Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σε έξαρση οι κλοπές και οι ληστείες

Διαβάζουμε στο crimesonair.blogspot.com για τη σύλληψη των 2 Γεωργιανών το μεσημέρι στο Κεφαλόβρυσο Μεσολογγίου μετά απο την τρελή καταδιώξη της αστυνομίας Αγρινίου έφερε ηδη εξυχνιασμό σε 6 κλοπές στην πόλη του Αγρινίου.Στο αυτοκίνητο των Γεωργιανών βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και πολλά αντικειμένα απο τις κλοπές που είχαν κάνει όπως επίσης μεγάλος αριθμός τηλεκαρτών.Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι την ώρα της καταδίωξης οι Γεωργιανοί σκορπούσαν χρήματα στον δρόμο με σκοπό να μπλοκάρουν την καταδίωξη.Η αστυνομία Αγρινίου συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό άλλων 2 Γεργιανών που διέφυγαν την σύλληψη.
Επίσης πριν δυο μέρες ένας 39χρονος ομολόγησε ότι με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε 500 ευρώ από ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Αγρίνιο. Ο δράστης είχε καλυμμένο το πρόσωπο του.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι από τους μελλοντικούς Έλληνες του Γιωργάκη ήταν οι παράνομοι;

Ανώνυμος είπε...

Όχι στο νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες. Όχι Ελληνική Ιθαγένεια σε κατάπτυστα όντα. Έξω από τη χώρα ο Τζέφρυ και οι υπόλοιποι προδότες της χώρας.
Κρεμάλα για τους προδότες.
Η Ελληνική Ιθαγένια στους λαθρομετανάστες είναι πολύ χειρότερο από την αρπαγή των μισθών και συντάξεων. Αν μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα, σίγουρα σε κάποια χρόνια δε θα μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τα εδάφη που θα μας πάρουν με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που μας πλασάρουν.
Απλά σκεφτείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΚΟΚΕΦΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΓΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΞΥΠΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΥΒΡΙΔΙΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ
ΑΛΑ ΕΣΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες, προδότες πολιτικοί! Και ακόμα πιο προδότες τα όργανά τους, οι αναρχικοί. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο 2ος ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ??ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ??ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ 2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ??

Ανώνυμος είπε...

@ 4:09
Οι (λαθρο)μετανάστες αποτελούν περ. το 10% του πληθυσμού και ευθύνονται για το 85% των κακουργηματικών πράξεων που υπάρχουν συλλήψεις (το ποσοστό προκύπτει από τον ετήσιο απολογισμό Αστυνομικών Δελτίων του ΥΔΤ). Ξέρεις στοιχειώδη μαθηματικά ή απλά κάνεις το κορόιδο επειδή έτσι σου είπανε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΓΚΥΡΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΣΑΙΤ ΟΠΩΣ Π.Χ Χ.Α.ΟΚ??

Ανώνυμος είπε...

Με γκουγκλάρισμα 1 λεπτού:

http://www.astynomia.gr/images/stories/2009/DIAFOR09/120809_sxolia_egklhmat_Aexam2009.pdf

Σελίδα 5.
(Σημ: μόνο το 1ο 6μηνο του '09 και φυσικά μόνο τα εξιχνιασθέντα περιλαμβάνονται).

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΑΛΙ.Ο 2ος ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ??ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ" ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ".

Ανώνυμος είπε...

20 Μαΐου 2010 1:01 π.μ.

οτι και να λες μαστορα η εγκληματικοτητα στην ελλαδα ειναι εισαγωμενη. ολα τα αλλα που λες ειναι μπουρδες και τριχες κατσαρες.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι πεστα ρε μεγαλε η εγκληματικοτητα στις ζωες μας ειναι εισαγομενη λεγεται
δ.ν.τ
νατο
ευρωπαικη ενωση,και εσυ μεγαλε πατριδοκαπηλε νεολληνα της φαπας τους σιγονταρεις οπως μπορεις καλυτερα
τραβα να ακουσεις τον γ.παπαδοπουλο για να πεσεις για υπνο το εκανες παλι το χρεος σου προς την πατριδα εχεις γραψει 15 ποστ σε μια μερα.γρηγορα στην τρυπα σου τωρα να λουφαξεις υβριδιο

Ανώνυμος είπε...

ksenoi ergates g@m...des mas
Syriza & sia

Ανώνυμος είπε...

Γενικά το θράσσος των αναρχοσυριζαίων δεν έχει όρια και καθώς κάποιος ζήτησε στοιχεία για τους ξένους ας μελετήσει λιγάκι τα παρακάτω.

Συμμετοχή των ξένων στην εγκληματικότητα:
-Στις ληστείες 49,46%.
-Στις κλοπές- διαρρήξεις 50,87%.
-Στις ανθρωποκτονίες 37,57%.
-Στους βιασμούς 48,36%.
-Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης 55,13%.
-Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στην
παραχάραξη (98,78%), στις πλαστογραφίες (95,67%) και στις
παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).

Όλα αυτά ενώ οι ξένοι αποτελούν το 12% περίπου του πληθυσμού της χώρας. Έχει κανείς από τους θολοκουλτουριάρηδες καμιά καλή απάντηση ή θα κάνουν παλι τις ΚΟΤΕΣ;

(Πηγές για τους αμφισβητίες:http://aei.pitt.edu/2870/01/IMEPO_Final_Report_English.pdf

http://www.astynomia.gr/images/stories/2009/DIAFOR09/120809_sxolia_egklhmat_Aexam2009.pdf)

Ανώνυμος είπε...

tha ithela na rotiso kati patriotes edo mesa (autous tous 2-3 pou grafoun oli tin ora pantou)sxetika me auti ti statistiki meleti tis astinomias.oi dolofonies ellinon alla kai perissoteron ksenon apo tin astinomia sumperilamvanontai sti lista i einai aneksihniastes??Oi ksulodarmoi kai ta dosimata stous mpatsous oikonomikon metanaston apo ellines koutoponirous vlaxous gaioktimones otan eftane i ora na paroun ta lefta pou doulepsan(gnosto,prosfato kai topiko paradeigma to peristatiko me tous georgianous sto mesologi) sumperilamvanontai sti lista i einai aneksixniasta kai auta?ta polla ergatika atuximata ellinon kai kurios ksenon ergaton sta opoia upeuthinoi einai kapoia ellinika afentika sumperilamvanontai i einai aneksixniasta kai auta??

Ανώνυμος είπε...

21 Μαΐου 2010 1:02 π.μ.
καταρχας και οι νεοελληνες δεν ειναι αγιοι, απλα οι αλλοδαποι εχουν τα ηνια! και με τους ξενους οι ελληνες δεν εχουν τιποτα να χωρισουν,αλλα λεμε ποσοι χωρανε στην ελλαδα? τοσοι πχ?
ωραια τοσοι θα ερθουν. μην μας μπουνε και καβαλα στο τελος, δυσκολο ειναι να το καταλαβετε ρε αναρχοσυριζαιοι?

Ανώνυμος είπε...

Καμία απάντηση στο 7:18; Ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

1.02 ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ 7.18 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΗΔΗ Ο 1.02.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 5.05 ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΡΑΞΙΜΟ,ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΠΙΑ,ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ.Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΓΙΑ 30Ε ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΣΑΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ,ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΕΤΕΤΕ ΑΛΛΑ (ΕΞΙΣΟΥ ΖΩΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΔΩ) ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΟΥΦΙΑ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΟΧΙ; ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

a re nida kakomoire grafike 8a gyrisei to plhktrologio sou kai 8a se kopanisei k ayto me tis vlakeies pou grafeis

Ανώνυμος είπε...

3 μέρες κι ακόμα να απαντήσουν οι "γνωστοί-άγνωστοι" φίλοι των μεταναστών. Κακόμοιρες κοτούλες...

Ανώνυμος είπε...

allhleggyh ston nida

Ανώνυμος είπε...

Φασιστο-νταη του ιντερνετ σου εχουν απαντησει ηδη νομιζω .Και αφου ειναι κοτουλες και συ μαγκας γιατι δεν πας να τους το πεις απο κοντα?Ε?Αφου τα παιδια δεν κρυβονται,εχουν κοινωνικο προσωπο,δηλωνουν που αραζουν,που κανουν εκδηλωσεις,μεχρι και διευθυνσεις εχουν τα κειμενα τους.Γιατι δεν πας να τους τα πεις απο κοντα ολα αυτα για κοτουλες κτλ?Μηπως επειδη εισαι "κοκορας"?

Ανώνυμος είπε...

nida mh masas as eisai monos me enan zakia,as exeis ais8hma apo thn allodaph,as les tis apopseis sou mono sto internet,o agwnas mia mera 8a dikaiw8ei.essetai hmar!

Ανώνυμος είπε...

Όλο κλο-κλο και από αβγό τίποτα. Άλλος γαβγίζει στα greeklish και άλλος για να στρίψει την κουβέντα λέει ό,τι θυμάται για τα "παιδιά" και το "πρόσωπό" τους (ή καλύτερα να πούμε τις τσέπες των πατεράδων τους και τις τσατσοπαρεμβάσεις τους;). Τέλος πάντων, αυτά τα είπαμε σε άλλη ανάρτηση του agrinionews νωρίτερα.

Στο θέμα μας τώρα!
Όσο και αν διάβασα τα παραπάνω, απάντηση δεν είδα στο ερώτημά μου (όποιος την είδε ας την ξαναγράψει, μη ντρέπεται!). Λοιπόν, επαναλαμβάνω την ερώτηση για όσους δεν κατάλαβαν ή κανουν ότι δεν κατάλαβαν, όσο πιο απλά μπορώ:
1.ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΟΧΙ;
2.ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Αν δε σας κάνει κόπο απαντήστε συγκεκριμένα και αιτιολογημένα (μάλλον πολλά ζητάω, ε;). Περιμένω και πάλι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΟΤΕΣ ΚΤΛ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Ή Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕΣ ΞΥΛΟ,ΕΚΒΙΑΣΜΟ Ή ΔΟΣΙΜΟ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ(ΠΧ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ),ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΑΝ ΑΛΑΛ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙ,SIEMENS,ΚΤΛ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 2ο ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:54,
Αρχικά να υποθέσω ότι η απάντησή σου στο 1ο ερώτημά μου είναι "ναι". Επιπλέον, η χώρα μας είναι γνωστό ξέφραγο αμπέλι και γι' αυτό η αντιμετώπιση των ξένων από τις ελληνικές αρχές είναι πολύ πιο light από την κατάσταση στη δυτική Ευρώπη (για Ιταλία-Ισπανία ούτε συζήτηση) που και στρατόπεδα συγκέντρωσης υπάρχουν και υπηκοότητα δεν παίρνουν ως παράνομοι ούτε σε 3 γενιές. Σίγουρα πολλοί ξένοι βιώνουν δύσκολες καταστάσεις στην Ελλάδα και οι Έλληνες δεν είναι όλοι μπουμπούκια, αλλά όταν λέμε παραβατικότητα δε θα πρέπει να έχουμε στο νου μας την είκόνα του πεινασμένου Αφγανού που καθαρίζει τζάμια στο φανάρι και κλέβει ένα καρβέλι ψωμί για να φάει. Κάτι τέτοιο μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί. Ωστόσο όταν εγκλήματα όπως ληστείες, φόνοι και βιασμοί στα οποία οι ξένοι συμμετέχουν 3-4 φορές περισσότερο από τους Έλληνες, τα αντιμετωπίζουμε με τη λογική "πείναγε, γι' αυτό πήρε ένα καλάσνικοφ και λήστεψε το σούπερ μάρκετ", νομίζω υπεραπλουστεύουμε την κατάσταση.
Ανάλογες στατιστικές δείχνουν ότι τα περισσότερα και τα σοβαρότερα αδικήματα δεν οφείλονται στους ρακένδυτους μετανάστες αλλά σε οργανωμένα κυκλώματα από πολύ συγκεκριμένες χώρες (μην ξεχνάμε ότι αφορμή για την ανάρτηση ηταν η σύλληψη Γεωργιανών. Ακούστηκε ποτέ κάτι για Νιγηριανό διαρρήκτη ή ληστή από το Μπαγκλαντές;). Η εγκληματικότητα των ξένων στην Ελλάδα δεν αποτελεί προλεταριακού τύπου αντίδραση όπως ονειρεύονται κάποιοι αλλά μια πολύ οργανωμένη επιχείρηση που προέρχεται από λίγες συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Όσο σφυρίζουμε αδιάφορα τόσο περισσότερο τους δίνουμε χώρο να μας καβαλήσουν κι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ Η ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Η ΒΙΑΣΜΟΙ(Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ..) ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 55-60% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ(ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ????ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΑΡΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

26 Μαΐου 2010 12:06 π.μ.

νιδα η εγκληματικοτητα στην ελλαδα ειναι εισαγομενη .σταματα να λες παπαριες.

Ανώνυμος είπε...

a re nida, firma egines eixes den eixes

Ανώνυμος είπε...

1.19 δεν ξερω τι εννοεις με το σχολιο αυτο αλλα νομιζω οτι τα εχεις μπερδεψει λιγακι..

Ανώνυμος είπε...

Στα Ιωάννινα κατέληξε ο 28χρονος αλβανικής καταγωγής, που είχε τραυματιστεί στις 30 Απριλίου στους Ασπραγγέλους. Ο άτυχος εργάτης εργαζόταν σε οικοδομή τοποθετώντας μεταλλικές ράβδους, όταν έπεσε από ύψος 3,5 μέτρων στο δάπεδο. Ο 28χρονος οικοδόμος μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση επί 10 ημέρες, για να καταλήξει τελικά προχθές.
Νεκρός μέσα σε αρδευτικό κανάλι, βρέθηκε σήμερα το πρωί 23χρονος Αφρικανός εργάτης στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Το θύμα εντόπισαν υπάλληλοι του ΓΟΕΒ (Γεωργικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Ειδικό συνεργείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έβγαλε μέσα από το κανάλι το σώμα του άτυχου νεαρού το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.
Ο ιατροδικαστής ανέφερε ως επίσημη αιτία θανάτου τον πνιγμό, εκτίμησε ότι το σώμα του νεαρού ήταν μέσα στο νερό επί τρεις περίπου εβδομάδες, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι προηγήθηκε μέχρι να βρεθεί στο αρδευτικό κανάλι ο αλλοδαπός.
Στη τσέπη του νεκρού βρέθηκε από τους αστυνομικούς έγγραφο απέλασης την υποδιεύθυνση του Τμήματος Ασφαλείας Σάμου πάνω στο οποίο υπήρχαν οι φωτογραφίες του νεαρού. Με αυτές η αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος στην περίεργη αυτή υπόθεση.

ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι εργάτες στις οικοδομές σήμερα είναι αλλοδαποί, οπότε όλα τα εργατικά ατυχήματα στον κατασκευαστικό κλάδο θα αφορούν αλλοδαπούς, λογικό δεν είναι; Τον άλλο ξένο που βρέθηκ στο κανάλι άκουσα ότι τον έριξαν εκεί οι συγκάτοικοί του. Υπάρχει πάντως και η περίπτωση και οι δύο πτώσεις να οφείλονται σε μπανανόφλουδες που άφησαν με ύπουλο τρόπο μέλη της Χρυσής Αυγής. Ψάξτε το.