου οταν συναντα την πατρα για παραδειγμα...Ωστοσο περαν του συναισθηματικου φορτιου που κουβαλαμε ως πολιτες καθε πολης σκυψτε αντικειμενικα και δειτε αν πραγματικα υπαρχει αναγκη εφετειου στο νομο μας και αν πρεπει να γινει γιατι θα επρεπε να προτιμηθει το αγρινιο απο το μεσολογγι..κοιταξτε την νομικη παραδοση του μεσολογγιου,την ιστορια του,την θεση του,το γεγονος οτι ειναι πρωτευουσα νομου και στο μελλον υποεδρα της περιφερειας και αναλογιστειτε αν ησασταν εσεις στη θεση μας πλυθησμιακα αδυναμοι αλλα με σημαντικα επιχειρηματα τι θα κανατε.Εδω ζητατε μανιωδως να αλλαξει το στατους κβο στο νομο και για αυτο επιδιωκετε συγκεντρωση υποδομων και νεα πληθυσμιακα δεδομενα..

Ανώνυμος είπε...

ξύδι γειτόνοι !!

Ανώνυμος είπε...

120.000 ΟΜΗΡΟΙ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ , ενωμένο ΔΝΤ

Πωλούνται αυγά,γιαούρτια, παραγινομένες ντομάτες για πολιτικούς σε τιμή ευκαιρίας λ΄'ογω κρίσης. Ειδικές προσφορές σε ομάδες ατόμων που έχουν άμεση ανάγκη από τα παραπ΄νω.
Βρισκόμαστε ήδη σε εγρήγορση για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για όλο το προηγούμενο διάστημα που θα κορυφωθούν εκδηλώσεις των καταχραστών του δημοσίου χρήματος. Όλοι στους δρόμους. Γιουχάισμα παντού και κεράστε τους αυγά,γιαούρτια,ντομάτες αφού ως γνωστόν οι πολιτικοί στη χώρα μας είναι φτωχχοί σε αντίθεση με τον λαό που είναι προύχοντας και χαλίφης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΟΡΡΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ,ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ 8 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη σοβαρα τωρα, περιμενε κανεις οτι θα γινονταν εφετειο στο Αγρινιο?
Ξεχνατε οτι ζειτε στην μπανανία?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΩΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν είστε όμηροι ενός χωριού ...
Ειστε όμηροι του υδροκεφαλισμού σας και του επεκτατισμού σας .
Βλέπετε παντού φαντάσματα ...
Η ανάπτυξη στη περιοχή δεν έρχεται με τον συγκεντρωτισμό που προσπαθειτε να κάνετε .Τέλος πάντων ,ελάτε του Αγίου Πνέυματος να σας κεράσουμε ένα ουζάκι με χέλι..
Σας συγχωράμε ρε γειτόνοι !!
Κι ότι κι αν είπαμε
" νερό κι αλάτι"...

Ανώνυμος είπε...

Μα ποοοοοοοοσες φορές έχει ξαναπαιχτεί αυτό το έργο; Ξεχνάτε; Φυσικά και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ εφετείο...

Ανώνυμος είπε...

11.13 min xexnas oti ayti i mpanania itan etoimi na soy ftiaxeiu efeteio me mpananiakoys oroys..eisai toso mpananas poy an sto eftaxne tora tha panygyrizes kai den tha itan mpanania giati perase to diko soy..aytos eisai kai esy kai oloi mas kai tora trexoyme kai den ftanoyme..mia xora kairoskopon,partakidon kai meiomenis antilipsis..poy ta efeteia ta exoyn kanei mpakalika kai ta zitane san karamelles

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα επρεπε καποτε να αναρωτηθούμε για τα αίτια της κακοδαιμονίας, της υπανάπτυξης και του μαρασμού της περιοχής. Δεν είναι το μεσολόγγι αυτό που κάνει τη ζημιά ούτε η πάτρα. Το εφετειο δεν χάθηκε από τα αστεία επιχειρήματα των μεσολογγιτων ή την υπονόμευση της πάτρας και μόνο. Χάθηκε πρώτα και κύρια όπως και τόσα άλλα πράγματα από την ανικανότητα, την αδράνεια, την άγνοια και τον παραγοντισμό των δικών μας τοπικών παραγοντίσκων που ευθυγραμμίζονται με το καλυτερα πρωτος στο χωριό παρα τελευταίος στην πόλη. Χάθηκε, από την επαρχιώτικη νοοτροπία του αγρινιώτη πολίτη που δεν διεκδίκησε ποτε, δεν ασχολήθηκε ποτε σοβαρά με τον τόπο του και τον κόσμο, που πελατώθηκε για να καλύψει μια λακουβα εξω απ το σπιτι του ή να διορίσει κανα βλαστάρι στο δήμο με δημαρχαίους και πολιτευτάδες, που δεν οργανώθηκε ποτε ο ίδιος σε κανενα σχήμα διεκδίκησης, που αφήνει άλλους να βγάλουν το φίδι απ την τρυπα, που η ενασχόλησή του με τα πολιτικά στην καλυτερη φτάνει το πολύ μέχρι τα μανιφεστα της γιαννακα, την καπέτα του μωραίτη, το χαμόγελο του σταμάτη, τα πρόσωπα και τις καρέκλες.. Δεν είναι τυχαίο που σαρώνει ο δικομματισμός εδώ. Γραμμένους μας έχουν. Μας ξέρουν, δεν μας φοβούνται. Δεν μας φταιει κανείς. Όσο η κοινωνία απουσιάζει το όνειρο ενός καλύτερου και ομορφότερου τοπου θα μενει μεταξεταστέο..

Ανώνυμος είπε...

o 2:30 kala ta leei. etsi einai.
koimatai edw o kosmos gia ta kala....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΑΡΗ ΦΟΥΛΑ Μ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΗ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΣΟΥΛΟΥΓΓΑΚ?

ΨΑΡ,ΤΙΙ(ΤΟ Τ.Ε.Ι ΣΤΑ ΣΕΣΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΑ)ΚΝΟΥΠ

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγούμενο σχόλιο μου, για το Εφετείο είχα πει.
«Μπορεί να κάνω λάθος και εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά Εφετείο ποινικό στο Αγρίνιο και διοικητικό στην ΙΠ Μεσολογγίου δεν θα γίνει. Γιατί θα πουν οι Πατρινοί δύο Εφετεία μέσα στην ίδια περιφέρεια είναι σπάταλη. Μα θα πει κάποιος ολόκληρος υφυπουργός ήρθε στο Αγρίνιο και το ανακοίνωσε, στάχτη στα μάτια για την περιφέρεια. Μόλις έφυγε από το Αγρίνιο ο δικηγορικός σύλλογος των Πατρών του τα έψαλλε. Είκοσι πέντε χρόνια φούρναρης λες να κάνω λάθος.»
Κατά συνέπεια Αγρινιώτες και Μεσολογγίτες ξυπνήστε οι Πατρινοί (Αχαιοί & Ηλείοι) μας δουλεύουν ψιλό γαζί . Θα πρέπει στις επερχόμενες εκλογές να τους δοθεί και το ανάλογο μήνυμα και πρωτίστως στους υποστηρικτές του μορφώματος που λέγετε Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.