Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Σύνοδος Πρυτάνεων: Προτάθηκε η κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας!

Σχέδιο-πρόταση στη Σύνοδο Πρυτάνεων για τη συγχώνευση-κατάργηση Πανεπιστημίων κατέθεσε ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολάκης , επικαλούμενος -μεταξύ άλλων- παράδειγμα προς μίμηση τη Δανία, η οποία συνένωσε τα 18 Πανεπιστήμια σε μόλις δύο.

Σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνεται η κατάργηση του νεοσύστατου Πανεπιστημίου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και η επαναφορά του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Προβάλλει δε ως επιχειρήματα τη διασπορά των πανεπιστημίων σε πόλεις και κωμοπόλεις. Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: "Από τα 24 Πανεπιστήμια μόνον τα Πανεπιστήμια που ευρίσκονται στην Αττική, στην Πάτρα, στα Ιωάννινα, στην Κέρκυρα και Χανιά είναι συγκεντρωμένα στην ίδια πόλη, ενώ τα υπόλοιπα διασκορπίζονται από 2 έως 6 πόλεις και κωμοπόλεις."( Αλήθεια το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος είναι και αυτό διασκορπισμένο; Η μήπως το Αγρίνιο είναι και αυτό "κωμόπολη" μιας και είναι στις πρώτους 15 Δήμους της χώρας μας;)
Την ίδια στιγμή κάνει αναφορά για "δεκάδες κωμοπόλεων, εκμαυλισμένες από την τακτική των Κυβερνήσεων των τελευταίων είκοσι ετών, απαιτούν την ίδρυση νέων Τμημάτων (π.χ. Λήμνος, Κως, Καστοριά, Κίσσαμος Χανίων, Νεάπολις Λασηθίου, Μεσολόγγι, Άργος, Πύργος) για να μετατραπούν από παραγωγικές κοινωνίες σε αδρανείς που θα βασίζουν την οικονομία τους στην κατανάλωση εκ μέρους των σπουδαστών και των υπαλλήλων.(!)

Ο "εκπαιδευτικός" Καλλικράτης έρχεται και μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων. Να δούμε όμως τι μπορούμε ως τοπική κοινωνία να περισώσουμε από όλα αυτά.

Διαβάστε το πλήρες σχέδιο εδώ: ( esos.gr)

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειδατε γιατι φωναζαμε οι φοιτητες???γιατι πραγματι το αγρινιο μπορουσε να κρατησει το πανεπιστημιο αλλα αν ηταν αγρινιου οχι δυτικης.αλλα και αν υπηρχαν οι υποδομες.μακαρι να μας στηλουν στα γιαννενα ρε πουστη μου εκει θα δεισ δημαρχε κ νομαρχα.giannena giannena giannena yes yes yes.

Ανώνυμος είπε...

AYTA EIΠΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 25 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας που θα πρέπει να δώσουν - οι βουλευτές της Αιτωλ/νιας, οι τοπικοί Άρχοντες, οι φορείς της πόλης και ο λαός του Αγρινίου - για την διατηρήσει του Πανεπιστημίου θα είναι δύσκολος και επίπονος, τίποτε δεν είναι δεδομένο και οι καιροί πολύ δύσκολοι.

Κατά την γνώμη μου πρώτα το πανεπιστήμιο της Πάτρας θα προσπαθήσει να εντάξει τις σχολές του Αγρινίου (Επειδή η Πάτρα είναι έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (δηλαδή τι περιφέρεια …)) και μετά το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, να μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό ο χρόνος θα το δείξει και εύχομαι να κάνω λάθος.

Πρόβλεψη που εύχομαι πάλι να κάνω λάθος η αντίδραση όλων των παραπάνω θα είναι χλιαρή εως υποτονική (για λόγους που είναι εύκολα εννοούμενοι δεν χρειάζεται ανάλυση) ότι μπορέσει να κάνει αν μπορέσει μόνο ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

"εκπαιδευτικός" Καλλικράτης έρχεται και μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων. Να δούμε όμως τι μπορούμε ως τοπική κοινωνία να περισώσουμε από όλα αυτά...................................................poly apla tha paroume ta @rxidi@m@s

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΝΑΙ!!!!ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!
ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΤΡΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ???
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΖΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!!!!?????????
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΦΑΝΤΟΙ!!!!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ) ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η΄ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!
ΑΝ ΟΧΙ.....
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ "ΜΑΓΑΖΑΚΙ"!!!!!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΠΙΤΟΝΥΚΟΚΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΕΣ!!!!
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ Γ.....ΗΝ Ν ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912 ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΛΠ)!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρηουν αντιδράσεις από τους βολευτές θα είναι σε στυλ Καραγκούνη που "αντέδρασε" για την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας με μια χλιαρή ανακοίνωση ,ένα χαρτί δηλαδή αφού ανακοινώθηκαν οι περιφέρειες ότι μένουν ως έχουν. Απλά για το θεαθήναι. Ξεφτιλίζονται και νομίζουν ότι παράγουν έργο και προασπίζονται τα συμφέροντα του τόπου.
agrinionews να αναρτηθεί,γιατί έχεις κόψει πολλά μηνύματα κατά καιρούς. Σας θίγουμαι τους ανίκανους βολευτές?

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι όλοι οι βολευτές που κράυγαζαν για επιτυχία ίδρυσης του πανεπιστημίου? Πού είναι η Γιαννακά και ο Μωραίτης που δήθεν είχαν ερείσματα και συμβολή στη δημιουργία του πανεπιστημίου.
Όχι άλλο δούλεμα, ντομάτες,αυγά,γιαούρτια και ότι άλλο μπορείτε. Και αυτά είναιη αρχή.
Είναι ντροπή για τον τόπο να εκπροσωπείτε από ανίδεους και βολευτάκηδες που ενδιαφέρονται μόνο για τις βίλες τους,τις πισίνες τους, τα κότερα και τα εξοχικά τους.
Μην τολμήσετε να ξαναπατήσετε στο νομό. Είστε αλήτες με αυτά που κάνετε ή μα΄λλον που δεν κάνετε και κοροιδεύετε ένα φτωχό λαό όπως της Αιτωλοακαρνανίας.
40 χρόνια ένα μεγάλο τίποτα. Έξω από δω.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο τύπος ο Γρυσπολάκης σε ποιόν πλανήτη ζει; Τι σχέση έχει η "διασπορά των πανεπιστημίων σε πόλεις και κωμοπόλεις" με το Αγρίνιο;;;

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να μας στηλουν στα γιαννενα ρε πουστη μου εκει θα δεισ δημαρχε κ νομαρχα.giannena giannena giannena yes yes yes...............................................................................molis mathei o mpampakasou poso einai ta enoikia sta pagouria tote na deis giannena giannena giannena yes yes yes.twra gia ths upodomes th na sou pw mporei na exeis kai dhkeo
y.sypodomes = 10E to poto-5E to mphraki ktlp

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ!!!


ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΩΡΑ!!!


ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα προβληματα της Τριτοβαθμιας εκπαιδευσης στη Ελλαδα δε λυνονται με καταργησεις και συγχωνευσεις. Λυνονται με ΛΕΦΤΑ για ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. Ο (καλοπληρωμενος) κυριος Πρυτανης καλα θα κανει να αντιληφθει οτι αποτελει μερος του προβληματος κι οτι για να ισχυσει στην Ελλαδα ο,τι ισχυει στη Δανια ή τη Σουηδια χρειαζεται ολικη αναδιοργανωση του εκπαιδευτικου συστηματος απ' το νηπιαγωγειο ως το πανεπιστημιο κι οχι με "πορδες" στον αερα!

Ανώνυμος είπε...

8:27 tha menw se estia!den asxoloume giati arxhzei mia sobarh zyzhtish apo alloys sxoliastes!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΑΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗ ΦΘΗΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΘΗΝΑ" ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΛΥΒΕΣ, ΤΟΤΕ Ο.Κ!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΥΡΙΤΣΑ????
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!
ΑΝΤΕ ΦΟΙΤΗΤΑΚΟ!!!!
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΥΡΩΝΙΑ ΣΟΥ!!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΣΠΥΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

''για να μετατραπούν από παραγωγικές κοινωνίες σε αδρανείς''

ταδε εφη ο μεγιστος καθηγητης γρυσπολακης (διασημος για τις ανακαλυψεις του) που εχει ειδικο βιντεο με γιαουρτωμα στο youtybe,και με τις ερευνες του εχει οδηγησει το εθνος και τους πολιτες της χωρας απο την αδρανεια στην παραγωγη.
λιγο αυτοκριτικη ποτε δεν βλαπτει.

Ανώνυμος είπε...

H protasi gia periorismo tou arithmou ton panepistimion einai apolitos logiki kai epitaktiki(anexartitos tou oti proerxetai apo ton grispolaki). Opoios ipostirizei to antitheto profanos exei agnoia gia to ti simainei panepistimiaki ereyna kata kirio logo kai deyterevontos gia to ti simainei panepistimiaki didaskalia. Kai gia ta dio apaitountai ipodomes kai ereynitika kondilia ta opoia se kamia periptosi ena apokentromeno, apokefalismeno, pamftoxo se ereynitiko dinamiko (mporeite na koitaxete tis ereynitikes dimosieyseis ton melos dep ton tmimaton agriniou), xoris stoixeiodi ipodomi kai se poli pou kamia "koultoura" gia na ipostirixei ena tetoio egxeirima iparxei, DEN noeitai oti mporei na iparxei panepistimio. Antithetos ereyna pragmatopoieitai se isxira panepistimia kai oxi se xoria san to diko mas. Ean pragmatika tha eprepe na ginei kati sto agrinio prepei na einai i proothisi gia xrisimopoiisi ton apotelesmaton tis ereynas pou tha ginetai se kentrika panepistimia me enisxisi topikon georgikon epixeiriseon kai i epixeiriseon pou tha prosferoun kainotoma proionta apotelesma aytis akrivos tis ereynas. H anaptixiaki protasi gia to agrinio den einai, distixos gia tous koutofragous, h paragosi anergon epistimonon me ptixio AEI pou oxi mono tha ntrepontai na to deixoun sto exoteriko (ean vevaios katalavoun oti prokeitai gia ptixio aei kai oxi gia frontistirio) i akoma kai entos elladas kathoti ta panepistimia den axiologountai apo to poso eynooun ta sinferonta ton kata topous ilithion, alla apo tin exagogi kai diaxisi tis ereynas. Alla vevaios (kai edo xreiazontai onomata) poios tha mporouse na perimenei kati axiologo apo tous ilithious politikous pou eklegontai sto nomo opos o kirios Moraitis (den einai o monadikos kai oxi mono apo ayton ton politiko xoro) o opoios kanei parembasi gia to thema idrisis tou panepistimiou xoris (diorthoste me an kano lathos) na exei foitisei se ena panepistimiako tmima? H anaptixiaki poreia tis polis kai tou nomou den egeitai opos polloi kontofthalmoi theloun na pistevoun (opos kai o idioktitis tou parontos blog pou anarta sinexos diloseis topikon stelexiskon kai parapetamenon stin politiki ierarxia politikantidon gia to panepistimio) stin idrisi panepistimion gia na eynoithei i topiki oikonomia me tin ayxisi ton poliseon pita-giros, diplo zampon kaseri kai kafedies smplatia h apo ena eisodima apo ta anoikia! Ta peri idrisis panepistimiou stin poli mas itan kai einai mia idea keni xoris kanena upovathro. Pros touto mporei kapoios na anarotithei to exis: Sta xronia leitourgias tou panepistimiou poia ta ANAPTYXIAKA apotesmata gia tin poli kai to nomo? H apantisi gnosti: sxedon tipota. Oli h prospatheia egine gia na ikanopoiithoun oi politikes filodoxies ton eklegenton sti vouli apo to mono mas kai oxi mono kathoti DEN exoun kati allo na prosferoun para koufies idees-eukoloxoneytes me ameso oikonomiko antiktipo merikon euros stin tsepi enos mikrou posostou tou plithismou tou agriniou. Epanerxomai stin protasi, h anaptuxiaki poreia tis polis egeitai stin anptixi pou paragei kainotomia sti georgia kai ston protogeni tomea en geni kathos o nomos itan georgikos kai exei to ipovathro na metexelixthei se topo pou tha ekmetaleytei tin ereyna gia na prosferei iperesies kai proionta ston tomea tis georgias gia makroprothesma apotelesma stin topiki oikonomia (apasxolisi ktl). Thanks for your time! (gia opoion to diavase)

Ανώνυμος είπε...

3:09,artemis, τώρα το παίζεις και Αγρινιώτης? Πάλι γελάσαμε.
Πανεπιστήμιο Αγρινίου γρήγορα και με υποδομές. Ειδικά το τμήμα Φυσικών Πόρων που θα γίνει Μηχανικών Περιβάλλοντος και οι απόφοιτοί του θα μπορούν να εγγράφονται στο ΤΕΕ έχει πλούσια έρευνα και δημοσιεύσεις. Όποιος λέει το αντίθετο ας ψάξει να βρει τί έχει κάνει στα 10 χρόνια λειτουργίας του,παρά τις πενιχρές υποδομές και μέσα. Φανταστείτε τί μπορούν να κάνουν όταν δοθούν τα απαραίτητα κονδύλια όπως δίνονται σε Γιάννενα Πάτρα, που δε θέλουν με τίποτα Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο,γιατί πολύ απλά θα τους παίρνουν φοιτητές. Είχαν αυτές οι προαναφερθείσες πόλεις κουλτούρα για Πανεπιστήμιο? Από πότε? Οι μεν ήταν υπόδουλοι στους Τούρκους και δεν έχουν ούτε 100 χρόνια ελεύθεροι, οι δε μινάρες ένα λιμάνι έχουν και οτυς έδωσαν πανεπιστημιο ως μεγάλη πόλη, όπως είναι και το Αγρίνιο τώρα. 15ος δήμος στην Ελλάδα.
Δεν είναι δυνατόν να έχουν κωμοπόλεις τύπου Μεσολόγγι,Φλώρινα,Σπάρτη ΤΕΙ ολόκληρα και Πανεπιστήμια και πόλεις και δήμοι του μεγέθους του Αγρινίου ένα τίποτα. Αυτά είναι τα λάθη και όποιος κάνει κίνηση να καταργήσει το νεοσυσταθέν Πανεπιστήμιο Αγρινίου,θα πατήσει επί πτωμάτων πρώτα. Πίσω από αυτό κρύβονται σίγουρα μινάρες και Γιαννιώτες και αυτό είναι ξεκλάθαρο. Οι μεν άρπαξαν την Οικονομική σχολή εν κια νυκτί το 1997, οι δε πάντα ήθελαν να μας έχον υπό κηδεμονία για να παίρνουν όλα τα κονδύλια και να στέλονουν ψίχουλα,αλλά και να πάρουν το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος για να δημιουργήσουν Πολυτεχνική σχολή.
Αυτή η Πολυτεχνική σχολή να δημιουργηθεί στο Αγρίνιο, όπως Πολυτεχνική σχολή έχουν και τα Χανιά με πολλά τμήματα, πόλη αντίστοιχου μεγέθους με το Αγρίνιο, η οποία δε χρειαζόταν καν πανεπιτήμιο,αφού είναι καθαρά τουριστική και μπορούσε να επιβιώσει και χωρίς αυτό, σε αντίθεση με πόλεις τύπου Αγρίνιο,Λάρισα,Καρδίτσα,Τρίκαλα, που βρίσκονται στην ενδοχώρακαι τέτοιες υποδομές είναι απαραίτητες.
Αυτά είναι τα τραγικά λάθη.
Και υπεύθυνες είναι οι κεβερνήσεις και οι ανίκανοι εδώ και 40 χρόνια παραγοντίσκοι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε????
ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΩΝ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!!!
ΟΞΩ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Merika sxolia stin 3:09 Artemis:

Giati viazesai na ginei grigora kai me 'ypodomes' to panepistimio?

Mporeis na deis sto Internet alla panepistimia toy esoterikou/exoterikou sxetika me dimosieyseis k.t.l.

Episis to thema mas den einai oute ta Giannena oute i Patra, ta opoia mporei na theloun otidipote. Gia paradeigma, ta Giannena FYSIKA kai eixan koultoura gia Panepistimio kai mporeis na vreis perissoteres plirofories sxetika sto Internet...

Episis den exo katalavei ti logiki giati na min exoume kai meis afoun oi alloi..na sou ypenthumiso oti prokeitai gia panepistimio kai oxi gia magio kai kapelo gia to kalokairi..

Antilamvanomai oti zitima 'epiviosis' tou Agriniou einai kai i leitourgia panepistimiou, alla oxi me tetoia epixeirimata.

Exeis omos dikio oti oi anikanoi paragontiskoi exoun terastia eythini. Kalutera DEN MPOROYN GIATI DEN THELOUN. Kai aytous prepei na ypodexeste me giaourtia sto Agrinio..vlepe kai Ellinofreneia gia to pos kai pote stelnoume ta giaourtia apotelesmatika sto stoxo.

Episis einai simantiko na tonistei oti o k. Moraitis DEN dikaioutai na milaei/ypostirizei gia to panepistimio, afou den exei idea peri toytoy.

En telei vevaia to 85% stis teleytaies ekloges peripou psifise Pasok/ND, ton k.Moraiti kai allous diladi, gia na ekferoun apopseis sxetika me tetoia themata, opote?
Diladi gia na katalavoume, apo ta atoma pou grafoun ayta ta sxolia ta 8 sta 10 pou grafontai proerxontai (kat'analogia kai xoris vevaia na einai antiprosopeytiko to deigma) apo psifoforous ND/PASOK..opote?

Ante kai kalo kalokairi!

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κανουν κατι γιανα γινουμε μηχανικοι εκλεισε το μαγαζακι!γιατι τα πανεπιστημια κλεινουν τα πολυτεχνια ομως οχι!

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε σκατοβλαχοι που θα συγκρινετε τη ΠΑΤΡΑ με το αγρίνιο.
Η Πάτρα είναι μια πόλη με 160000 κατοίκους -μέσα στην πόλη-, ενώ ο δημος Πατρέων ξεπερνα τις 200.000 ΄
Εσείς για να φτάσετε σαν δήμος τις 100.000 ,μαζέψατε όλα τα χωριά στο δήμο που απέχουν απο το αγρίνιο 15 και 20 χιλιόμετρα .
ΣΤΡΑΤΟΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ 15 ΧΙΛ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ 10 ΧΙΛ
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 15 ΧΙΛ
ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ 15 ΧΙΛ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ 20 ΧΙΛ

Και άλλα πολλά .
Ολοι αυτοί λοιπόν είναι αγρινιώτες ;
Άλλο ανήκω στον δήμο αγρινίου και άλλο είμαι αγρινιώτης .
Τώρα για την κουλτούρα σας ας το αφήσουμε καλύτερα ....Φαίνεται από τα χάλια πανεπιστημίου σας...

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Η κουλτούρα χτίζεται με το χρόνο. Τί κουλτούρα είχαν οι παγουράδες ? Τί κουλτούρα είχαν οι μινάρες εκτός από ένα λιμάνι παλιά και βιομηχανίες?
Θέλει κόπο και χρόνο να αλλάξουν νοοτροπίες και συμπεριφορές.
Όπως με την πολιτική ένα πράγμα και την παιδεία των Ελλήνων, που μέσα σε 25 χρόνια άλλαξαν πολλά προς το χειρότερο όμως.
Έτσι και με τα πανεπιστήμια, θέλουν το χρόνο τους. Ανίδδε που θες να λέγεσαι και φοιτητής. Φοιτητής είσαι όταν σκέφτεσαι και διαβάζεις και τίποτα παραπέρα από τα του οίκου σου, όχι απλά επειδή έχεις ένα πάσο και ονομάζεσαι φοιτητής. Μινάρα. Είναι κατάρα να σε φωνάζουν μινάρα.

Ανώνυμος είπε...

Ειχαμε και εχουμε και θα εχουμε κουλτουρα οι παγουραδες.Κουλτουρα ειναι ακομα και ο ιδιος ο μυθος με τα παγουρια.
Σαφως δεν ειναι κουλτουρα να καθεσαι απεναντι και να κρινεις τους ομοιους σου.
Αλλα...εεεε.....ξερεις...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!!!
Το θεμα ειναι οτι απαντες οι υπευθυνοι για τη λειτουργια του πανεπιστημιου αυτου μας μπιιιπ κανονικα
Κι εμεις γραφουμε σχολιακια στο ιντερνετ αντι να παμε να διεκδηκησουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι φοιτητες αυτο που μας ανηκει
Ειτε ειμαστε δεξιοι ειτε αριστεροι ειτε δεν ξερω εγω τι αλλη ηλιθια ταμπελα δινει ο καθενας στον εαυτο του.
Ξυπνατε επιτελους γιατι ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ....Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!
ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΒΥΣΜΑ!!
ΞΥΠΝΑ!ΚΟΥΝΗΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΑΤΡΙΝΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΧΟΣ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙς ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΣΑΣΕΙΣ...) ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.


ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΙΝΑΡΟΥΠΟΛΗ?

ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ GAYOBLAXOYPOLH.ΕΛΕΟΣ


ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΠΟΙΛΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.


Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΨΑΡΟΜΙΝΑΡΕΣ???Η ΜΟΝΗ.ΤΩΡΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΙΤΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

2:09.ρε φιλε το πανεπιστημιο δυτικης ελλαδας εν 'μερη σημαινει οτι ανηκει κ στο μεσολογγι!το εχεται παρει πρεφα.κ οχι μονο εκει αλλα κ στην αμφιλοχια κ στον πυργο κτλ.εμεις θελουμε πανεπιστημιο αγρινιου με πανεπιστημιουπολη!!!2:07 δεν καταλαβα επειδη καποιος ειναι κατα του αγρινιου ειναι κ απο το μεσολογγι???κ εγω πει πολλα πραγματα κατα του αγρινιου κ με εχετε πει ψαρομυαλο!ελεος.δηλαδι νωμιζεισ οτι το αγρινιο πεζει κανενα σημαντικο ρολο για την υπολοιπη ελλαδα???ουετ τουρισμο ουτε μνημεια?προσφατα ηρθαν κατι φιλες μου!πραγματικα δεν ειπαν τιποτα καλο για το αγρινιο.μονο η λιμνη τους αρεσε!κ για μερικους αλλους:οταν υα γιαννενα ειχαν πανεπιστημιο(κ δεν μιλω μονο για δημοσιο) εδω ειχατε καπνα κ προβατα!το υθεμα ειναι ενα οτι αν πραγματι ξαναπαμε στα γιαννενα το αγρινιο δεν θα εχει ποτε φοιτητες!εμεις οι φοιτητες δεν θα δουμε καμοια νεα υποδομη μονο απο βιβλια θα ειμαστε καλυτερα γιατι εδω ουτε φωτοτυπικο δεν εχουμε!θελουμε πανεπιστημιο αγρινιου με πρυτανη οχι διοικουσα επιτρωπη για να ριχνουν τις ευθηνες ο ενας στον αλλο,αλλα κ γιατι η διοικουσα δεν θα μπορουσε να σημετεχη στην συναντηση τον πρυτανεων κ ετσι να εχουμε κ εμεις γνωμη...........ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΠΕΙΝΕ ΦΟΙΤΗΤΗ(μάλλον οχι και τόσο ταπεινός...)

Τα Γιάννενα δεν είχαν πρόβατα? Ακόμα θυμάμαι τα ΕΙΡΩΝΙΚΟΤΑΤΑ σχόλια γνωστού πρύτανη(εξ Αθηνών) για τις παρελάσεις προβάτων στη Δωδώνης κάπου το 1965 οταν πρωτολειτούργησε το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη Δόμπολη...

Τα Γιάννενα (οπως και το Μεσσολόγγι και την Πάτρα)τα βαρύνει ΤΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

Το Αγρίνιο ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Και πάντα ηταν ενα αστικό κέντρο με πολλούς εργάτες και αγρότες οπως ολα τα υπόλοιπα.Ας πάρει τώρα οτι του αξίζει αφού πλέον είναι μεγαλύτερο αστικό κέντρο απο τα Γιάννενα.

Ας πήγαινες τις φίλες σου στα δύο ρεματα,Αγ.Θωμά,Λόφο Αγ.Παρασκευής,Παλαιό Αγ.Χριστόφορο να δούν ομορφιές (θέα, αλσύλιο,πράσινο)που στα Γιάννενα δεν υπάρχουν ουτε κατα διάνοια.Καλά για λίμνη δεν το συζητάμε.

Φυσικά είμαστε μαζί σας και το Αγρίνιο συμπαραστέκεται στη φοιτητική κοινότητα και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τα Γιάννενα(οι μισοί κατοικοι του Αγρινίου δεν είναι άλλωστε ηπειρώτες!!) που περισσότερα κοινά εχουμε με εσάς παρά με το Μεσ/γγι και την Πάτρα

Αγρινιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΑΣ!!!!
ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ!
ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΣΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ Η΄ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!!!!
ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ειστε σοβαροι?????
Ποσο σας τυφλωνει αυτο το πραγμα του να φατε ο ενας τον αλλο στα σημεια??
Τα ζητηματα της σχολης ειναι σοβαρα ρε παιδια....
Ασχοληθειτε λιγο με το θεμα και αφηστε τις πολεις ησυχες....
Κι εσυ ρε ταπεινε φοιτητη 9 μηνες τωρα τα δικα σου!! Το Αγρινιο και το Αγρινιο! Τι σου φταιει το Αγρινιο το ερμο?
Εγω απο Γιαννενα ειμαι και περναω γαματα εδω περα κι ας μην εχει τιποτα!!Βρες κι εσυ τον τροπο!
Ελεος γι'αυτο δεν θα παμε μπροστα αντιθετα ολο και πιο πισω

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να διες!το αγρινιο δεν ειναι μεγαλυτερο απο τα γιαννενα ουτε κοσμο εχει ουτε διασκεδαση!τωρα οτι κ εκει ειχαν προβατα δεδομενο ειναι απλα σου λεω οτι οι τεχνες,οι βιομηχανιες κτλ υπαρχουν απο παλια στα γιαννενα!το αγρινιο παλια φαινοταν οτι θα παιξει καποιο σημαντικο ρολο αλλα ειναι αφαντο χωρις αεροδρομιο χωρις τρενο,πανεπιστημιο κτλ τωρα γινονται προσπαθειες αλλα δεν ειναι αρκετες!κ μην λες βλακειες οτι το αγρινιο εχει ωραια μερη!κ να με πληρωνες δεν θα το ελεγα κ εμενα κ οσους φοιτητες ξερω,ακομα κ αγρινιωτες που σπουδαζουν γιαννενα!(πως την παλευεται εδω μου λενε)!για να γινει το αγρινιο δυναμικη πολη πρεπει να γινει νομος αγρινιου!να μην λεμε βλακειες τωρα μαζεψαν ολες τις κομωπολεις σε ενα νομο κ εκαναν πρωτευουσα την ιστορια!αν ειναι ετσι κ στην ηπειρο πρεπει να κανουν την αρτα κ οχι τα γιαννενα που εχει μεγαλυτερη ιστορια(ξεφυγαμε απο το θεμα αλλα πρεπει να λεγονται ολα)!........ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΠΕΙΝΕ ΦΟΙΤΗΤΗ

Απο την αρχή της Θεστιέων-περιφερειακό παλαιό Αγ.Χριστόφορο ημικύκλιο Αγ.Θωμά Κόκαλη, Διαμαντή με τέρμα το πάρκο(πόσες πόλεις έχουν αραγε πάρκο πόσο μάλλον τόσο ωραίο) εδράζεται μια απο τις ωραίες αστικές περιοχές της Ελλάδας.Επίσης πολη ωραία συνοικία είναι αυτή του Αγ.Κων/νου με εκπληκτική θέα απο την Αγ.παρασκευή θα μπορούσα να ανφέρω και αλλα αλλά αυτά είναι αρκετά.Αγρινιώτες και φοιτητές ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ...

Το Αγρίνιο ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ κατάφερε πολλά θα καταφέρει περισσότερα.

Φυσικά είμαι και εγώ επαρχιώτης και δε θα καθήσω να σου αναφέρω τις ειρωνίες πολλών και διακεκριμένων για τα καραβλαχογιάννενα...

Παρά τις 20.000 φοιτητές ΠΛΕΟΝ το καλικράτειο Αγρίνιο είναι πολύ μεγαλύτερο απο τα Γιάννενα...ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ? ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ

Ζωή και κόσμο τα Γιάννενα ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ???...για 20.000 φοιτητές και όλη την Ηπειρο να ξεροσταλιάζει εκεί...για ευνότηουςε λόγους ειναι απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ...


ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

εχουν δικαιο οι φιλοι ξεφυγαμε απο το θεμα τελειος!sorry παιδια!εγω εχω 2 χρονια που φωναζω κ με κραζουν για το πανεπιστημιο!ασ ανοιξει το φτερα του οπως λενε!............ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το Campus και τα νέα τμήματα. ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ?

Κυριε Δήμαρχε

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.


ΣΑΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΙΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΣΡΒΑΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΌ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ?


ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται πάνω απο 5 πανεπιστήμια και πάνω απο 30000 φοιτητές.
Τόσο απλό.....
Ολα τα αλλα απλά είναι για να περνάει η ώρα.....

Ένας επιστήμονας που έχει φάει τα νιάτα του στο εξωτερικό