Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Πεζόδρομοι και Κολωνάκια..

Η οδός Σαλάκου είναι άλλος ένας κεντρικός δρόμος που πεζοδρομείται.
Οι εργασίες ήδη άρχισαν..


Παράλληλα τα κολωνάκια πλέον τοποθετήθηκαν τελικά σε κάθε πλευρά του πεζόοδρόμου της Ηλίας Ηλιού, από τη μια γωνιά ως την άλλη..
Και ( όπως βλέπετε) και στην 34ου Συντάγματος, όπου ο χώρος που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα μειώθηκε τουλάχιστον στο μισό.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω πω καταστράφηκε ο καφές στον πεζόδρομο! Καλά τι τους πείραξε εκεί στο δήμο που έπινε τον καφέ του ο κόσμος; Σαν ΦΥΛΑΚΕΣ και ο ένας πάνω στον άλλο είναι!
Πάμε για άλλα στέκια...

Ανώνυμος είπε...

Οδός Σαλάκου παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

ενταξει η πεζοδρομηση αλλα οχι και να στριμοξουν τον κσοσμο.λεσ κ το αγρινιο εχει πλατειες με καφετεριες.

Ανώνυμος είπε...

mazi me ta trapezokathismata pou miothikan sta misa miothikan kai ta merokama sta misa...gia sas pou pernagate apo tin 39syntagmatos kai den ξero pou thelate na pate giati prin 6 xronia ekei mono prezakia gia katourima pigenan

Ανώνυμος είπε...

οι πεζοδρομοι ειναι για τους πεζους νομιζω η συμπεριφορα των καταστηματαρχων ηταν εχθρικη για τους πεζους δεν μπορουσες να περπατησεις

Ανώνυμος είπε...

καλά κάναν, να περνά και ο κόσμος που βγάζουν τα μαγαζιά τα άντερά τους από τον φραπέ!
ο πεζόδρομος είναι για όλο τον κόσμο έγινε το αγρινιο μια απέραντη καφετέρια

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε,είστε καλά?Ο χώρος δε μειώθηκε στο μισό. Για του λόγου το αληθές, κοιτάξτε στην τρίτη φωτογραφία που τοποθετήθηκαν οι σιδεριές και πούείναι η κίτρινη γραμμή οριοθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων. 40 εκατοστά πιο έξω οι σιδεριές.
Όχι μόνο δεν τους μείωσαν,τους έδωσαν επιπλέον.
Ποιος κοροιδεύει ποιον εκεί στο δήμο? Εσείς που γράφετε αρνητικά μήπως έχετε καφέ ή δουλεύετε σε αυτά?
Επιτέλους να αλλάξουν οι νοοτροπίες. Καταλαμβάνετε παράνομα επιπλέονδημόσιο χώρο και φωνάζετε ? Φωνάζει ο αθώος,φωνάζει και ο κλέφτης. Ο σοφός λαός ξέρει γιατί έβγαλε τα γνωμικά. Κουτοπόνηροι.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα μέσα σε τέτοια οικονομική κρίση να τους μειώνουν τη δουλειά στο μισό με το έτσι θέλω.
Δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη τους να βάλουν κολωνάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

gitsanas είπε...

ΟΛΟΙ,ΠΑΝΤΟΥ,(ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ),ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!ΕΤΣΙ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΔΡΟΜΟΣ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

otan h eley8eria ginete asidosia tote nai xreiazonte oria...kapote mono prezakia permousan apo kei ontos twra pou yparxoun oi proipo8eseis na perasei enas fisiologikos an8ropos mporei???oute emena mou aresei i eikona tou "mantromatos" alla ws pou ftanei h eley8ia tou ka8 enos...
oso gia thn odo χ.salakou(tou megalou aytou agrinioti martyra tou 44)den 8a ginei ka8 olokliria pezodromos ua megalosoun ta pezodromia pou 8a epitrepi thn kykloforia enos mono aytokinitou.

kostakoutas είπε...

Μαλλον μας ψεκαζουν,δεν εξηγείτε αλλιώς αυτη η αθλιότητα..

Ανώνυμος είπε...

telos h konoma......TSOUZH

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΈΣΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ; ΖΗΛΕΥΕΤΕ;;;;;;;
ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΠΤ ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

ΒΕΒΑΙΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ...ΠΡΙΝ ΔΝ ΧΩΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΧΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ...Ο ΦΡΑΠΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 0.15 ΕΥΡΩ Κ ΤΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2.60 ΕΥΡΩ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΜΠΥΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΝ ΠΟΛΙΤΗ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ!!!

Νικοσ είπε...

Επιτέλους θα μπει μια τάξη στο χάος.Δεν μπορούσες να περάσεις απο τον πεζόδρομο. Ειδικά δύο καφετέρειες είχαν πιάσει όλο το δρόμο. Χρειάζεται να γίνει επίσης κάτι με τον φωτισμό στην 4ου Συντάγματος,δεν υπάρχουν καθόλου φώτα! Δεν μπορεί να αφήνουμε όλο τον χώρο στον κάθε ασύδοτο επιχειρηματία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά σας λένε κάτι?

http://stratos-etoloakarnania.blogspot.com/2010/05/2011.html

Αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι η φραπεδιά και η κλειδαρότρυπα της τηλεόρασης.

Ανώνυμος είπε...

H dikaiologia oti mazeutikane ta trapezia gia na pernaei o kosmow einai mia sketi paparia!!
Diladi prin poios pernage apo ekei???Kaneis opos eipe kai enas filos pio pano..apla oloi to mathame kai pername apo ekei gia peratzada (ENOEITAI KAI EGO) na doume kanena kolo kai antistoixa oi gunaikes pernane apo ekei gia na deiksoun to kolo tous!!
X.S

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ???????
ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν μπορεί να εμποδίζει την χρήση των πεζοδρόμων απ΄ τους πεζούς. Οι καφετέριες έχουν νοικιάσει από τον δήμο συγκεκριμένα τετραγωνικά αλλά το είχαν ξευτιλίσει χρησιμοποιώντας διπλάσιο και τριπλάσιο χώρο. Δηλαδή χρησιμοποιούσαν παρανομα την περιουσία των δημοτών, την κοινόχρηστη οδό (δηλαδή όλων μας) για να κερδίζουν. Με τα κάγκελα περιορίστηκαν στον χώρο για τον οποίο πληρώνουν και ο οποίος αφήνει χώρο και στους πεζούς να χαίρονται τον πεζόδρομο και να μπαινει ο κόσμος και στα υπόλοιπα μαγαζιά. Ρωτήστε κάποιον μαγαζάτορα καφετέριας που διαμαρτύρεται πόσα τετραγωνικά έχει νοικιάσει και για πόσα καθίσματα έχει άδεια. Θα αλλάξει αμέσως κουβέντα γιατί χρησιμοποιεί τετραπλάσια τραπεζοκαθίσματα από την άδειά του εις βάρος όλων μας. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ να σεβεστε και μας τους υπόλοιπους συμπολίτες σας που θέλουμε να χρησιμοποιούμε τον πεζόδρομο.

Ανώνυμος είπε...

Άντε επιτέλους
να μπορούμε να περνάμε...

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνετε για αξιοκρατία,ισονομία και δικαιοσύνη. ΠΑΣΟΚ και γΙαννακά. Αυτά που υπεσχέθησαν προεκλογικά στη διάθεσή σας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=132463&cid=6

Ανώνυμος είπε...

tora gia olous esas tous valtous 'h kakiasmenous vlaxous den katalava osi exoun siferonta den exoun dikeoma na ekfrastoun gia isa dikeomata mosxolie oi pelatiakes sou sxesei politiki sou tafloplaka

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΟΥΤΕ ΠΡΑΧΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ (ΓΝΩΣΤΩΝ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 2.10 ΤΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ? ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ? ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝΩΝ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

τι να πώ ο άνθρωπος ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ και ιδού η αχαριστία.Για τελικά όλα φταίει ο Μοσχολιός και το ΠΑΣΟΚ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ.Φίλη Georgia τι να πώ απάντησε μόνη σου στα θλιβερά σου σχόλια.


ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα κολωνακια είναι ενα από τα 20.000 εργα ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ? (θυμάστε την παλιά κομματική διαφήμιση...)

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί που λένε ότι δεν χωρούσαν να περάσουν οι πεζοι!!!!!! ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΝ;;;
Σιγά ρε μεγάλε που σε εμπόδιζε ο κόσμος που έπινε τον καφέ του να περάσεις!
Έλληνες... μια ζωή να πάτε κόντρα στους άλλους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΩΡΕ???ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΑΠΟ 5 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ???
ΔΕΝ ΚΑΤΛΑΒΑ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΤΥΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ??? ΞΥΔΙ ΤΟΤΕ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ(ΒΛΕΠΕ ΣΟΥΛΙΟΥ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ...ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΖΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ(ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΤΛ)

Ανώνυμος είπε...

7.36 {2.10} me tsouzei to antitheto apo auto pou tsouzei esena .fantasou oti egw plhtomai apo ayto to metro ala kai ekeino to xali ghnontan den paleyontan,ok topikisthkoulimou

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΕΙΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΝΑΚΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ''ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ'' ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Xαλαρώστε ρε μάγκες, λες και πριν γίνουν οι καφετέρεις πόσοι περνούσατε από τον συγκεκριμένο δρόμο ??? Ένα ΑΣΗΜΑΝΤΟ θέμα το έχουμε ανάγει σε μείζον πρόβλημα. Η χώρα της υπερβολής!!! Ο άλλος λέει πως τα κολωνάκια "φυλακίζουν" τον κόσμο. Σιγά ρε μάγκα μου το ύψος και το μήκος που έχουν. Και η τηλεόραση σε αιχμαλωτίζει, αλλά δεν σε βλέπω να το έχεις κάνει ζήτημα. Κόψτε την παπαρολογία και ασχοληθείται με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης. ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ! ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ!!!

agrinionews είπε...

Για τον ''άγνωστο'' σχολιαστή που κάνει κάποιες καταγγελίες για συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, έχουμε να απαντήσουμε ότι τα σχόλιά του δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε γιατί πολύ απλά η καταγγελία του είναι ''ανώνυμη'' δίχως να μας καταθέτει σχετικές αποδείξεις. Εφόσον ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μας γνωρίζει πολύ καλά ας επικοινωνήσει μαζί μας και ας βγει επώνυμα να κάνει την καταγγελία του. Εμείς σε καμία των περιπτώσεων δε θα δεχθούμε απειλές και λόγια δεοντολογίας από όσους θέλουν να κρύβονται πίσω από την ''ανωνυμία'' τους παριστάνοντας τους προστάτες του πολιτικού μας συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΕΙΔΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ