Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Eγκληματικές παραβάσεις μπροστά στο νέο σταθμό ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο



Ωραιότατος ο καινούργιος σταθμός του ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο Αγρίνιο!
Ισως ο πιο καλαίσθητος και πιο σύγχρονος σ' ολόκληρη τη χώρα.
Περιλαμβάνει άνετους χώρους αναμονής των επιβατών,εστιατόριο,καφετέρια,μίνι μάρκετ,θέσεις για ταξί,πάρκινγκ και αστική συγκοινωνία.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα γίνει κάτι σαν νέος Μαλιακός.
Κι αυτό γιατί βρίσκεται πάνω στην Εθνική οδόΑντιρίου-Αγρινίου,έναν κακοτράχαλο δρόμο με μια λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση και διπλή διαχωριστική γραμμή στη μέση.
Και το πρόβλημα έγκειται στους ασυνείδητους οδηγούς που παραβιάζουν τη διπλή γραμμή!!!
Πρόκειται για τους ερχόμενους από το Μεσολόγγι προς το Αγρίνιο,οι οποίοι βαριούνται να πάνε μερικά μέτρα παρακάτω και να γυρίσουν προς το σταθμό αλλά και γι' αυτούς που βγαίνουν από το σταθμό με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο.Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι είδα και λεωφορείο του ΚΤΕΛ να βγαίνει κάθετα στην Εθνική και να στρίβει αριστερά προς Αγρίνιο.Εδώ να σημειώσω πως υπάρχει η κανονική έξοδος από την κάτω μεριά στο δρόμο της Γιανούζης που όμως κάποιοι την αποφεύγουν προτιμώντας να κάνουν εγκληματικές παραβάσεις με τα γνωστά αποτελέσματα σε περίπτωση δυστυχήματος.
Στις φωτογραφίες που βλέπετε και οι οποίες τραβήχτηκαν σε διάστημα ολίγων λεπτών φαίνονται καθαρά οι παραβάσεις κάθε είδους τροχοφόρου!
Απευθύνομαι προς κάθε αρμόδιο από το υπουργείο,τους ιδιοκτήτες του KΤΕΛ,τη νομαρχία,το δήμο και γενικώς κάθε υπεύθυνο της περιοχής να λάβουν επειγόντως μέτρα ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα.Μη σας μπερδεύει η μπάρα που βλέπετε,αυτή είναι στην απέναντι πλευρά της Εθνικής οδού και τη χωρίζει από τον παράδρομο που υπάρχει εκεί.Μια λύση θα ήταν να μπουν κολονάκια στη μέση του δρόμου που να καθιστούν απαγορευτική την κάθετη διέλευση,επίσης η παρουσία τροχονόμου ίσως απέτρεπε τους ασυνείδητους να εγκληματούν.
Και κάτι ακόμα,πιστεύω πως στο σημείο θα έπρεπε να κατασκευαστεί και μια πεζογέφυρα που να διευκολύνει τους πεζούς να περνάνε στον απέναντι παράδρομο.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο ΚΤΕΛ το είδατε αυτό ?

Σε όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, συνεργεία, βενζινάδικα και γενικά όλες τις επιχειρήσεις από τον κόμβο της Αμαλίας μέχρι την Συκιά, γίνετε αυτό το πράγμα.

Μερικοί ανεγκέφαλοι, έχουν και το θράσος να σταματάνε πάνω στην Ε.Ο. με σκοπό να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα για να πάνε στην δουλειά τους με κίνδυνο να πέσουν οι άλλοι από πίσω τους.

Αφού έτσι έχουμε μάθει να οδηγούμε, τέτοια παιδεία έχουμε, τώρα θα αλλάξει αυτό ?
Σιγά μην κάνει τον κύκλο και να γυρίσει από Γιαννούζι, ένα τσαααακ και πέρασε απέναντι.

Ανώνυμος είπε...

φιλε χιλια μπραβο σου που ασχοληθηκες κ μαλιστα εχασες χρονο για να πεις κατι που πραγματικα αξιζει!μακαρι να γινει κατι.ο δημαρχος πρεπει να ανει διπλη λωριδα κ μαλιστα γυρο απο τον δρομο να βαλει πολλα πευκα ωστε να φενεται ωραια κ η πολη!φυσικα κ αερογεφυρα!μια φορα περιμενα για να περασω απεναντι στα alex pack 6 λεπτα!

Ανώνυμος είπε...

Το να βάλουνε φανάρια και να υπάρξει κάποιου είδους διαπλάτυνση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο γιατί δεν προβλέφθηκε εξ’αρχής ;
Αν και αυτό το χάλι να υπάρχουν τόσα πολλά εμπορικά καταστήματα ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ τα οποία εξυπηρετούν κατά μεγάλο μέρος την εμπορική κίνηση μιας ολόκληρης πόλης είναι τουλάχιστον ανεύθυνο.

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε παιδια με τι ασχολεισται τωρα?
ελλαδα ειναι εδω, η κολομβια του βαλκανικου νοτου.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο καινούριος σταθμός προς απογοήτευση τυπάκων όπως ο Λιβανός. Απορώ ποιοι Αγρινιώτες και Τριχώνιοι ψήφιζαν τέτοιους υπερομεσολογγίτες

http://www.aixmi-news.gr/portal/images/stories/files/IMAGES/2010-05-28/1.pdf

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΣΟΠΕΔΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ.ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ?


ΥΓ-Η ΔΕΚΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!


ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ .
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΙΑΝΟΥΖΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:48, αρκεί που ξέρουμε να οδηγούμε ε?

Δεν χρειάζεται φίλε μου να έχει σήμα ότι απαγορεύεται να περάσεις απέναντι, αρκεί η διπλή γραμμή.

Όπως δεν χρειάζεται σήμα απαγορευτικού όταν υπάρχει άλλο, υποχρεωτικής πορείας.

Αυτά γίνονται όμως όταν το κράτος σε βάζει στην διαδικασία να λαδώσεις για να πάρεις δίπλωμα και το μόνο που τους νοιάζει είναι να μάθεις να παρκάρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ Κ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Τ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΙΜΕΝΤΑ-ΕΡΜΙΤΣΑ...2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.ΑΝΟΙΣΟΠΕΔΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΣΕ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΚΟΜΒΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.

kostakoutas είπε...

Κοιτάξτε,στο ΚΤΕΛ μπορεί να πάει κάποιος 100 μέτρα πιο κάτω και να γυρίσει ανετοτατα,δεν υπάρχει ομως παιδεία(γιατί ποτε δεν υπήρξε το σωστό δίκτυο) οπότε παμε σαν ταλιμπανιδες που είμαστε απευθείας.Η τροχαία το'χει μυριστεί το πράμα και κόβει τη μια 400αρα πισω απο την άλλη(οπως παει το πραμα θα λυσουμε το προβλημα του χρεους από τα επιβληθέντα πρόστιμα).

Το θεμα ειναι ομως πως σε ολοκληρο το τμήμα της εθνικής ως τον κόμβο μακρυνειας αναγκάζονται άπαντες να χώνονται διακινδυνεύοντας αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος...Εδω φρόντισε η Πολιτεία να δωσει οικοδομικές άδειες πανω στη λιμνη δίχως ομως να φτιάξει και τις υποβρύχιες σήραγγες που απαιτούνται(ελα πλακα κανω). αναρωτιέμαι...Πόσοι της πολεοδομίας και των λοιπών υπηρεσιών ειναι ματσωμένοι;

Ανώνυμος είπε...

... αντι να βριζετε τους οδηγούς μηπως θα ηταν φαεινοτερο να φωναξετε τα λαμογια που ψηφιζετε και που τρωνε τα λεφτα να διορθωσουν τα χαλια των δρόμων ???????

Μηπως στο ΚΤΕΛ επρεπε να κατασκευαστει διασταυρωση με φανάρι ?????