Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μπάσκετ: Ο Παναιτωλικός στη Γ Εθνική!

Σε ένα παιχνίδι-θρίλερ ο Παναιτωλικός κατέκτησε σήμερα την άνοδο στη Γ Εθνική νικώντας τη ΓΕΑ με σκόρ 63-62 στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Άνοδος με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ η ΓΕΑ ήταν μπροστά με 2 πόντους.
Το ΔΑΚ ήταν κατάμεστο με ενθουσιασμό και παλμό στη κερκίδα.
Επιτέλους το Αγρίνιο, μια πόλη 100.000 εκπροσωπείται στο μπάσκετ σε εθνική κατηγορία.
Εδώ όμως υπάρχει ένα ζήτημα που φέρει όλους προ των ευθυνών τους: Το Γήπεδο.
Για να αναπτυχθεί το μπάσκετ στη περιοχή χρειάζεται ένα κλειστό πολλών χιλιάδων θέσεων.
Τόσο το ΔΑΚ όσο και το γήπεδο φάντασμα, το οποίο επαναδημοπρατείται δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη δίψα του φίλαθλου κόσμου να στηρίξει την ομάδα-μπάσκετ.
Χρειάζεται η δημιουργία ενός γηπέδου πολλών χιλιάδων θέσεων που να μπορέσει να φιλοξενήσει ένα μεγάλο πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ, όπως γίνεται σε άλλες πόλεις.
Και το γήπεδο-φάντασμα στην αερογέφυρα με μερικές εκατοντάδες θέσεις είναι σαφώς κατώτερο τέτοιων προσδοκιών.
Αναμφίνολα οι υπάρχουσες υποδομές είναι σχεδόν απαγορευτικές στο για να βγούν νέοι αγρινιώτες παίκτες που θα πλαισιώνουν και θα τροφοδοτούν συνεχώς μπασκετικά τόσο το Παναιτωλικό όσο και τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας.
Πρέπει να γίνουν το συντομότερο αυτά που πρέπει, για να μην είναι η άνοδος αυτή ένα πυροτέχνημα.
Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα του Παναιτωλικού. Η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει μια νέα διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ και το κυριότερο: Η άνοδος αυτή να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το μπάσκετ στη πόλη μας.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοδος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς για το καλό της πόλης ανέβηκε η ομάδα που το άξιζε. ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΙ WARRIORS ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!

WARRIORS GATE 6 SINCE 1981

Ανώνυμος είπε...

Το μπάσκετ επινοήθηκε το 1869 από το Μεσολογγίτη αυγοταραχοπαρασκευαστή Κίτσο Κοφίνα, όταν θυμωμένος με τη γυναίκα του πέταξε μια κολοκύθα σε ένα καλάθι με χέλια. Στα επόμενα χρόνια το νέο άθλημα καθιερώθηκε ως ιερό και παιζόταν στη γιορτή του Άη-Συμιού. Μάλιστα στο Μεσολόγγι διοργανώθηκε και το πρώτο all star game το 1875 όπου θεσμοθετήθηκε ο έκτοτε θρυλικός αγώνας Έλληνες vs γύφτοι. Συνεπώς η γραμμένη από Αμερικάνους και Αγρινιώτες ιστορία του μπάσκετ πρέπει να διορθωθεί! Η δόξα της ανόδου ανήκει στο Μεσολόγγι!

Ανώνυμος είπε...

Forza Panetolikara!!!!!!!!!!!!!!
Anodos se e8niki katigoria!!!!O kosmos sou kai oi WARRIORS 8a einai mazi sou ksana!!!!!
TO AKOUTE AFTO k.k. nomarxes, dimarxoi, vouleftes kai eseis tou yfypourgeiou a8litismou???
EXOUME ANAGKI APO MEGALO GIPEDO kai oxi apo ta kotetsia pou mas prosferete....

TZO

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ - ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΨΥΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ -

Ανώνυμος είπε...

Νικήθηκε βασικά το παρασκήνιο που οικοδόμησαν ΕΣΚΑΒΔΕ και διαιτητές. Ενα παρσκήνιο που κόντεψε να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Αποκορύφωμα του η άρνηση της ΓΕΑ να παραλάβει πριν την έναρξη του αγώνα τα δώρα που είχε ετοιμάσει για τους παίκτες και το σύλλογο της ΓΕΑ. Μόνο και μόνο αυτή η πράξη μαρτυράει όλο το σκηνικό που κάποιοι είχαν στήσει. Ντρόπη και μόνο ντροπή για όσους απο τη ΓΕΑ καλλιέργησαν αυτή την ατμόσφαιρα. Πανάξια και κόντρα στο ρεύμα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην ομαδα μπασκετ του Παναιτωλικου! Το Αγρινιο αξιζει να εχει μια ομαδα στη Γ' Εθνικη και γιατι οχι και δυο του χρονου!
Οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι, παιχτηκε ωραιο μπασκετ και ο τελικος ειχε τα παντα! Ο παραγοντας τυχη στην τελευταια φαση που εκρινε και την ανοδο ηταν με το μερος του Παναιτωλικου, αλλα οσοι ασχολουνται με το αθλημα γνωριζουν οτι ειναι και αυτη ενας ασταθμητος παραγοντας. Σχολιαστηκε η επιλογη της ομαδας της ΓΕΑ να μην κανει φαουλ στα τελευταια 6 δευτερα και να παει το ματς (στην χειροτερη περιπτωση) στην παραταση! Δυο επιλογες υπηρχαν ουτως ή αλλως στο τελος του παιχνιδιου, απλα δεν του βγηκε του κοουτς της ΓΕΑ. Οσον αφορα παραγκες, διαιτησιες κτλ δε νομιζω οτι σε αυτο το τελευταιο παιχνιδι η διαιτησια να επηρεασε το αποτελεσμα. Ισα-ισα φανηκε να παιζουν 50-50 τις 2 ομαδες ως οφειλαν να κανουν!
Ας καταλαγιασουν λοιπον οι 2 πλευρες αφου πλεον εχουμε μια ομαδα του Αγρινιου στη Γ' Εθνικη και ας βοηθησουν ολοι οι τοπικοι φορεις για την καλυτερη δυνατη πορεια της στο νεο πρωταθλημα!
Καταδικαζω τις συμπλοκες μεταξυ παικτων κατα τη διαρκεια του αγωνα (3ο δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα), καθως και τα επεισοδια στο τελος, οπως και την προκλητικη σταση των φανατικων φιλαθων (;;;) του Παναιτωλικου!

Ενας απλος φιλος του μπασκετ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Γ.Ε.Α. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

ΜΟΝΟ Γ.Ε.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΑΚΗ ρούφα το αυγό σου

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ...ΔΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΩΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ...ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΠΕΡΑ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

6:47 δεν ξέρεις πράγματα και γι΄αυτό μιλάς για προκλητική στάση των οπαδών. ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ήταν είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Για το παρασκήνιο που λες πάλι δεν ξέρεις τίποτα. ρώτα τον νικάκη και τους παράγοντες της γέα.
1. Τι δουλειά είχαν οι ασφαλίτες και οι αστυνιμικοί στο γήπεδο; ούτε στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τόσοι.
2. μπράβοι στην είσοδο για τα εισιτήρια με τιμή 10 ευρώ παρ΄όλο που υπήρχε πρόταση του Γ.Φ.Σ. να πληρώσουν οι διοικήσεις από μισά για το γηροκομείο και να μπει ο κόσμος δωρεάν.
3. για όσους το παιζετε ότι είστε γεα ή θέλατε για το καλό της πόλης να ανεβεί ο καλύτερος είστε όλοι υποκριτές. είστε αυτοί που κάνετε κριτική στο ποδόσφαιρο, όταν πρέπει να στηρίξετε την ομάδα, γιατί είστε όλοι μίζεροι.
4. αφού θελετε το καλό του μπάσκετ και της πόλης γιατί δεν χειροκροτήσατε στο τέλος τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ;
5. και αφού η γεα είναι τόσο ιστορικό σωματείο που ήταν τα τελευταία χρόνια; τώρα που δυνάμωσε ο παναιτωλικός και ειδικά από πέρυσι που ασχολήθηκε η θύρα 6 με τον Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ άρχισε να δυναμώνει το μπάσκετ και το χάντμπωλ ανδρών και γυναικών μετά την απορρόφηση που έγινε και όχι συγχώνευση, γιατί η συγχώνευση προυποθέτει αλλαγή ονόματος.

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 6=ΔΥΝΑΤΟΣ Γ.Φ.Σ.
ΔΥΝΑΤΟΣ Γ.Φ.Σ.=ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.

WARRIORS GATE 6 SINCE 1981

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΤΕ ΗΡΘΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΩς ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ...ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΕ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΠΗΡΞΕ Η ΓΕΑ ΔΕ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΤΕ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

10.20 ksekola kai kateva apo to kalami sou. Mas exete zalisei me enan panetoliko. poioi nomizete oti eiste? 40 atoma pou kanete kerkida.E kai? Auto kanei ton Panetoliko megali omada. Megali idea exete gia to eauto sas. Pigainete stous athlious sundesmous sas kai mpekropinete, foumarete kai meta erxeste gipedo kai oite kserete pou vriskeste. Kata ta alla...panetolikos

Ανώνυμος είπε...

που υπήρξε η γεα ρε φίλε δε μας το λες. και αν ο παναιτωλικός υπάρχει ελέω νικάκη (χαχαχαχα) γιατί δεν έγινε απονομή χθες; η διοίκηση του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι ό,τι πιο γνήσιο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πόλη, χωρίς να θέλω να αδικήσω μερικούς της γεα. βαλανε όλοι τους λεφτά από την τσέπη τους και μόνο.
όσο για τα πρεζόνια που λέει ένας άλλος πιο πάνω έλα από το σύνδεσμο να μας γνωρίσεις και μετά να το λες (το λεω εντελώς με καλή διαθεση). αλλωστε και ο κωστούλας αλητάκια μας είπε

WARRIORS GATE 6 SINCE 1981

Ανώνυμος είπε...

Γ.Ε.Α η μεγάλη Αγρινώτικη ομάδα στο μπάσκετ.ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτονται, λενε, στη διοικηση του Ερασιτεχνη να κανουν το τμημα μπασκετ Τ.Α.Κ. (Τμημα Αμειβομενων Καλαθοσφαιριστων). Εχουν καποιον επενδυτη ετοιμο ή ψαχνουν για μπλεξιματα οπως και το 2004 που κανανε το ποδοσφαιρικο τμημα Π.Α.Ε. και το χειμωνα βγηκανε στη γυρα για ερανο;

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ.

Δ.Μ. (ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

Υ.Γ. :AΠΟΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ(ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 2-3 ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΥΔΑΙΑ)???
ΜΟΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα μόνο που να παίζει και κανένας αγρινιώτης ....ή έστω απο το νομό

Ανώνυμος είπε...

φίλε αυτή τη στιγμή στη ομάδα παίζουν 5 (αν δεν κάνω λάθος)παίχτες αγρινιώτες οι οποίοι εκτός από μπαρούχα (γέννημα θρέμμα) είναι από τις ακαδημίες. του χρόνου οι αγρινιώτες παίχτες ίσως φτάσουν τους 6-7. αλλά για να σταθείς χρειάζεσαι και εκτός αγρινίου γιατί οι απαιτήσεις αυξάνονται αυτόματα. όλα θα γίνουν.

ΑΓΑΠΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ

WARRIORS GATE 6 SINCE 1981

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΣ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΨΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

etsi apla είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ Η ΓΕΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΓΕΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΛΕΔΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΕΖΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΣΤΗ Γ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 6-WARRIORS

Ανώνυμος είπε...

πρεζακια κ αλητες,η πιο ευκολη απαντηση απο τους "πολιτισμενους" της ΓΕΑ που κατεβασαν την ασφαλεια Αγρινιου κ ολους τους μπραβους για να διδαξουν πολιτισμο κ την ιστορια τους στο μπασκετ της πολης που σιγουρα δεν αμφισβητειται.Δεν πειραζει του χρονου παιδια κ αφηστε τους χαρακτηρισμους γιατι σας επιστρεφονται...Οσο για εναν φιλο που ανεφερε κατι για διαρκειας στο ποδοσφαιρο ας πει την πρωτη του ομαδα γιατι σιγουρα ειναι γαυροβαζελος.........