Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Πρόσβαση προς και από το νέο ΚΤΕΛ με αστικό

Το νέο ΚΤΕΛ είναι ένα κόσμημα για τη πόλη μας. Το μόνο σημείο που μπορεί να δυσκολέψει τους επιβάτες είναι η μακρινή του απόσταση από το κέντρο της πόλης. Και για αυτό βέβαια βρέθηκε λύση. Για να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στο ΚΤΕΛ, δεν είναι απαραίτητο να πάρει μόνο ταξί, αλλά μπορεί να εξυπηρετηθεί πιο οικονομικά με τη γραμμή Μ1 που έχει ως τερματικό σταθμό το ΚΤΕΛ και ξεκινάει από τον Άγιο Κωνσταντίνο.
Τα δρομολόγια είναι ανά μισή ώρα ενώ το εισιτήριο είναι 0,90 ευρώ( για φοιτητές 0,50 ευρώ).
Εμείς αναδημοσιεύουμε τα δρομολόγια ( αυτά υπάρχουν μέχρι στιγμής) για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά ολα αυτά και το κτελ ειναι το καλύτερο της χώρας.Να επεκταθεί η δημοτική συγκοιωνία και προς το ανατολικό Αγρίνιο(Νέες συνοικίες περιφερειακού).

Υγ-Βέβαια ας ελπίσουμε το ΚΤΕΛ να είναι μόνο η αρχή και σύντομα να οικοδομηθούν ανάλογα κτίρια της ιστορίας και προοπτικής της πόλης μας.

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενη και καλοδεχούμενη η σύνδεση του νέου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων με την αστική συγκοινωνία. Ελλιπέστατο πρόγραμμα όμως καθώς δεν υπάρχει δρομολόγιο μετά τις 9μμ τις καθημερινές και μετά τις 2.30μμ το Σάββατο. Όσο για τις Κυριακές καμία αναφορά...... Με άλλα λόγια το πρόγραμμα θυμίζει ωράριο αγρινιώτικου καταστήματος!!!!! Ένα βήμας εμπρός και δύο πίσω δηλαδή.....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε.

ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΤΕΛ-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΤΕΛ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΙΣ 07:15 Κ ΤΟ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ ΣΤΙΣ 14:45 Κ ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΠΡΟΣ ΚΤΕΛ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΙΣ 17:25 Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΣ 14:55

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΕ 5:04 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΗΞΕ...ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 700 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Η ΓΡΑΜΜΗ Μ1 Κ ΑΛΛΟΥΣ 800 Η ΓΡΑΜΜΗ Μ2) ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ(Μ1-ΚΤΕΛ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ Κ Μ2-ΕΜΙLΕΟΝ-ΔΟΚΙΜΙ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ-ΔΥΟ ΡΕΜΑΤΑ)ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2009-2010(ΜΑΡΤΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΙ Π ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΝ ΚΩΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΓΙΑ ΤΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 5-8 ΕΥΡΩ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ 0.90 ΕΥΡΩ Κ ΑΣ ΠΑΩ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Το δρομολόγιο Μ1 για το ΚΤΕΛ πράγματι εξυπηρετεί. Λίγη προσοχή όμως γιατί πολλές φορές το τελευταίο από ΚΤΕΛ στις 21.30 οι οδηγοί το κάνουν γαργάρα και δεν φθάνει μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο.