Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αιτωλοακαρνάνας ανάμεσα στα θύματα στη Marfin


Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία των τριών υπαλλήλων της τράπεζας MARFIN που έχασαν τη ζωή τους κατά τον εμπρησμό με μολότοφ του υποκαταστήματος στην οδό Σταδίου 23.
Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.
Ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών κατάγονταν από τη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας (από τη πλευρά του πατέρα του) και από τη Λευκάδα (από τη πλευρά της μητέρας του).
Τελείωσε στην ΑΣΟΕΕ και μετά εργάζονταν επί 5 περίπου χρόνια στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Δυστυχώς όμως χθες έχασε τη ζωή του τόσο άδικα..

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συρφετός Ρουφιάνων και Δολοφόνων,οι μάσκες του αντιεξουσιαστικού αναρχικού χωρου πέφτουν.

Ανώνυμος είπε...

με ολα αυτα που γινονται σημερα ολα περιεργα φαινονται και τιποτα δεν πιστευεις!!!
εκαψαν την marfin και πεθαναν 3 νεοι!!!
ο βγενοπουλος δεν εχει κοντρα με την κυβερνηση και ειναι στα δικαστηρια με τον σηφουνακη?
και αμα ειναι προβοκατσια εναντιον του? ποιος μου λεει εμενα το αντιθετο οτι ηταν τυχαιο γεγονος?
το συστημα εχει πολλα πλοκαμια και ειναι γιγαντιαιο αλλα matrix!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπετε εκεί στο μπλογκ για να ξέρετε τί προβάλλετε, πολιτικούς που είναι ηθικοί αυτουργοί.
Πολιτικούς που είναι η κεφαλή του σάπιου συστήματος.
Πολιτικοί που κλέβουν το δημόσιο χρήμα και διαφθείρουν μοιράζοντας υποσχέσεις, θέσεις εργασίας των 700 ευρώ μέχρι τώρα, έταζαν,έταζαν,έτρωγαν,έτρωγαν, μένοπυν σε βίλες, έχουν εξοχικάρες, αμαξάρες, πολλά εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες στην Ελβετία και σε offshore, αλλά προβάλλετε αυτή τη σαπίλα.

Ανώνυμος είπε...

1:39 αυτόςπου περιέλουσε την τράπεζα με βενζίνη πρώτα και ο επόμενος που πέταξε μολότωφ δεν ήταν αναρχικός,δεν καταλαβαίνεις?Παρακρατικός ήταν,βαλτός,προβοκάτορας. Καταλάβετέ το. Πίσω από τις κουκούλες μπορεί να κρύβετε ο οποιοσδήποτε. Το κίνημα χθες ήταν πολύ μεγάλο και όλοι τώρα επικεντρώνονται στους θανάτους. Ο πλήρης αποπροσανατολισμός της κοινωνίας, ο εκφοβισμός του κόσμους για να μην κατεβαίνει στις πορείες. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Κάτω από τις κουκούλες μπορεί να κρύβετε ο οποισδήποτε,από ασφαλίτη μέχρι βαλτό αλλοδαπό για να πλήξουν αυτό το κίνημα.
Οι πολίτες θα πεινάσουν. Η Ελλάδα θα ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις μετά από δεκαετίες.
Μετά το καλοκαίρι, το φθινόπωρο θα πάνε τα γιούργια σύννεφο. Αυτά τα λίγα. Και κλείστε τις τηλεοράσεις, που εκπροσωπούν τα κόμμτα, οι δημοσιοκάφροι και οι εργολάβοι τους.
Παράκληση στο agrinionews, Μην ξαναγράψετε για τους κλέφτες,λαμόγια,προδότες και υποκριτές πολιτικούς. Αυτό το σάπιο σύστημα έφαγε,έκλψε και κλέβειεκατοντάδες δις ευρώ. Μην τους αβαντλαρετε άλλο. Ο κόσμος θα στραφεί εναντίον όλων αυτών που αβαντάρουν τη σαπίλα. Έρχονται μέρες κατοχής και επικίνδυνων εποχών. Ακόμα χειρότερων αν αναλογιστείτε ότι δε θα πεινάνε μόνο Έλλανες, αλλά και 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ!!

ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ...

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ..
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟ...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟ....

Ανώνυμος είπε...

Οχι οι αναρχικοί δε φταίνε ποτέ σε τίποτα τόσα χρόνια με τη βοήθεια του κράτους που τάχα πολεμούν αλώνιζαν.Ορίστε τα αποτελέσματα!

Ανώνυμος είπε...

10:41 κάπου έχεις μπερδευτεί. Οι εμπρηστές ήταν ταυτόχρονα ΚΑΙ αναρχικοί ΚΑΙ όργανα του κράτους, χώνεψέ το. Ο συγκεκριμένος χώρος παίζει εδώ και δεκαετίες ύποπτο παιχνίδι στις πλάτες των πολιτών-προβάτων και με την ανοχή της κοινοβουλευτικής αριστεράς (λέγε με ΚΚΕ και-κυρίως-ΣΥΡΙΖΑ). Λίγα συγκεκριμένα άτομα συλλαμβάνονται από το κράτος ξανά και ξανά και αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν την αποστολή τους μέχρι να "καούν" ως χαρτιά της εξουσίας.
Τελευταία παραδείγματα οι "πυρήνες της κλανιάς" και η παλιά φίρμα του χώρου,ο Μαζιώτης, με την παρέα του.

Αν τώρα στους επαγγελματίες τσάτσους της εξουσίας προσθέσεις:
1. τα βολεμένα πλουσιόπαιδα τύπου Αλέξη που μεταξύ starbucks και Deree κάνουν και καμιά βόλτα απ' τα Εξάρχεια για να προσθέσουν λίγη σκληράδα στο προφίλ τους, και
2. τους πανταχού παρόντες κατσαπλιάδες αφγανοπακισταναλβανούς λαθρομετανάστες που δε χάνουν ευκαιρία για πλιάτσικο και σπάσιμο,
παίρνεις μια ιδέα για το ποιος είναι ο αντιεξουσιαστικός χώρος στη χώρα μας.

Καλά να πάθουμε και περαστικά μας.

gitsanas είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.....

Ανώνυμος είπε...

12:55
Απόλυτα σωστός αν και αυτά που λές τα ξέρουμε ολοι για τα πλουσιόπαιδα και τους τσάτσους της εξουσίας, οι πατριώτες που δεν ξεκολάνε απο τον καναπέ όμως δε φταίνε?

kostakoutas είπε...

ΝΑ ρωτήσω κάτι άσχετο;
Αυτοί οι υπεύθυνοι των οργανώσεων πολιτών αστακού, λευκαδας,αγρινιου,μεσοχωρας,ζαπαντιου,Δοκιμίου,καλυβιων,παλαιρου κλπ θα πανε στην κηδεία του συντοπίτη μας να ζητήσουν συγνώμη απο την οικογένεια του,μιας κι ενας συνοδοιπόρος τους,θεώρησε οτι αυτοι οι απεργοσπάστες ειναι μιαρά όντα και θα πρεπει να τιμωρηθούν οποτε και τους καταδίκασε σε θάνατο μετατρέποντας το υποκατάστημα σε θάλαμο αερίων.Πως κάναν οι Ναζι ενα πράμα.
Τι λετε λοιπον φίλοι αναρχικοι,αντεξουσιαστες ή οπως αλλιως θελετε να λεγεστε; Θα πατε να ζητήσετε συγγνώμη; Ή μηπως δεν ευθυνόσαστε για κάτι το επιλήψιμο;

kostakoutas είπε...

Επίσης αυτός που έβαλε την φωτιά,ηταν αναρχικός,φώναζαν στον κόσμο να βγει,αυτοί δεν έβγαιναν λογω φόβου οποτε και τους έβαλαν φωτιά...Να καείτε μ....ακια....Έτσι δε φωνάζατε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ....ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

4:06,
ο καθένας που παρατηρεί τις εξελίξεις από τον κανάπέ του είναι συνένοχος της κλίκας των 300. Και ακόμα περισσότερο είναι συνένοχοι οι "απλοί πολίτες" που ενώ τώρα κλαίγονται για τους φόρους και τις απολύσεις, ως πριν κάποιους μήνες έσκυβαν το σβέρκο μέσα σε πολιτικά γραφεία για να πετύχουν εξυπηρετήσεις.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε Έλληνες. Σηκωθείτε από τον καναπέ και απότην καρέκλα του υπολογιστή.
Έχουμε ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.
Ψηφίστηκαν τα κατάπτυστα χουντικά μέτρα, μέτρα εξαθλίωσης. Οι πραγματικοί κέφτες και προδότες κυκλοφορούν ελεύθεροι και φορούν κοστούμια. Συχνάζουν στο Κολωνάκι και στηνΕκάλη και καμιά φορά περνούν και από το σπίτι του γερμανοτσολιά Όθωνα στο Σύνταγμα.
Ξυπνάτε Έλληνες,ξυπνάτε ρε υπνωτισμένοι.
Όλοι στους δρόμους.
Όπου βρείτε κουκουλοφόρο χτυπάτε μηντοναφήνετε. Ο απλός λαός βγαίνει χωρίς κουκούλες. Κάτω από τις κουκούλες, εκτός από αντιδρώντες κρύβονται και προβοκάτορες διαφόρων εθνικοτήτων.Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Έχουμε γεμίσει μελαθρομετανάστες εκτός από σύγχρονους εφιάλτες.
Έχουμε ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ από σήμερα το απόγευμα. Η ΧΟΥΝΤΑ του Γιωργάκη έφερε τη ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΕΒΡΑΙΩΝ για ακόμα μια φορά.
Επίειται εξαθλίωση Έλληνες. ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΞΥΠΝΑΤΕ.
Μη μασάτε από τις δολοφονίες των αθώων.
Ήταν όλα προβοκάτσια, από εσωτερικούς εχθροιύς, από πληρωμένα ανθρωπάκια.
Κάθε μέρα όλοι στους δρόμους. ,Μη σκύβετε το κεγφάλι για καρπαζιά.
Ο Αμερικάνος Γιωργάκης και οι συνεργάτες προδότες δε θα περάσουν καλά. Ξυπνάτε, γιατί από Φθινόπωρο τα αποτελέσματα θα είναι ορατά.
Έχουμε ΧΟΥΝΤΑ,ΚΑΤΟΧΗ. Θα πέσει μεγάλη πείνα και τώρα δεν είμαστε μόνοι μας , έχουμε και εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, εκατοντάδες χιλιάδες, 1,5 εκατομμύριο .
Αφήστε τους καναπέδες, τα κομπιούτερ και τα φραπόγαλα.
Όπου βλέπετε βολευτή αυγό και γιαούρτι,ντομάτα, ότι βρείτε πρόχειρο.
Μη διστάσετε να κεράσετε από αυτά και τα δικά μας 8 μπουμπούκια. Όχι μόνο τα σημερινά, αλλά και αυτά που έφαγαν δημόσιο χρήμα εδώ και 40 χρόνια.
Η λίστα είναι μεγάλη και στο νομό.
Έχουμε και πατέρα,γιο,κόρη στο νομό. Οι περιπτώσεις πολλές και γνωστές.
Πηγαίντε πάλι να γλείψετε για καμιά δουλίτσα όπως μέςχρι τώρα, πηγαίντε να ξαναγλείψτε για καμια μετάθεση στο Αγρίνιο,Μεσολόγγι ή κάπου ευνοικά. Για να ξέρετε ποιοι συντηρούν αυτή τη σαπίλα.

Ανώνυμος είπε...

Το 1920 μετά την τραγωδία της Μικρασιατικής καταστροφής δικάστηκαν και εκτελέστηκαν στο Γουδί οι 6.
Σήμερα πρέπει να δικαστούν,να δημευτεί η περιουσία εκατοντάδων δις ευρώ πάρα πολλών, εκατοντάδων κλεφτών και προδοτών της πατρίδας που τρώνε τις σάρκες της επί 40 χρόνια από το 74.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Εσχάτη προδοσία και δενκουνιέται φύλλο.
Τόσο πολύ σας υπνώτισαν και κάθεστε απαθείς?
Τί θα υπογραφτεί στι 14-15 Μαίου με τον Ερντογάν που έρχετε σε τέτοια εποχή Αθήνα με 10 Υπουργούς και βιομηχάνους της χώρας του? Γιατί έρχεται σε ταραγμένες εποχές για την Ελλάδα,ενώ δεν είχαν πατήσει Τούρκοι επίσημοι στη χώρα για πολλά χρόνια??
Θα ξεπουλήσουμε το μισό Αιγαίο και τα πετρέλαια του? Αυτά δε θα βγουν στη φορά και θα εμφανιστούν ξαφνικά μεταγενέστερα ως τετελεσμένα γεγονότα.
Οι Αμερικάνοι τουΔΝΤ δε θα δώσουν έτσι τα 120 δις.
Να πληρώσουν οι κλέφτες, να μπουν φυλακή, να δημευτούν οι περιουσίες εκατοντάδων δισεκατομμυριούχων. Είναι λαική απαίτηση, είναι λαική επιταγή.
Όποιος βολευτής ξαναπα΄τησει στο νομό δε θα περάσει καλά.
Ο κόσμος δε θα έχει να χάσει τίποτα πλέον και θα ξασπάσουν μεγάλες ταραχές. Και δε θα είναι από τους επαγγελματίες αντιδραστικούς του ΠΑΜΕ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ, αλλά από τους εκατοντάδες χιλιάδεα απλούς πολίτες που θα ξεχυθούν στους δρόμους.
Και τότε θα ρίξουν οι νέοι πράσινοι χουντικοί το στρατό στο δρόμο.
Τί έγινε το 1967-74 που είχαμε χούντα? Ξεπουλ΄'ηθηκε η Κύπρος.
Τί γίνεται τώρα που έχουμε νεά χούντα,νέα κατοχή και επικείμενη εξαθλίωση του λαού? Επίσκεψη Ερντογάν μετά υπουργικής κουστωδίας! Ξεπούλημα Αιγαίου και πετρελαίων του Αιγαίου.
Αυτός είναι ο λεφτά υπάρχουν, ο θα υπάρξει ισονομία,ισοπαπαριά, αναδιανμή πλούτου,ναι,από τους μεσοταξίτες στους πλούσιους
και παπάρια μάντολες.

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω και απ τα γράμματά σας ξεχειλίζει το μίσος!
Όσο σας διαβάζω τόσο περιλούζομαι με μίσος...
Αυτό θέλετε μάλλον αναρχικοί, χρυσαυγίτες, κοματόσκυλα κάθε χρώματος!
Να φαγωθούμε μεταξύ μας. Εμείς οι αδέκαροι μπατιρηδες τα κοροιδάκια της εκάστοτε δεσποινίδος κυβέρνησης!
Να μιλάμε για απεργούς αγωνιστές και απεργοσπάστες συμβιμασμένους!
Και οι άλλοι να χαίρονται και να νέμονται τα κεκτημένα υλικά η ηθικά.
Στις δικές μας πλάτες!
Με τις δικές μας ζωές!

Για να ηρεμήσουμε και να τριψουμε τα μάτια να δούμε τον εχθρό.
Ποιος είναι τί φοράει...
Πόσο κοντά πόσο μακριά μας είναι...
Το σίγουρο κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους όσο εμείς σφαζόμαστε.
Μπορεί να είναι και ανθρωπάρια χρηματιστές στην γουολ στρητ.
Η ίσως άλλοι που είναι πίσω απ αυτούς και δεν το ξέρουμε ακόμα.

Μην παίζεις το παιγνίδι τους!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε τι είχε γράψει ο Μπρέχτ για τους στρατιώτες πριν 1 αιώνα σχεδόν...................πόση αλήθεια έκρυβαν τα λόγια του.................και κάπως έτσι πάνε να μας καταντήσουνε.......................εν δυο εν δυο τα στρατιωτάκια............δεν θα σκεφτόμαστε πια,θα σκοτώνουμε..............πρώτα τις σκέψεις μας ,έπει...τα τις σκέψεις του διπλανού μας,και τέλος παιδιά που δεν θα έχουν πολάβει να μυρίσουν ακόμη το άρωμα της νερατζιάς την Άνοιξη..............

Ανώνυμος είπε...

"Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κανουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Ειναι και...λιγο αριστεροι φασιστες που δεν πρεπει να τους κρινει η ελληνικη κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

αφου ρε δημοκρατη λες οτι πισω απο τις κουκουλες δεν ξερουμε ποιος κρυβεται τοτε γιατι μαλλον διαφωνεις στη ποινικοποιηση της κουκουλας των δολοφονων; εεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΞΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ...ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Και η προβοκάτσια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατά του βγενόπουλου συνεχίζεται(βλ.Σηφουνάκη)σήμερα του έφαγαν ή σκότωσαν 3 εργαζόμενους(4 γιατί η γυναικά ήταν έγκυος).Τι Θάτσερ και μ......ς-αυτή η κυβέρνηση μέσα σε 6 μήνες απέδειξε πόσο ακρο-δεξιά είναι.Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ ενωμένο Δ.Ν.Τ.

Ανώνυμος είπε...

10.45 & 12.55 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ Η ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ..

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...

Αληθεύει ότι από 2 κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος του βιβλιοπωλείου «Παπασωτηρίου», βγήκαν νεαροί με πολιτικά και με αμφίεση παρόμοια με εκείνη όσων προκαλούν επεισόδια; Αληθεύει ότι κινήθηκαν στην Πανεπιστημίου, στην Πεσμαζόγλου και στη Σταδίου και το «έπαιζαν» διαδηλωτές;

Αληθεύει ότι μια άλλη τέτοια ομάδα βγήκε από κλούβα των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, κινήθηκαν μέσω Θεμιστοκλέους προς Πανεπιστημίου; Αληθεύει ότι και αυτοί κινούνταν ως διαδηλωτές σε διάφορα σημεία της πόλης, με άγριες διαθέσεις και ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πέταξαν τις μολότοφ στη ΜΑΡΦΙΝ;

ΟΛΟΙ ΕΞΩ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

7:40
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ....
ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...
ΜΙΣΟΣ ΒΛΕΠΩ ΜΙΣΟΣ..ΔΙΑΚΡΙΝΩ..ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ
ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ....

ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙΡΑΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ
ΗΤΑΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ
ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...
ΚΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ
ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ...

Ανώνυμος είπε...

ποιοί θα νοιαστούν για τον Ελληνικό λαό η πλούσια Λιάνα Κανέλη ο Τσίπρας η μήπως οι αναρχικοί???ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη σιωπή στα ΜΜΕ για τον Βγενόπουλο και τις ευθύνες του


Το μεγαλύτερο σκάνδαλο μετά τους 4 νεκρούς στο Σύνταγμα είναι η συγκάλυψη όλων των ΜΜΕ της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από πλήθος κόσμου αλλά και οι ελλείψεις που υπήρχαν στην τράπεζα (έξοδο κινδύνου, πυρασφάλεια, εκπαίδευση κ.α.). Όλα τα δελτία ειδήσεων προσπέρασαν την δολοφονία των 4 ψυχών λες και πέθαναν σε φυσική καταστροφή. Αλλά και έτσι να ήταν πάλι θα έβγαζαν να αποδώσουν ευθύνες. Όμως στην περίπτωση του μεγαλοεπιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου όλα τα μμε σιώπησαν και ...


με την ένοχη αυτή σιωπή γίνονται συνένοχη. Πως μπορούν να κουβαλάνε τόσο σοβαρά θέματα στην πλάτη τους; Είναι πολύ σοβαρά θέματα για να μην τα σχολιάζεις και να περιμένεις απλά την διαφήμιση της marfin για να σε επιβράβευση. Τουλάχιστον βγείτε και υποστηρίξτε τον. Κάντε κάτι όμως μην σιωπάτε γιατί θα πέσουν ντομάτες."

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_504.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΤΗΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΙΑ= ΣΥΣΤΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. 4 ΝΕΚΡΟΙ.